Taj malac ti je predrag..moj je isto mazan ali ljudi ga gledaju podozrivo jer je rottweiler (prilično je velik zato i takva kilaža iako se još nije razvio skroz-tek je u pubertetu). Nemoj kritizirati težinu jer kažem rigorozna sam s njegovom prehranom a i jako pazim na lokomotorni sustav (kukovi i te stvari).gejsha prvotno napisa
A sad da se iskupim za ometanje teme. Dakle, evo vam još jedan mix za žene koje žele postati majke i muškarce kojima su plivači spori i mnji ih je broj:
240g hajdučke trave-kunice
60g cvjetova bazge
30g listova masline
30g listova i cvjetova kantariona
30g listova pitome nane (mentha piperita)
20g listova i cvjetova divlje nane
20g stabljika lazarkinje
20g stabljike majčine dušice
20g iđirota
Trave usitniti i izmiješati. U 1l proključale vode stavit 10 g mješavine kuhati poklopljeno minutu i procijediti. hladan čaj uliti u tamnu bocu i piti 3 puta dnevno 1 dl prije i poslije jela. Poslije napitka prije jela uzeti žličicu rafiniranog maslinovog ulja a nakon napitka poslije jela žličicu meda (jednoličan med-kadulja, bagrem, kesten..dakle ne mješavine kao livada). Umjesto vode piti blagi čaj od jednakih količina listova matičnjaka te listova i cvjetova hajdučke trave i to najmanje 1/2 litre dnevno. umotati križa , slabine i predio trbuha u toplo.
Eto, a sad se drogirajte i da ste ostale trudne jerbo sam se natipkala.![]()