Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 146

Tema: Ljetne bebe 2005. (6. dio)

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Bucka tu bi baš dobro došao onaj smile sa oklagijom!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a haaa!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

dobro dobro bucka sve sam shvatila
    i posto nema operacije, nema vise pretraga, i nema potrebe za izdajanjem :D
    a sa angelinom jolie se jos moras obracunati

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ivonna, ako bude trebalo, ja sam ti tu za savete oko izdajanja.
    Ja sam se izdajala do novijevih 4 meseca svaku noc, jer on nije mogao da posiki obe sike tokom noci (mali nocni spavac) a ja se plasila da ostanem bez nocnog lucenja prolaktina!

Tek smo skoro izbacili iz zamrzivaca litre i litre mog mleka!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj kli_kli prvotno napisa
    ...Tek smo skoro izbacili iz zamrzivaca litre i litre mog mleka!
    je..te :shock:
    Bas litre?!
    uspjela si me malo i nasmijati (vidim ima ih još s temperaturama...)

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a ja sam otišla u jaslice sva sretna i onda sam ostala cijelih 10 minuta na vratima dok teta nije svoje izfrfljala. uglavnom, F je najgori što se tiče adaptacije u grupi, neće se igrati s drugom djecom, neće se igrati ni s kim, boji se djece, ima tu još toga ...
    po prvi put sam se od početka adaptacije našla u situaciji da ne znam kako dalje, sve ovo što sam ga nosila, dojila, pokušavala nekakav AP provodit pada u vodu, jer pri adaptaciji njemu to izgleda samo odmaže, jer bi se nosio, bio na rukama, a to u jaslicama je nemoguće izvesti jer ipak je njih 17

pomoć, padam u očaj, e da i još nazovem mm i to mu ispričam, a on meni, jesam ti rekao da nam je dijete razmaženo, i sve to silno dojenje, dobiva previše vitamina-ne znam što mu je to značilo, ali poklopila sam mu slušalicu jer sam vidjela od ohrabrenja ništa, i dobro je da ide na team building i da ga nema do subote jer sad trenutačno ga ne želim ni vidjet

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Joj Kovke, baš mi je žao. Treba mu vremena, ne možeš ga razmaziti, slušaj svoje srce i razum.
    Nije ni MM dalje od TM, mogla bi ga poslati s tvojim... I mi smo se neki dan pokefali jer sam ja čudakinja koja vrišti svaki put kad netko vozi dijete ne vezano u sjedalici. Jer da on treba ići kratko u autu, dobro bi pogledao da nitko ne ide i ne bi gnjavio dijete sa vezanjem Kaj da ti velim....

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Kovkiću, ma daaaaaj..sve si super radila, ali nisu sva djeca jednaka i Franu treba malo više vremena za adaptaciju. Prvi dokaz ti je da je ujutro bilo sve ok. Evo ti jedna A kak ih ima tak puno u grupi? Kod nas je za sada 8, a 18 će ih tek biti iduće godine.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ma nema ih sad 17, max. 5-6, ali ona cijelo vrijeme trabunja šta će bit kad ih bude toliko

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

osjećam se ko alien tamo, nitko ne doji, svi imaju dudice, čak su jednog jadnička-isto je Fran, prvi dan starci doveli i rekli da on ostaje do 16:30 jer je on adaptiran :shock: . naravno da je 4 dana vrištao i grizo vrata, ali sad i mene pozdravlja i šalje pusice...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ivonna, žao mi je zbog Andreice, ali i ja, kao i daddy, mislim da si izabrala manje zlo-ima vremena za takve stvari, ako nije turbo hića. Stvarno mi je žao što imate takvih problema

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

...ikakvih problema

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kovke
    Ni mi nemamo dudu, ne jedemo smoki, i dalje cikimo (iako je to već predugo ) i sto stvari koje su drugima čudne i smiješne. A mene baš briga, moje dijete - moja briga.
    To je neka starija teta u vrtiću?

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

ma dajte curke nemojte tak o VM-ovima
    i oni žele najbolje za bebaće samo ne razmisle uvijek temeljito o svemu jer znaju da imaju vas

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    i oni žele najbolje za bebaće samo ne razmisle uvijek temeljito o svemu jer znaju da imaju vas
    Mislim da bi MM potpisao ovo.

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Joooj Kovke kaj ta teta već kuka...to je ono "što bi bilo kad bi bilo", umjesto da Vas ohrabri. Fran će se sigurno adaptirati, samo mu treba malo više vremena. Naša teta stalno govori "mame osmjeh na lice, sve bu ok, ne brinite itd..."

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj daddycool prvotno napisa
    E baš sam danas o tome raspravljala sa kolegom sa posla. Još uvijek se ne mogu pomiriti sa činjenicom da su muški i ženski mozgovi različito programirani.... I ponekad je frustrirajuće..

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

sta je ovo, svi reze na M-ove..bome sam se i ja sa svojim sinoc zakacila oko Meri.
    Inace je on stvarno super, igra se s njima, mazi ih, protiv AP-a nema nista, cak naprotiv..Ali jucer Andrea place jer je pala, ja ju tjesim, Meri place na kaucu, a on bulji u teletekst i jednom rukom joj pokusava dat dudu (a ni ne gleda i fula lice totalno)..e, da ste vidle kako sam skocila Inace, mene duda spasava i ja joj se klanjam do neba (iako pomalo pocinjem vidjeti da Andrei sve vise treba..sljedece lejto ih skupa odvikavam)
    Drago mi je sto ste me podrzale oko operacije..i ja mislim da je to mozda cak nepotrebno, sto se nisam toga sjetila prekjucer prije onog groznog vadjenja krvi. :/ Udarit cemo sad fest s ovom masazom pa cemo vidjet za mjesec-dva.
    Kovke,e ne brini se. Adaptirat ce se on s vremenom. Kao sto su cure vec rekle, nisu sva djeca jednaka, njemu mozda samo treba koji dan vise za prilagodbu na novu situaciju
    Meni se pece Gavelino pa si mogu u ovo doba priustit forum. Shit, evo Andrea je upravo raspakirala paket od 500 stapica za usi i ima ih posvuda :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Leni je omiljena zabava kvačice za veš i njihovo razmontiravanje. U stanju je po 15 minuta vaditi iz košarice kvačice i vraćati ih natrag a u međuvremenu svaku rastavi. Jedino se neki dan pošteno uštipnula za prstić..

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj ivonna prvotno napisa
    Andrea je upravo raspakirala paket od 500 stapica za usi i ima ih posvuda :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A gdje nam je danas naša trudnica?
    (ima li još koja a da nije rekla

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Ja ne!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Perun, stvarno je bilo na litre!
    Pa evo:
    30dana * 4meseca * 100ml = 120*100 = 12 000ml = 12 litara mleka

Kovkicu, ne daj se, znas da si u pravu sto se odgoja tice, a adaptacija ce sigurno uspesno da prodje. Ne zaboravi koliko je on mali, normalno je da ima problema, jer na kraju krajeva, ne moze se s njim pricati, on sve to percipira na svoj nacin i reaguje. A bocice i dude - neka ih tamo gde su!

Ivonna, drzim fige da uspete sa masazom, i ja bih odustala od operacije na tvom mestu.

MM je inace zakon za sve, ali nikad nije kuci. Sad dolazi kod nas sredom i subotom, sredom bude ceo dan pa ide u cetvrtak ujutro, pa dodje u subotu ujutro, bude vikend, pa u ponedeljak ujutro opet i tako...
    A mi smo kod mojih za sada...
    Sve ovo je plod kombinacije civilno sluzenje vojnog roka + prezahtevan posao.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

pozdrav svima.... ja vas nikako ne stignem pratiti ujutro idemo u jaslice, a kako su nam jaslice u španskom onda i ostanemo tamo cijeli dan, ima više djece, više parkića i pješčanika

svim bolesnima puse ozdravilice, a posebno velika pusa jasličarima....

Nitice, meni se Matijin vrtić i tete čine super za razliku od naših.... ja sam već jučer imala "sukob mišljenja" s jednom od teta.... htjela je da se iskradem dok lara ne gleda, ja sam odbila i nije joj baš bilo drago... druga teta me podržala što je OK, ali mi nije drago da se njih dvije ne slažu oko tako bitnih stvari... općenito mi se čini da se njih dvije ne slažu....

lara je jedina koja nema bočicu... ja njoj nosim malu janu sa sportskim čepom... dude se pokušavamo i mi riješiti, ali za sada ništa od toga jer tamo svi imaju dude pa i ona onda traži...
    danas je ostala pola sata i plakala je kad sam došla.... bilo mi je grozno... nije plakala cijelo vrijeme, ali se sjetila da me nema i počela tuliti...

Kovke, puse i Franu... vjeruj nije sigurno najgori što se tiče adaptacije... u našoj grupi je jedan mali koji plače kad god sam ja tamo... i to nije onaj tužni plač, nego očajno lupanje glavom o pod... teta veli da je mali zatvoren i da teško prihvača nove ljude i situacije i da će se teško adaptirati... a ja danas srela malog u parku i mali je skroz drugo dijete... veseo, maše, šalje puse... znači ipak je nešto i u njima da nisu sposobne doprijeti do djeteta...

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

e da.... izdajanje.... ja sam se izdajala 4,5mj jer inače lara nebi ni toliko "cicala"... u početku, dok je bila u bolnici, svaka 3sata i ruke su me bolile pa sam brzo odustala od ručnog i koristila (kršitelj koda) izdajalicu.... za nekih 120ml mi je trebalo manje od 5min.... praksa

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

svim malim u jaslicama!!
    kad cujem(procitam) ovakve price-sva se najezim i iskreno bude mi drago sto je nika ipak doma sa cuvalicom makar moja skoro cijela placa ode na nju!!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

evo me i tu

joj kovke kaj da ti kažem, osim da je teta čuvalica tuka jer se na takav način ne razgovara ni sa kim, a kamoli s majkom jednog djeteta.

kli_kli :shock: svaka čast

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Da ponovim: nema me četiri dana, budite dobre i manje brbljave...

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj Mama Natasa prvotno napisa
    Kovke
    Ni mi nemamo dudu, ne jedemo smoki, i dalje cikimo (iako je to već predugo ) i sto stvari koje su drugima čudne i smiješne. A mene baš briga, moje dijete - moja briga.
    To je neka starija teta u vrtiću?
    naravno, s 26 godina iskustva u jaslicama, ali po struci je med. sestra, a mlađa nema iskustva ali je odgajatelj, i nekako mi je bliža po svemu, i najgore je to što se one totalno razilaze u mišljenju kako i Larita kaže.

Izgleda da se ovih dana nešto kačimo s NM, osim bucka s daddijem ili oni ne žele priznat

Kli-ove zalihe mlijeka su ti stvarno velikeeeeeeee
    Ivonna, super za dogodu operacije

Nitice, pusica
    MN i vama isto

e dok ja dijete okupam i uspavam, pojavi se i naša trudnica-pa pozdrav Mirta

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

apri, ajde napapaj se čevapa za sve nas i sretan vam put .... 8)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Cevapi..odmah se sjetim nase Loone
    Loonic, ako nas citas hvala ti sto si me upoznala s Gavelinom, odlicno je, a i nije puno posla

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ivonna a da probate otići do dječjeg homeopata

ni ja se ovih dana ne kačim s mužem (mi slavimo), zapravo se ja nikada ne svađam s njim, obično se ja derem a on šuti

e Loona, Loona ma baš si nas rasturila

ako ovdje previše napišemo, možemo se kasnije prebaciti na nogač

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mirta, imas nekog za preporucit? To be honest, ne kuzim se bas u homeopatiju

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

šaljem pp, žensku su preporučile cure s Rode (iskusne mame)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I pusa maloj bezimenoj bebi!
    A kaj se fakat ljudi okupljaju i tamo na nogacu? Ja taj sajt nikad nisam otvorila, ajde nek neko da link pliz da vidim sta propustam

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

jel ti tam štrajaš ili šta :?

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

evo odmah si otišla-moje oko sokolovo

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Kovke, mi imamo skoro pa istu situaciju.... imamo tetu koja je med.sestra i radi samo u jaslicama već 24god i drugu koja nikada nije radila u jaslicama, samo u vrtiću.... samo što je meni bolja ova starija, to me stvarno iznenadilo, ali ona mi je po razmišljanju bliža od ove mlađe :shock: ....

ivonna, ne znam jel ti i mirta preporučila dr.regan, njeno ime se dosta spominje po forumu... ona je naša pedijatrica, a bavi se i homeopatijom... mi smo jako zadovoljni....

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    zapravo se ja nikada ne svađam s njim, obično se ja derem a on šuti
    ovako je i kod nas

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pozdrav svima!

Dugo nas nije bilo (imam sto za citati :shock: bas ste se raspisali)
    Mirti cestitke!

Slikice s mora i rockasa stavim cim ulovim vremena

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Pozdrav svima! Vidim lijepo ste se raspisale.

Cvatem od ponosa.
    Danas u vrtiću Lana je napravila prvih devet koraka SAMOSTALNO!
    Ravnateljica ju je ishvalila kako je jako bistro, inteligentno i vedro dijete,
    kako jako brzo uči i u tome dosta odskače od svoje grupe.
    I razmišlja ju prebaciti u srednju jasličku grupu kada prohoda.
    Ljubav mamina.

Kovke, drži se, ništa ne radiš loše u odgoju. Svako dijete reagira drugačije tijekom adaptacije, ona može potrajati dva mjeseca i to je normalno. Danas smo o tome razgovarali na rod. sastanku.
    A tetin komentar je stvarno nevjerojatan .
    Ne daj se obeshrabriti.

Ena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Mirta30 prvotno napisa
    ivonna a da probate otići do dječjeg homeopata
    Potpisujem.

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Dobar jutar!
    Mi smo se jučer prvi put vozili na biciklu i bilo je super!! Lena je imala kacigu i izgledala preslatko! Kupili smo sjedalicu i kacigu prije mjesec dana i nikako da se odlučim (sjedalica nije mogla biti montirana na bicikl MM pa je montirana na moj- pa me bilo strah kak ću ja to). Lena se nije bunila na kacigu, sve je promatrala i baš je bilo odlično. Šteta što će opet kiša!
    Idem

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Dooobrooo jutro!! Pijem jutarnju kavicu i dok čekam da mi dođe šefica malo da se javim.
    Bravoooo za malu hodačicu Lanu!!!
    Ivona ljubi mi Andreicu u okeco! (btw još mi nisi rekla koja je curka moja snaha!? )

I ja imam lijepu vijest (ne nisam trudna), M. jutros nije ni suzu pustio u jaslicama. Bio je veseo, a kad je teta pružila ruke prema njemu i rekla "dođi meni" on je pružio ruke, prešao kod nje, meni mahnuo...Moram napomenuti da sam jako zadovoljna sa obje tete. Uvijek nasmijane, brbljave, i sve ih možeš pitati, a moje želje max poštuju (npr.ne želim da M. ima dudu cijeli dan nego samo kad ide spavati, ne želim da pije čajeve i sokove nego vodu i to iz male jane, ne želim da mu stalno mažu guzu kremom nego samo ako je crvena, kad odlazim obavezno je opraštanje, a sveki dan kad se ide doma dobijemo izvještaj itd). Presretna sam kaj je svaki dan sve bolje. Jučer kad je MM išao po njega teta ga je nahvalila kako lijepo papa, kako je drag, dobar, voli istraživati, ne plače, spava, ne boji se djece i svima nosi igračke...Nemojte se ljutiti kaj sam puno napisala, ali srce mi puca od ponosa!

Jedini problem je kaj je noćas počeo kašljati, a prošli tjedan smo prestali sa antibioticima. Cure koji med dajete djeci kad su bubini? (ako im uopće dajete)

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

MN hoćemo sliku Lene na biciklu, hoćemo sliku Lene na biciklu!!!

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nitice :D za Matiju! Još samo čekamo da se Kovke javi sa dobrim vijestima.
    Nažalost nemam slike jer dok smo se jučer popetljali sa biciklima (nosimo ih sa balkona na trećem katu i natrag, nemamo podrum ni šupu) nismo nosili mrcinu od fotića. Ali ako se sjećate crtića Atomski mrav - e tako je izgledala Lena sa kacigom. Iako ste vi svi mladi,možda se ni ne sjećate toga (možda Titov pionir i omladinac pamti) :belj:

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nitice,bravo za matiju!!
    ja sam piki prije par dana pocela davati onajsirup propolbaby!nece ga piti na zlicicu,pa joj ga ja stavim u vodu!
    trazila sam te echinacea kapi sto kovke koristi,ali ih nisam nasla u ljekarni!

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Mi pijemo Multivitamol od dr Teissa (vitamini, minerali za imunitet), ali mene zanima neki med za grlo i kašalj...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

...jutro!
    Ima li tko iskustva sa temp. 38,6 (malena dobila čepić) i osipom na guzi i nogicama (samo crvene točkice, kao nacrtane flomasterom)
    Teta čuvalixca se zasad ne javlja pa se nadam da je jutros bolje (kad sam joj mjerila u 6h bila je 36,9-37...mjereno u uhu). Na Zdravlju djece ima jedna cura koja je prije mjesec dana opisala isti slučaj, nadam se odgovoru i s njezine strane.
    Postoje li neki vitamini koji se smiju davati klincima od 1 godinice?!

Naravno, ovo sve pišem ovdje jer vidim da ste aktivni jutros, vi radni narode

Nitica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Perun tak je imao i M, ali je osip bio i po leđima i licu i trajao je 2 dana. Vjerojatno je to Rozeola, 3 dnevna viroza.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •