-
Super za Lenu!
Ej, MN ajde mi pliz javi kad ides u Slo, mozda bi htjela Andreici kupit jednu nogatu pidzamu ako nadjes? Ja bi isto mogla ali nemam pojma di da to ubacim, pogotovo jer MM ide na teren u nedjelju i nema ga 8 dana
Zanima me kako vasi kikici spavaju preko dana? Ja vec 3 dana muku mucim s Andreom (koja inace spava ko top, cak nekad i 2x dnevno). Jutros se npr digla u 6 i nema sansi da zaspi. U 10 su joj se vec pocele zatvarati oci, ali spavati nece..cim blizu kreveticu pocne vristati. Sad je 3 sata i tek sad sam ju uspjela uspavati jer je jadna vec pocela padati s nogu od umora. Iskreno se nadam da se ne blizi kraj dnevnom spavanju, jer makar to bilo pol sata-sat meni puno znaci. :/
-
MN :D za hodanje!!
Ja stvarno ne znam sta cemo mi za oblacenje kad bude malo hladnije. A ja nisam primetila da je noviju klizavo kad je u obicnim carapama na parketu :?
-
Novi je jutros ustao u 6 i zaspao u 10:15 a probudio se u 14:14!!!
Pri tom se 2 puta budio da siki.
Ali ovo ti je izuzetak, obicno ne spava tako dugo, u proseku spava 2 sata, a isto se budi bar jednom za siku u toku dnevnog spavanja.
-
Mislim da ćemo ići tek za mjesec dana - troškovi oko novog auta, službeni put, rođendani - pa kad dođe prvi slobodan vikend ja pičim kako god.
Obavezno ti se javim.
Lena spava dva puta po danu i to bez pogovora, u kindaču. Teta ju stavi i bez plakanja zaspi! E kad bi ja to probala mislim da baš i nebi išlo tako...
-
Novi je izbacio drugo spavanje odavno.
-
Mi se budimo u 6 pa je Lena sirota tako pospana (i preslatka onako snena
).
Zato je već oko 19 spremna za spavanac (iako ide tek u 20h).
Jučer je MM gledao Lenu kako se igra i šutio, šutio... Ja mu velim Pa daj pričaj nešto sa djetetom (stalno nešto prigovaram, jadan on) a on veli Pa gledam ju i uživam.
-
Svima ugodan vikend želim! Ljubite dječicu![/u]
-
[quote="Mama Natasa"
Jučer je MM gledao Lenu kako se igra i šutio, šutio... Ja mu velim Pa daj pričaj nešto sa djetetom (stalno nešto prigovaram, jadan on) a on veli Pa gledam ju i uživam.[/quote]
lel ti to o onom zgodnom muzu????????
-
MN, daj neku sliku da vidim i ja zgodnog muza (ZM)!
-
ubuduce ZM je kratica za zgodnog muza od mame natase!!! :D
-
-
pa gdje ste svi, gledate BigBrother :
-
Administrator foruma
aha
pa kaj ti ne gledaš?
to je definitvno najzanimljivije trenutno na tv-u :smajlikojipovraća:
-
mos mislit
ja bojkotiram BB i slicne bedastoce
-
-
E Bucka, Bucka, sad bi ja onaj smajlić sa oklagijom
Kli_kli, u Leninom albumu ima i koja njegova slika.
Bila sam danas u King Crossu i u Ipercoopu imaju paket od 3 pidžamice sa stopalima za 90kn. Baš su slatke, ima ih i za dečke i za cure. Nisu nešto debele ali su taman za ovo vrijeme.
-
ja malo gustam, curke spavaju, MM otisao na cugu s frendom, ja se lijepo otusirala i sve kaj ide uz to, malo se eto dovodim redu. Djiz danas sam si iscupala 3 sijede dlake
mislim da cu posjetit frizera ovih dana. MM ide na teren sljedeci tjedan pa cu ja malo kod svojih na godisnji odmor
mirta, imas kakve druge simptome osim izgubljenog struka?!
-
MN, ima i velikih brojeva? mislim za 2 godine, ne za mene
-
ja mislila moje dijete je super kad dođe doma, i fakat je, dok nisam ga stavila spavat-šatro, mo'š se mislit, evo dosad ga uspavljivala na rukama, nema šanse da ga ostavim na trenutak-jadan mišić-a danas je spavao u podne 20' i oko pol 2- 15'- i spava mu se ali nikako da se odvoji
-
Tako sam i ja u tvojim godinama imala 3 sijede a sada im se ne može nazrijeti broj
-
-
pa kak uspijete tak brzo pisat :?
-
-
To zaboravih, ima svih brojeva a najveći koji sam vidjela je za 24 mjeseca (ja sam Leni uzela za 18 mjeseci - broj 86).
-
daddy nemoj da te ja oklagijom
-
-
-
MNatasa, krivo si me shvatila, nemam ja samo 3 sijede, nego su se samo te 3 probile od proslog posjeta frizeru. Nazalost, nadje ih se puno vise kad prodje koji mjesec. I to zacudo, sve se pojavile otkad sam u braku
-
-
jupiii odoh sutra u KC (i u onom Marks&Spenceru ima?) pa cu obici. Ja andrei pidzamice kupujem uvijek malo vece jer m,e frka da ce joj bit neudobno, i jos kad se stisne...
-
Dosta mi je kompa na poslu ali sam vas morala malo posjetiti da me razveselite (pogotovo Mirta koja me izbjegava - javlja se samo navečer kad mene nema
)
Jučer mi je frendica kojoj sam i kuma javila da se razvodi. Imaju dvoje male djece. Užas. Baš se nekak fuj osjećam cijeli dan zbog toga.
-
je, a kaj mislis da tebe tvoja bucka nikad ne ogovara
-
ajoj MamaNatasa..mene isto takve price rastuzuju. Zapravo me najvise rastuzuje situacija u kojoj se djecica nadju. NJima vjerojatno nista nije jasno
-
Tak smo i mi kupili u Tintiliniću broj 80, došli doma, oprali i dijete sad ima pidžamu sa trofrtaljnim rukavima koju jedva navučem na nju.
-
evo da ja stanem daddiju uz bok, odnosno više mm-on upravo tvrdi da je prve sijede dobio sa mnom, jer smo prije braka živjeli 4,5 godine zajedno-nije mi jasno zašto me uopće ženio-ja ne bih da sam na njegovu mjestu
-
Mali su, curica je 4,5 a dečkić će uskoro 3.
-
pa opet kasnim
-
a ja mrzim velike pidžamice jer mu noga izađe iz nogavice i otvori sve drukere
od simptoma imam - beskrajan umor, ali zadnja tri dana je moja mama s Vidom dok sam ja išla neke stvari obavljati, baj d vej, bila sam jedan dan u Zapršiću kod frizerke
-
kovkicu nis ne kasnis, sve mi to pohvatamo iako je cijeli topic zbrda zdola
-
meni je to jako tužno-ne za starce, oni znaju kaj rade, već zbog dječice-nisam za brak ako ne funkcionira, ali nisam niti za rastavu nakon prve svađe-čini mi se da nekako dana sviše nema te tolerancije između supružnika
-
I nisi se izgubila? Pa kad mi imamo samo jedno jezero
-
Nataša možda bolje da se razvedu pa da djeca imaju normaln život nego da se svađaju pred klincima, u blizini imamo "par" koji se razveo i savršeno funkcioniraju - bolje nego u braku
a imamo hrpu parova koji su u braku a kako to izgleda.....
-
Ma mislim da nije stvar u svađanju već jednostavnom ne slaganju karaktera ali to je bilo dobro poznato i prije braka... Ona je super, on je super ali skupa jednostavno ne ide.
-
Joj Mirta, sjećam se- onaj beskrajan umor i pospanost-ništa mi se nije dalo radit-baš te žalim, ,ali drugo tromjesečje je već nešto drugo, a i brzo će doć
-
E Mirta bas si neka. Mogla si se javit da ti barem navratim dok si u frizeraju..
-
Slažem se, bolje da se rastanu ako ne ide. Samo mi je žao kad se sjetim klinaca i kako će im biti bez oba roditelja...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma