moderatorice, preselite me na drugi topic ako je mjesto krivo al doista ne znam kuda s ovim!!!
kako imam kćer od tri i pol i sina godinu i pol onda sam se ubacila u ovu skupinu tri na dalje....

priča ide ovako:
prije tjedan dana na cmroku je pas skočio na našu kćer. od tada ima paničan strah od pasa. za ne fulat pas je za jedno dve glave veći od male. kako je za to vrijeme dida bio u šetnji s kćerkicom na kraju balade se on potukao s vlasnikom psa jer ga ovaj psa nikako nije htio zavezati!!
kćer mi je doslovno doživjela živčani slom i strašno sam nesretna jer mislim da se takve stvari mogu spriječiti.
cmrok na njeno inzistiranje izbjegavamo i nadobudno danas odemo u ribnjak! a kad tamo čopooooooor, nekih 14 pasa s bijesnim vlasnicima!!!!
krenem ja po stazi i procijenim psi su dovoljno daleko od nas, kažem kžerkici aku je bude strah, da mi kaže pa ću je ja podići i proći ćemo pokraj pasa.
ona se stisla uz mene a tako i sin, kako se ja ne bojim pasa krenem dalje al kad su nas psi vidjeli svi su ko za vraga potrčali prema nama!!!
ja se ne dam zbunit i prođem, kćer se čak nije ni jako prepala jer sam ja bila vrlo opuštena.
dakle, kad smo već prošli jedna žena od tih vlasnika mi dobaci: KAD VEĆ IMATE DJECU MOGLI BI IĆI CESTOM A NE PARKOM!!!!!!?????!!!!
ja joj na to odgovorim da bi tako veliki psi trebali bit na lancu a ona meni dobaci da bi moja PI.... trebala bit na lancu.
UPRAVO tim i niti jednim drugim riječima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
naravno ta cijela sila vlasnika se počela grohotom smijati.
pre, pre strašno!!!!
ja se sada pitam gdje u gradu zg-u može čovjek otići sa djecom a da pri tome nije maltretiran od vlasnika pasa jer siroti cucki nisu krivi što ih bedaci drže po kućama!!!!!
cijelo vrijeme boravka na dječjem igralištu psi su defilirali pokraj djece, bez lajni i vlasnici se uopće nisu uzbuđivali!!!
ili se ja možda previše opterećujem.
želim svoju kćer odgojiti da voli životinje i da se prema njima humano ophodi al bojim se da sa ovakvim stalnim skakanjem cucaka po nama u parkovima u njoj mogu samo razviti ogroman strah!!!!
kćer mi pol dana skaće po kući i viče: teta u parku nam je rekla PI...!!!!!!
da se kokneš!!!!
i kako pomoći djetetu da što bezbolnije prevlada strah od pasa???

I.12.04.2003.
P.9.02.2005.