Nitice, palo mi na pamet, ali se nekako ne uklapa u sliku trodnevne...ovdje je temp i osip paralelno (sve je krenulo jučer), a ne osip nakon pada trodnevne temp :?
Ja sam paničar (dijete prvi put ima temp i svega se nakupilo...)
Nitice, palo mi na pamet, ali se nekako ne uklapa u sliku trodnevne...ovdje je temp i osip paralelno (sve je krenulo jučer), a ne osip nakon pada trodnevne temp :?
Ja sam paničar (dijete prvi put ima temp i svega se nakupilo...)
Ne znam Perun, ni meni ne lici na trodnevnu. A. je imala prije jedno mjesec dana i osip se pojavio nakon temperature, ali po ledjima, stomaku, malkice po ramenima i po celu. Da li je svrbi taj osip? Jer, kod trodnevne taj osip djeci uopste ne smeta. A u potpunosti te razumijem, i meni se Asja prvi put tada razboljela, nisam uopste spavala, stalno sam joj pipala celo. Cak sam i MM-a nagovarala da naizmjenicno dezuramo pored nje dok spava. Pusa maloj bolesnici![]()
a najbolje da neMama Natasa prvotno napisa
http://www.imdb.com/title/tt0343382/
Ma znala sam ja da ćeš ti nešto iskopati! 8)
Kad ćemo organizirati![]()
ili slično?
Dok još ne zapada snijeg...
Ovaj vikend je najavljena kiša...ali idući možda?!
idući vikend je rodina rasprodaja tak da se s nekima vidimo tamo pa možda i kavu popijemo a mogli bi onda dogovoriti druženje za nedjelju prijepodne ako bude ok vrijeme?
daddy, nek ti mama kupi ehinaceu u ljekarni u našem domu zdravlja za piku, dođe 105 kuna i koristi se 3 tjedna pa pauza od cca tjedan ,tak je napisao Davor na forumu-a ja davoru vjerujem, pa 8)
ovo je trebalo ići na pp![]()
Nitice, tako mi je drago za Matiju i da je njegova adaptacija praktički gotova.
Ja se pitam kakav izvještaj bu danas bil -idem u 11:15 dohranit ga. Bakica ga je jutros sa mnom vodila, pa ćemo vidjet kako e sljedećih dana reagirat kad ne bude mene.
MN- Lena atomska mravičica-umirem od smijeha![]()
Nama ne treba ništa sa rasprodaje (opskrbili se majcama na Rodinoj proslavi) ali možda dođemo. A za nedjelju smo za sada slobodni (osim ako ne idemo na jedan rođendan koji se priprema ovaj mjesec).
Kovke, ma samo da si ju vidjela, preslatka je bila. Cijeli dan se smješkam jer imam tu sliku pred očima. Ak ništa drugo slikat ću je doma da vidite.
Malo su mi sviječice zahrđale pa dok reagiram...
Jučer je mojoj mami pričala kolegica sa posla kojoj je sestra odgajateljica u vrtiću kak se oni "riješavaju" velikog broja djece u grupi. Navodno, ako je jedno dijete bolesno stave ih namjerno jedne blizu drugih pa otvaraju prozore da bude propuh i tak se klinci razbole i manje ih u grupi pa njima lakše....
...ako lažu mene i ja lažem vas... Nadam se da to nije istina
isuse bože, užas![]()
thnx, odmah zovemkovke prvotno napisa
Nataša nadam se da lažeš!!!!
Kovke M. je kao adaptiran, a sada dolazi vikend, pa ko zna kak bu u ponedjeljak.
Ma ja se nadam da je to rijetki slučaj, ali žena je savjetovala svojoj sestri (valjda njoj ne bi lagala) da ako ikad bude imala djecu da ju ne daje u vrtić...
A u ovoj našoj državi nažalost ima svega. Ali nećemo ih kritizirati ipak su povećali najnižu porodiljnu naknadu za 63 kune!!!!![]()
Nitać, ponedjeljak je uvijek malo teži od ostalih dana, ali utorak je već OK.
Pa sjeti se samo kad ti u nedjelju navečer već razmišljaš-kad će taj petak-bar ja tako, pa onda generaliziram![]()
Osip ju ne svrbi...cijelu sam noć dežurala...sad sam ukomirana...teta čuvalica javlja da je temp. i dalje 36,9 i malo su izašle na dvorište, ali curica nije baš nekog raspoloženja (miš moj maliLeki prvotno napisa
)...
Jel ima tu meda i propolisa i smije li se taj preparat davati jednogodišnjoj djeci za jačanje imuniteta?daddycool prvotno napisa
da ti ne bi nešto krivo odgovorio odi na "a što kaže priroda" ili jednostavno ukucaj echinacea u pretražnik
Ma, napravila sam ja to, zato me i zanima hoćete li dati malenoj upravo zbog meda (kažu da ga maleni trebaju izbjegavati)...u stvari ne znam ko mi glavu nosi ...odoh na jednu za bistrije misli(bez novina) jer me pere mala frka zbog temp.+osip po guzi i nogicama pa bih joj najradije nešto dala za imunitet.
Eto i ja potpisujem Niticu... Ipak dolazi vikend...Nitica prvotno napisa
Perun preparati za imunitet ne djeluju odmah i možda ne bi trebala početi sa njima dok traje osip i temp.
Cure, a di nam je Vlatka?
Kakva nam je pedicane bi bilo smisla nazvati ju i samo se konzultirati obzirom da od sinoć (kada je dobila drugi čepić Lupoceta) nije imala do ovog trena temperaturu, a pokušala bih dijete ne vući po čekaonici...u svakom slučaju, hvala, cure (i dečki
).
Nitice, ne bih niti počela sad dok je ovakva situacija, nego kad sve bude ok, kao preventivu, samo me zanima daje li se tako malenima?
(Sve si mislim, ako na preparatu piše da može, a onda valjda može...pa i u famoznom Medolinu ima meda i u Plazma keksima, a to sve nude mlađima od godinu...ajd sad više znaj...![]()
Ja se bojim jako meda jer sam ja alergična na njega, ali u Multivitamolu od dr. Teissa nema meda (barem ja nisam nigdje pročitala) i postoje dvije vrste za malu djecu do 6 godina i od 6 na dalje.
Nema Vlatke, nema Romine, nema Mirte, nema Ivane S, nema Berlinke, nema dmi .... raspad sistema.
Nekako se sve nadam da će se vratiti ali sve više mi izgleda da neće...
Ma Yavanna odmara sa Maksićem na moru.
A nema ni Danijele!
Nema ga u Multivitamolu? Kakva su tvoja iskustva s njim?Nitica prvotno napisa
Mislim, nema meda u Multivitamolu (malo sam guglala)...e jesam smotana![]()
Majketimile za kim vi toliko naričete??? :shock:Nitica prvotno napisa
Za jednom super, super forumašicom i prekrasnom osobom, majkom male Vite i ženom Mileta.![]()
Mi pijemo Multivitamol tek dva tjedna koristimo, a počeli smo na preporuku jedne mame koja ima dvoje klinaca i jako je zadovoljna (a i nema meda 8) ).
Da li vaši klinci nose one abs čarapice? Ja sam pretražila svoje selo malo i našla svega 2 para... A ni pidjama, onih zatvorenih, nema. Bila sam u Getrou u N. Zagrebu i najveći broj je 74...
može se davati djeci od 6 mjeseci i sadrži samo listiće echinaceae i cvjetove te korijen te je zaslađen prirodnim narančinim slatkim ouljemPerun prvotno napisa
al da prepišemna engleskom
organic extracts of:
Echinacea Purpurea (leaf & flower) 15,00 mg
Ech. Angustifolia (root) 15,00 mg
other ingr. deionized water, glycerin, fructose & Natural orange oil
...sve to kupujemo vani - uvijek se lijepo poklopi neki službeni put pa, u stvari, MM oblači naše dijete (on je njezin modnu guruMama Natasa prvotno napisa
)
...sve to kupujemo vani - uvijek se lijepo poklopi neki službeni put pa, u stvari, MM oblači naše dijete (on je njezin modnu guruMama Natasa prvotno napisa
)
Nije mi od neke pomoći...![]()
Uh, kakav odbljesak s aparatića 8)Mama Natasa prvotno napisa
Ti kažeš šta ti treba, on kupi, nađete se u nedjelju na Plesu i ko pravi šverceri izmjenjate robu i keš!
ABS čarapice trenutno ne, jer ima papučice od kada je malo zahladilo. Spavamo u pidžamici bez stopala, ali imamo obučene lagane čarapice jer se ne pokrivamo.![]()
Mama Natasa- za carapice moje rijesenje je Babycentar u Slo
a za pidjamice nisam sigurna (mislim da ih imaju) jer ne koristimo te sa stopalima, iako za zimu mozda opet pocnemo
iduci vikend idem u HM pa ti mogu tamo pogledati (i javiti sa mjesta događaja) ako ne odes na rasprodaju
Perun- ta ponuda vrijedi i za nas ostale?
Osh da mi M uhvate kao glavnog dilera baby robice :shock:Veronik prvotno napisa
Hranitelja obitelji (pošto hraniteljica na poslu visi na Rodama)
kad ga vec reklamiras kao modnog gurua, a i hranitelj i diler
![]()
Hvala cure, planiram otići do Slovenije ali im sve nešto dajem vremena da popune police sa jesenskom robom. Izdržat ćemo sa ova dva para.. (iako se i u njima kliže).
Leni cestitamo prohodavanje!!! :D
Novi je uglavnom bos jos uvek, jer skine carapice u roku od 5 sekundi! A ja sam srecna kad hoce bar malo da bude obucen. Mali divljak![]()
Perun, i novi je skoro imao neki virus sa osipom, njemu su bile sitne tacke po stopalima. Kada sam pozvala pedijatricu da je pitam bila je u fazonu kako je to sve tako, normalno, i da ne dolazimo kod nje. Imao je jednu noc temperaturu, nije presla 38.5.
Baš tako, malena ih ima nekoliko pari i sad će ih M kupiti, ali ne toliko što su ABS (jer nama to baš puno ne znači, ipak se kližu jer mi nemamo tepih po kući) nego više jer su toplije čarapice.
Odlučila sam se za kupnju papučica jer mislim da je to za mog malog hodača-početnika bolje rješenje...u čarapicama ne može jer se skliže i hladno bi joj bilo.
Lena je već u fazi puštanja i kretanja u prvi samostalan korak. Evo jučer je dva puta uspjela napraviti kratak korak bez pomoći i padanja. I sve naravno na njezinu inicijativu.