AnaDelVito drži se, svi smo uz tebe. Znam jako dobro šta prolaziš, meni je tako s Tinom bilo do njegovog 4. mjeseca. Ležeći položaj nam je postao ugodan oboma tek negdje s 2 mjeseca starosti kad su se grudi i bradavice dovoljno istegnule. Do tada sam dojila sjedeći u fotelji. Tina bih učvrstila sa svih strana jastukom za dojenje, ja bih podigla noge na kauč, a ispod vrata bih si stavila jastuk pa sam u tom položaju čak ponekad uspijevala i odrijemati. Doslovno sam prva 3 mjeseca nakon poroda živjela u fotelji, ustajala sam se samo da Tina presvučem i odem u wc (nisam imala nikoga da mi pomogne, nadam se da ti imaš). Od toga su mi stradala križa i zdjelica koje sad pokušavam vratiti u normalu, ali zato imam jednog prekrasnog sisavca od 10 mjeseci! Tin nije spavao nikako osim tako meni u krilu i sa bradavicom u ustima, nije bilo šanse da ga spustim na krevet. Nije ni sada puno bolji spavač, ali je odličan sisavac! Izdrži i ne osjećaj se nemajkom zbog adaptiranog, vjerujem da će te ga s vremenom uspjeti izbaciti.