-
Preponska kila
Bas nas je krenulo.
Marku jucer dijagnosticirana preponska kila i moramo u Klaicevu na dogovor s kirurgom.
Ima li tko kakvih iskustava? Bilo kakve informacije o operaciji i oporavku su dobrodosle...
-
-
Osoblje foruma
-
-
Držim fige da Ivan nije sljedeći na redu za "nešto"...
-
-
nam je isto bila dijagnosticirana preponska kila - od strane pedijatrice
dok smo došli na konzultacije kod kirurga (5 dana kasnije) - kila se povukla
i nikad se vise nije vratila :D
drzim fige da nesto slicno bude i vama
-
Kod nas je ista situacija, s tim da smo mi operaciju odgodili za nekih 2-3 mjeseca i to nakon napravljenih pretraga,( dok bebaču ne uvedemo neku dohranu). Maleni od moje sestre je imao operaciju i čak su uspjeli isti dan izaći(nisu u HR). 2-3 dana su ga nosili na wc ali ga nije jako boljelo, on je takođe imao tada 5 godina i dosta je dobro podnio.. Samo je prepričavao čudne " doživljaje" kad se probudio. Kao nakon što su dali narkozu, a prije nego je zaspao sve su sestre i doktori počeli jesti mobitele
-
mojoj kceri je isto bila dijagnosticirana i sve je bilo ok. bila je jedan dan u bolnici i jos smo nakon par dana dosli na vadenje konaca i sad se oziljak vise uopce ne vidi.bila je stara 5mj
-
nemam iskustva, ali šaljem vibre ~~~~~~~~~~
-
Ajoj. Držim fige.
Ovaj moj veliki se još vuče.......nakon skoro 2 tjedna. Ali kod malenih oporavak ide stvarno puno brže.
-
Bez straha; Dora je drugi dan išla doma (bila je tjedan dana prije 3. rodendana). Lijepo smo ju pripremili, rekli da ce dobiti maskicu koja miriši po jagodi, da ce biti sama s drugom djecom u sobi, da ce sigurno upoznati nove prijatelje i sl.
Super je to sve podnijela. Evo, već je prošlo 3 mj. i ranica je stvarno skoro pa neprimjetna (mažemo svakodnevno sa Contractubex gelom-super stvar!).
-
Mi smo bili na operaciji kada je Karlo imao 3,5 mj. Operacija je trajala pola sata, treći dan smo išli doma. Super se oporavio i ožiljak mu se više ne vidi. Moj savjet ti je da kad ti kirurg odredi datum operacije odeš na odjel i tražiš da budeš s bebom. Imaju samo jednu dvokrevetnu sobu za mame i bebe pa ju moraš rezervirati. Naravno, to ti u bolnici niko neće reći. Ja sam skoro popušila foru. Imala sam sreće da je neko otkazao.
Bez brige, bit će sve o.k.
-
i mi moramo na operaciju preponske kile
imamo kontrolu za 3 mj. onda ce imati 7 mj.
rekao je kirurg u zd. da se nece sama povuci jer je prevelika rupa
druga se kakti povukla tj. vise ne izlazi van, pa je rekao da je moguce da se i ta vrati kad prohoda
takoder da ja bolje operirat prije nego prohoda jer je onda vece opterecenje na preponu, pa moze lako doci do ukljestenja
mene nije strah same operacije, nego me malo frka narkoze kod tak male bebe
rekli su mi da mogu bit sa njim u bolnici :D i da idemo doma za 1-2 dana
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma