Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Bili smo prvi puta u kinu!

MalaSirena avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Bili smo prvi puta u kinu!

Naravno, ne mi, nego mišonja

BIlo je super, izuzev da smo prekasno došli u kino Grič pa su karte rasprodane i onda smo išli na kasniju predstavu u Europu gdje nije bilo sinhronizirano, ali nema veze. Mališi je bilo super i bez problema je odgledao crtić i jako mu se sve dopalo.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

onda smo zajedno stajali u redu! ja sam mislila da ćemo biti sami u kinu, a ono :shock: . čestitam na premijeri, mi ćemo valjda uspjeti idući vikend!

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I MM je ovaj vikend prvi put odveo Megi u kino i nije prošlo baš sjajno. Zanimljivo joj je bilo prvih 15 minuta, tj. sve dok nije pojela kokice... onda je malo odrijemala. Kad su se vratili, pitam kako je bilo, a ona kaže da joj je bilo super, ali je bila malo umorna, pa se morala odmoriti. Ajde, da i to doživim!

Početno

I mi smo bili u subotu u Gricu, ali smo se, hvala Bogu, uspjeli sjetiti rezervirati karte. Samo sto nismo dobili 4 u komadu, nego dvije po dvije. Jako nam se dopalo (iako je meni bilo uuuuzasno vruce i zagusljivo, a i nekih 10-tak minuta sam prespavala ) i sad me stalno pitaju kad cemo opet... Vjerojatno na Garfielda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •