Dooobrooo jutro!! Pijem jutarnju kavicu i dok čekam da mi dođe šefica malo da se javim.
Bravoooo za malu hodačicu Lanu!!!
Ivona ljubi mi Andreicu u okeco! (btw još mi nisi rekla koja je curka moja snaha!? )

I ja imam lijepu vijest (ne nisam trudna), M. jutros nije ni suzu pustio u jaslicama. Bio je veseo, a kad je teta pružila ruke prema njemu i rekla "dođi meni" on je pružio ruke, prešao kod nje, meni mahnuo...Moram napomenuti da sam jako zadovoljna sa obje tete. Uvijek nasmijane, brbljave, i sve ih možeš pitati, a moje želje max poštuju (npr.ne želim da M. ima dudu cijeli dan nego samo kad ide spavati, ne želim da pije čajeve i sokove nego vodu i to iz male jane, ne želim da mu stalno mažu guzu kremom nego samo ako je crvena, kad odlazim obavezno je opraštanje, a sveki dan kad se ide doma dobijemo izvještaj itd). Presretna sam kaj je svaki dan sve bolje. Jučer kad je MM išao po njega teta ga je nahvalila kako lijepo papa, kako je drag, dobar, voli istraživati, ne plače, spava, ne boji se djece i svima nosi igračke...Nemojte se ljutiti kaj sam puno napisala, ali srce mi puca od ponosa!

Jedini problem je kaj je noćas počeo kašljati, a prošli tjedan smo prestali sa antibioticima. Cure koji med dajete djeci kad su bubini? (ako im uopće dajete)