sta je ovo, svi reze na M-ove..bome sam se i ja sa svojim sinoc zakacila oko Meri.
Inace je on stvarno super, igra se s njima, mazi ih, protiv AP-a nema nista, cak naprotiv..Ali jucer Andrea place jer je pala, ja ju tjesim, Meri place na kaucu, a on bulji u teletekst i jednom rukom joj pokusava dat dudu (a ni ne gleda i fula lice totalno)..e, da ste vidle kako sam skocila Inace, mene duda spasava i ja joj se klanjam do neba (iako pomalo pocinjem vidjeti da Andrei sve vise treba..sljedece lejto ih skupa odvikavam)
Drago mi je sto ste me podrzale oko operacije..i ja mislim da je to mozda cak nepotrebno, sto se nisam toga sjetila prekjucer prije onog groznog vadjenja krvi. :/ Udarit cemo sad fest s ovom masazom pa cemo vidjet za mjesec-dva.
Kovke,e ne brini se. Adaptirat ce se on s vremenom. Kao sto su cure vec rekle, nisu sva djeca jednaka, njemu mozda samo treba koji dan vise za prilagodbu na novu situaciju
Meni se pece Gavelino pa si mogu u ovo doba priustit forum. Shit, evo Andrea je upravo raspakirala paket od 500 stapica za usi i ima ih posvuda :shock: