Mony, mislim da je Leon kao i Stella, dobro Stella je plakala samo 1 dan jer sam idući bila s njom, a jučer nismo išli jer su se razbolile... Ali znam da će dugo plakati, ipak poznam svoje dijete i znam da će ustrajati na svome...
Doduše, ja sam mislila da će lijepo prihvatiti vrtić jer se voli igrati i ići okolo i često mi kaže briši mama
Sad neće uopće pričati o vrtiću, sve što kaže je "Ja ću kod tete **** plakati", kad pitam zašto veli: "Ja sam tužna, di je mama". Baš maloprije ju moja frendica pitala o vrtiću a Stella izbjegava temu

Zanima me isto dal odustati ili da još malo probamo kad ozdravi i ako budu kiše pa joj doma bude dosadno... Pričala sam s tetom, rekla je naravno da sama moram odlučiti ali nekako između redaka mi se čini da je njena preporuka da odustanem dok ne počnem raditi:
Kao prvo zato što njima u toj dobi još uvijek više treba mama nego druga djeca i o nekoj socijalizaciji se kao ni ne može pričati, a kao drugo zna da sam ja s Miom i ljubomorna je i shvaća to kao da ju odbacujem.
Rekla sam joj da će i Mia isto ići kod druge tete i da će mam još malo morati ići raditi, a ona mi odgovorila da će ona ići kod druge tete s Miom