-
Mi smo u zadnje vrijeme počeli jesti skoro duplo manje nego prošle godine :? ima dana kad ne bi skoro pa ništa jela... ili stalno jedno te isto, ja napravim drugo, a ona neće. Nekad joj je stvarno monoton jelovnik ali kad neće ništa onda rađe napravim isto što i jučer nego da ostane gladna- obično juhicu želi svaki dan i to nekad potpuno istu
1. doručak ili griz posipan krašekspresom ili samo mlijeko pa u šetnji pecivo (kifla, štangica) i ništa neće za promjenu, ni ništa namazano na kruh, ni čokolino, ni muesli, ni kekse u mlijeku, čak ni one čokoladne kuglice ni Jungle od Nasequika...
2. nekad neku voćku, ali obično dva-tri griza ili komadića i čeka juhu
3. ručak- juhicu uglavnom dobro pojede- ja pokušam natrpati dosta povrća, tak da je moja juha zapravo kuhano povrće, malo tijesta i ne svaki dan s mesom... a ostatak ručka kako koji dan, nekad zna pojesti samo sirovi paradajz ili krastavac koji je predviđen za salatu a "pravo" jelo ni žlice...
4. Nekad jogurt, nekad voće, a nekad vani užica od drugih grickalica ili nas nagovori na nešto iz dućana ili kuhani kukuruz ili sladoled
5. večera- obično samo popije čokoladno mlijeko prije nego legne u krevet, a prije toga zbrčka neko jelo, naš kasni ručak-večeru, ovisi koliko joj fino
Izgleda taman, nije kost i koža, nije ni debela, kad se najede isto iskoči trbuh
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma