-
Kako usporiti?
Vjerojatno naslov govori sve. Ako ne... onda cu opisati poblize. Moj problem je taj sto sam turbo aktivna sto je vecinu vremena super, ali i kad se zelim smiriti i odlucim uzeti predah, ne uspjevam, imam osjecaj kao da sam u 5.brzini, doslovce ubrzano i disem konstantno i stalno sam uzbudena.
Nije to bez razloga, naravno, stvar je u tome da sam dobila poslovne ponude koje ne zelim/ne mogu odbiti, a kako bi se stvari doista realizirale primila sam se posla ozbiljno. A imam bebu od 4mj. Sto se samog posla tice, ne radim ga samo radi novaca. Tj. da se samo o novcu radi ne bi ga nikad prihvatila u ovim okolnostima. Radi se o tome da je taj posao moj san i ne mogu si priustiti preskociti ga.
S vremenom sam na knap. Postoji rok, a zelim se posvetiti (i to radim) svojoj bebi i djetetu (muz je izvisio totalno), ali ne uspjevam ni spavati po noci jer vrtim po glavi sve te note i radim dalje neprekidno bez obzira da li sam odlucila odmarati u tom trenu.
Maloprije sam skuzila da nisam sposobna pojesti veceru u miru... pojela sam sve u dvije minute i trcim nazad u studio i skuzim kako se tresem. Nije dobro! Ovo nije dobro. Moram se smiriti!
Sto da radim? Vjezbe opustanja neke? Evo, tu sam i ovo pisem. Vise od toga se ne mogu opustiti.
I sad naravno znam da jedino vrijeme koje imam je noc koja prethodi jer sutradan cijeli necu stici nista dok se mm ne vrati s posla i to me drzi pod pritiskom da moram sve sada... sto me ubija dodatno.
Ako nista drugo, bar sam se sad izjadala nekome. A ako imate ideju kako da se smirim (a da to nije tableta za smirenje, koja btw nikad ne radi u mom slucaju)... podijelite je sa mnom.
Hvala.
Anita
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma