Stvarno je puno rjeđe ovo pročitati, da muškarci ne osjećaju potrebu za sexom.
Da se meni to događa, prva stvar na koju bih pomislila je da me je možda zamjenio sa drugom ženom, nikako to da l imam kilu više il manje.
To vrijedi ako je odjednom postao nezainteresiran..a ako mu je takav karakter (kao tatekovoj Z) onda bih znala i prije braka koga uzimam..
Što bi se dogodilo da čekate dok oni (ona) ne preuzmu inicijativu?
Mislim, sex je potreba svakog čovjeka, nekom manja nekom veća, ali je tu..

doslovce me 'pitao', a tako mrzim kad izostane spontanost (bar odglumljena!)... naravno, ja pristala, jer jadna - šta ću drugo
jer se spremamo na pohode i to nakon skoro 4mj... _Ono doktor me šiva po ure ka da veze goblen,samo sam još čekala da mu neko donese kavicu
Prvih mj dana nisam mogla ni sjediti
, lubrikant mora biti na bazi vode (vazelin može uzrokovati pucanje lateksa).
8)
A onda ni ja nisam bila za ništa. Eto vazelin će bar za ruke poslužiti
ili eventualno za podmazat vrata šta škripe
..nekad se sam pitam kako to? Prvo me užasno boljelo, onda je i MM prestao navaljivati. Ali je vam to ne mogu opisati, jednostavno želja za sex-om jedna velika O!!!

prvi puta tri mjeseca nakon poroda. Ali nista na silu. Lijepo se MM potrudil da me opusti, i lijepo je sve ostalo prepustil meni. Sve u svemu nije bilo lose. Iskreno, najbolje je bilo kad smo "hodali". Ljubav na straznjem sjedalu starog yugica... mlado, ludo...
Kak stvari stoje, dolje situacija vise ne zgleda ko prije poroda. Kao da se sve izokrenulo na van. Osjecaj nije isti. Treba si dati vise vremena. Svaka cast zenama koje se uspiju vratiti na staro tjedan dana nakon poroda, ali imam i frendice koje su prvi puta tek nakon godinu dana. Tajmning nije za sve isti. I da... naravno kada smo se najvise zanjeli, nas dragi podmladak se probudil, digo glavu, pogledal nas i pocel gugutati... Tak me bilo SRAM!