Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 151 do 200 od 292

Tema: UN dijeta- molim iskustva

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Saljem cim dodem doma! OBECAJEM

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Povirit ću i ja u knjižare da vidim ima li knjiga za kupit jer bi mi dobro došlo malo pomoći.(Iana27 , pravi si izvor informacija)

Nego vi svi kažete da niste gladni, a ja jesam.
    Mene ubiju ovi veliki razmaci između obroka. Inače ne jedem puno i malo mi je teško pojesti krcat tanjur nečega, a onda 5 sati ništa.
    A pogotovo od doručka do ručka. Ali naviknit ću se valjda. I to mi je od dana do dana.
    Inače, osjećam se sve lakše i lakše. U petak ću se vagat pa vam javim stanje.
    Samo hrabro cure, pobjedit ćemo mi te kile :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo i mene kako sam obecala, pa da Vas doceka ujutro par informacija.
    1. Knjigu mozete direktno naruciti na br. tel.:01/3755087
    Recepti:
    1. dan (proteini) -Grcka salata: 4 rajcice, 1 svjezi krastavac, 1 glavica luka, 1 zelena paprika, 5 maslina, nekoliko listova zelene salate, 20dag feta sira, 1 dl manje masnog jogurta, 1 zlicica maslinovog ulja, sol, papar, origano, ruzmarin. Sve to lijepo narezite, zacinite, prelijte jogurtom. Uz salatu pojedite krisku kruha i na kraju 3dl bistre juhe.
    2 dan (skrobni) - Rizoto od poriluka: 12 dag rize, 1 poriluk srednje velicine, 1 zlica nasjeckanog persina, sol, papar, 1 zlica ulja, 2 zlice graska (po zelji), sastojci za sezonsku salatu. Narezite poriluk na tanke kolutice te ih isprzite na ulju. Dodajte opranu rizu i zalijte vodom koje treba biti dvostruko vise od rize. Dobro promijesajte, poklopite i kuhajte na laganoj vatri dok riza ne omeksa, dodajte graska. Pojedite uz snitu kruha i salatu od sezonskog povrca.
    3 dan (UH) - Pizza: tijesto za pizzu, rajcice, luk, origano. Pripremite pizzu od kupovnog tijesta. Obilato ga prekrijte rajcicama i lukom narezanim na kolutice pa zacinite origanom.
    4. dan (vitamini) - Pecene jabuke: Izdubite 6 jabuka. Stavite ih u posudu za pecenje. Napunite ih omiljenom marmeladom ili dzemom (bez secera). Pecite 15 min u pecnici na 180 C. Za vrijeme pecenja jabuke povremeno zalijevajte sokom od narance. Za rucak pojedite 4, a 2 ostavite za veceru!
    Cure namad se da sam barem malo pomogla!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Eh naravno da sam zaboravila, vidjela sam da se netko pita sta je sa suhim vocem, pa sam malo prosnjofala...u knjizi pise da se 4 dan mogu jesti i susene sljive, grozdice, smokve, marelice.. Takoder se suseno voce moze jesti za dorucak poput 8 datula, 8 smokava (kazu da ih se navecer stavi u vodu i da se ta voda moze popiti), 8 marelica (isto kao i za smokve). Mozete ananas iz konzerve ( mislim da ima light verzija) i to pola. E da, takoder u 4 danu mozete jesti bademe, orahe (ima recept sa pecenim jabukama punjenim orasima i grozdicama)...eto..uzivajte!!

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ma stara moja, prejaka si!!!! :D Hvala.
    Kako dobri recepti, ne mogu vjerovati.
    Dok ne dobijem knjigu, ovo printam i u sljedećem ciklusu radim po ovome.

~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
    za bebače i što brže skidanje kila.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Iana27, super si, puno hvala.
    A ja ću u četvrtak dobiti obe knjige :D (imaju dvije)
    pa ako nađem šta interesantno javljam

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Suncem.m. please, čim dobiješ knjige, prokomentiraj s nama drugu.
    Prvu sam naručila (vjerojatno ću i drugu), ali me zanima u čemu je razlika, odnosno šta nudi više?
    Mislim da će sadržavati i nuditi još više recepata.
    Anyway, javi.

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Hoću, nemaš brige.
    Ali mislim da sam čula da je druga o tome kako
    zadržati kilažu nakon djete.
    Ali javit ću kad ih dobijem

Angelina Bell avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Suncem.m. prvotno napisa
    Ali mislim da sam čula da je druga o tome kako
    zadržati kilažu nakon djete.
    Već vidim da ću je naručiti.

Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

jeste se raspisale ne mogu vas pohvatati! dakle moj izvještaj: nakon 2 ciklusa (osam dana) vaga pokazuje 2.2 kg manje. pretpostavljam da je to ok. evo kolik osam varala: popila sam 2 irish capuchina, meso je pečeno na ulju (pureće šnicle), kupus i zelena salata su začinjeni uljem, na voćni san sam jela sušene smokve sada vidim da se ne smiju, mislim da su mi to svi grijesi.

kada je proteinski dan i jedem meso za ručak, jel mogu za večeru hrenovke? nadam se da mogu jer sam ih danas jela... :/

e da, i mm je na dijeti solidaran je reklo bi se ali i on pati od trudničkih kila . on je skinuo 3kg mada je malo više varao nego ja.

moj cilj je idealno bi bilo da skinem 15 kg, krećem na dijetu sa 75kg. jedino što planiram napraviti pauzu u vrijeme blagdansko doba, nema smisla ipek je božić!

netko me pitao za dojenje, na žalost nije upalilo. nije to tako jednostavno kako se čini...tako da ja više ne dojim, stoga nema straha zbog dijete.

i ja čekam knjigu...
    držite se!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj irenas prvotno napisa
    Citiraj white_musk prvotno napisa
    30
    dakle, ne ginu mi dvije ture
    ne smije se ponavljati.tj nakon tri mjeseca dijete mora se tri mjeseca pauzirati s tim da se i dalje doručkuje voće.Tek poslije toga ponavlja se dijeta.
    a to znam

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Iana27 prvotno napisa
    white_musk Ja ako hocete, mogu veceras neke recepte prepisati ovdje, za vas koje nemate ideja.
    ...
    daj plizz napiši, pogotovo napiši ideje za voćni dan

(šampinjoni u skrobnom danu :/ , pa oni su bjelančevinska bomba)

Iana, samo da ti prijavim,za ova dva dana 1,5 kg dole :D

jučer sam ručala: kuhani grah sa kupus salatom

doručak :mandarine

večera:samo čaj, jer mi je bilo muka

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

i još nešto, Iana si

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

može li kesten pire umjesto kolača :/

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Evo me, dobro jutro!!
    Prijavljujem drugi dan iza mene ukupno 1,6 kg manje :D
    Drago mi je da sam pomogla, nije mi bed i veceras cu Vam izvuci jos par dobrih recepata.
    White_musk ja sam se vec nabrijala veceras na neki kolac od kestena ili mozda dva hahahah Tako da mislim da nije bed ako uzmes sami kesten pire!
    E da... jucer: dorucak 1 kruska; rucak riza sa sampinjonima i graskom, zelena salata,; vecera: riza od rucka, cikla
    Danas cu se pocastiti spagetima sa rajcicom i kolacici su za veceru

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

kod mene danas:
    doručak:3 male mandarine
    ručak:"mašnice" sa kukuruzom
    večera:kesten pire(1/2 čaše ledovog)

Iana,pa znači skinule smo oko 1,5 u ova dva dana 8)

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Čvrsto sam odlučila da krećem na ovu djetu.
    Nadam se da primate još jednu koja treba skinuti dosta .
    Samo da naručim knjigu i krećem.

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Storm prvotno napisa
    Čvrsto sam odlučila da krećem na ovu djetu.
    Nadam se da primate još jednu koja treba skinuti dosta .
    Samo da naručim knjigu i krećem.
    dobrodošla

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Da..krenulo nas je :D samo neka nastavi, moze i u sporijem tempu ali neka nastavi!!
    Storm...samo dodi i pridruzi se, vidis iz nase price da nije neki problem!

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da..krenulo nas je :D samo neka nastavi, moze i u sporijem tempu ali neka nastavi!!
    !
    što se tempa tiče,ja mislim da će morat usporit(inače ćeš ti za 2 sedmice doći na željenu kilažu )
    u svakom slučaju, drago mi je da se rezultat pokazao tako jasno već u samom početku ,to je dobra satisfakcija 8)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

A cuj...taman bi nam i odgovaralo...2 tjedna 25 kila.. i jos jedemo sve...

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

A cuj...taman bi nam i odgovaralo...2 tjedna 25 kila.. i jos jedemo sve...

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Znas sta mi je najgore za preziviti..Kada MM ide u BIH (on je iz Zenice), svaki put mi lijepo donese cevape, jos budu topli i donese mi zeljanice...sada samo molim Boga da ne ide kojih 2 mjeseca (barem). I sretna sam sto je bio u Sarajevu prosli tjedan tako da sam dobrano omastila brk ..i sada mogu biti mirna...

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Znas sta mi je najgore za preziviti..Kada MM ide u BIH (on je iz Zenice), svaki put mi lijepo donese cevape, jos budu topli i donese mi zeljanice...sada samo molim Boga da ne ide kojih 2 mjeseca (barem). I sretna sam sto je bio u Sarajevu prosli tjedan tako da sam dobrano omastila brk ..i sada mogu biti mirna...
    il nek ide u zenicu na proteinskom danu, pa možeš jesti ćevape i malo lepinje

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Vidis to mi nije palo na pamet :D :D ..ovo je stvarno sretan dan za mene...em cu danas pojesti kolace em znam da mogu jesti cevape...ma di ces vece srece..i naravno izgubit cu 25 kila da me ni majka a ni MM nece prepoznat (naravno u 2 tjedna )

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Vidis to mi nije palo na pamet :D :D ..ovo je stvarno sretan dan za mene...em cu danas pojesti kolace em znam da mogu jesti cevape...ma di ces vece srece..i naravno izgubit cu 25 kila da me ni majka a ni MM nece prepoznat (naravno u 2 tjedna )
    skupa sa mnom

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Bez tebe nigdje .
    Ipak je lakse kada si jos s nekim na dijeti...mada se ovo meni za sada ne moze nazvati nekom dijetom jer nisam gladna...ali lakse je.
    E a da si cula jutros MM (koji ima samo par kila viska, u sta sam ga ja ubijedila ), poceo mi se opravdavati da je sinoc pojeo 2 kisele paprike, da mu se jednostavno jelo nesto kiselo. A mene smijeh uhvatio, jer ne mogu vjerovati da je toliko zagrizao za dijetu...jadnicak...

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Bez tebe nigdje .
    Ipak je lakse kada si jos s nekim na dijeti...mada se ovo meni za sada ne moze nazvati nekom dijetom jer nisam gladna...ali lakse je.
    E a da si cula jutros MM (koji ima samo par kila viska, u sta sam ga ja ubijedila ), poceo mi se opravdavati da je sinoc pojeo 2 kisele paprike, da mu se jednostavno jelo nesto kiselo. A mene smijeh uhvatio, jer ne mogu vjerovati da je toliko zagrizao za dijetu...jadnicak...
    meni jako puno znači što smo zajedno na ovoj dijeti , koja mi još uvijek nije teška :D
    MM je na Kontra-dijeti, on hoće da nabaci još koju kilu, pa me uvijek pita šta ne smijem jesti i onda se dobro naklopa toga , ali on inače ne jede puno i ima naviku od malena da jede samo pola porcije SVEGA!! :shock:
    Uprkos razlici interesa, velika mi je podrška

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Zgurat cemo mi do kraja..vidjet ces!!

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Evo da vam se javi i jos jedna un veteranka.
    Krenula sam sa +25kg, sta da vam kazem prestrasno.
    Na dijeti sam 28+1+28+1=58 dana, danas mi je protenski, 59. dan!
    Juce mi je bio vodeni, i bio mi je tezi od prvog vodenog!
    Inace, rezultat je vise nego dobar -15kg!
    Jos kilo-dva i prema bmi proracunima vise nisam debela nego smo "bucka"!
    Inace jako zelim da smrsam, nisam navika da sam debela, ovo mi je stvarno bilo tesko, tako da se nadam da cu kilazu i d aopdrzim (trudicu se).
    Inace dojim 17-omesecnaka, i nemam nikakvih problema sa kolicinom mleka. Nije da me ne brinu toksini, ali ja se stvarno zdravo hranim, ne pusim (zato sam se i udebljala), ne pijem kafu niti kola napitke, pijem dosta vode i nezasladjenog caja.
    Ne jedem meso, jaja i sir, ali jedem ribu, za danas spremam oslica na luku u belom vinu i sa korijanderom.
    Danas mi se pridruzuje i moja sestra, pa nas ima jos vise!
    E da, meni j emalo ipak dosadilo, ali sam odlucna da izdrzim do kraja.
    Na prolece zelim ad pocnemo da radimo na drugoj bebi, i to mi je osnovni motiv da smrsam!

Sve vas pozdravljam i ~~~~~~~~~~~~~~~ saljem da izdrzite!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kli_kli super sto si nam se javila!! I cestitam na fenomenalnom rezultatu!! Sto se kila tice ne brini..izgleda da upadas u klub sa white_musk i samnom (po pitanju kila za skinuti) .
    I super sto se i seka pridruzuje..!!
    white_musk jel ti to vidis..u 2 mjeseca 15 kg manje...znaci za docek Nove smo maltene fit!! :D

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo i mene, a jeste se raspisale..Prvo bih samo željela upozorit dojilice i trudnice: oprezno s dijetom. Osobno poznajem ženu koja je u tijeku dojenja (i na samom početku dojenja) puno smršavila zahvaljujući un dijeti i još jednoj, ali mala ima alergije na sve i svašta, imunitet joj je katastrofa, stalno su po bolnicama..To niti ne mora biti od tih dijeta, ali postoji mogućnost, zato trudnice i mame dojilice, pazite molim vas!
    Citiraj Tonja_1 prvotno napisa
    na voćni dan sam jela sušene smokve sada vidim da se ne smiju
    Ma gdje si to vidjela Tonja_1? Dozvoljeno ih je jesti, pročitaj što piše Iana27, a ja nju doživljavam ko našeg Un gurua! Hvala ti Iana27 !
    Inače, ja bih već na vagu (2. mi je dan), ali se kuliram, pričekat ću da odgulim 1 ciklus!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

fritulica1 dobro si primjetila...Naravno da se smiju jesti i na vocni dan i za dorucak. Ne znam zasto ali za dorucak obicno stoji 8 komada..mogu se i umociti dan prije u vodu i popiti tu vodu. Za vocni dan se isto smije (naravno ne sad na kile ali mogu) jesti susecno voce, bademi, orasi (navecer cu vam napisati recept sa orasima)!
    Znaci...trebam malo poslati ideja za vocni...rijeseno..saljem veceras!!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

zaboravih...fritulica1, samo hrabro za vagu..ja osobno ne mogu izdrzati a i tako se kontroliram (jer nikako ne mogu vjerovati da mogu jesti i mrsaviti). Mislim da ces imati ugodnu vijest nakon 4 dana!!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

storm,kli_kli :D dobro nam došle
    Iana 27,white_musk, Tonja_1,fritulice :
    Vidim opako su sve koke odlučile skinuti kile i gotovo.
    Puno je lakše u društvu, definitivno.
    Meni je danas voćni. I za današnji dan mi i nisu baš napeti recepti.
    Morala bi kuhati duplo(za mm i za sebe), a to mi je tlaka.
    Fino njemu skuham ručak, a sebi ogulim raznoga voća i to je to.
    A za večericu ću jagode iz kompota malo za promjenu .
    (nego sve se bojim kada nas posjeti moderatorica da bi mogla ovu našu temicu zaključati i preseliti je na zdravlje odraslih, šta vi mislite ?)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Suncem.m. . Ne znam kako vi, al ja se osjećam super. Danas sam fino na 1 žl maslinovog ulja prodinstala malo crvenog luka, na to bacila tikvice, malo selena, mrkve, peršina, graška i dodala rižu. + salata = mljac! MM je jeo to isto i još je ispekao 2 šnicle, malo su me mamile ali sasvim izdržljivo! Inače ja MM-u ne kuham kad imam voćni dan, tako smo se dogovorili. Ili će jesti van ili će doma sam kuhat. Kako vi s tim kuhanjem za family? Ajde di ste, jaavite se, šta ste papale??

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ps:
    Citiraj suncem.m. prvotno napisa
    (nego sve se bojim kada nas posjeti moderatorica da bi mogla ovu našu temicu zaključati i preseliti je na zdravlje odraslih, šta vi mislite?)
    Ma nema veze, nek nas seli di hoće, al topic mora ostat otvoren, meni je spas!!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Morala sam trknit u kuhinju po "večeru"
    Meni ti je i dalje jutro teško, odnosno od doručka do ručka.
    Nisam gladna, ali me kao neka vrtoglavica vata
    (bit će od n_ j _b_ ce)
    I već sam sto puta nešto lagano prekršila. Ali od sutra kada se dočepam knjige neću viće obećajem.
    fritulice, čini mi se po načinu pisanja da baš uživaš papati, baš kao i ja

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Suncem.m., ja ti obožavam papati, a volim i kuhati. Ali ako je nešto, bljutavo, bezukusno, neslano, ma ne mogu to ni pogledat. Zato mi je ova dijeta super jer zapravo sve što se skuha može biti jako ukusno.. :D
    Ali i ja sam gladna, da ti pravo kažem..Moji grijesi su sok od cikle s žličicom meda, ujutro obavezno cijedim sok od naranče, limuna i mandarine s 1 žličicom meda + 1 voćka u krutom stanju. (sad će me špotat) A večeras sam uvjerila sebe da je moja večera 1/2 ručka, a ruku na srce, bila je skoro ko ručak (ovo zadnje čitaj šapatom :/ ) Ma nema veze, ja osjećam da mršavim i sva sam sebi lagana!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ah da, suncem.m, znam ja od čega tebe vrtoglavica hvata, psssst!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa
    (ovo zadnje čitaj šapatom :/ ) Ma nema veze, ja osjećam da mršavim i sva sam sebi lagana!
    .
    tiho ja to čitam, neće niko čut.

Ma i ja se osjećam lakše. I naj bitnije je što između obroka ne gricnem ništa.
    Inače nikad količinski puno ne jedem, ali ćokni tu, ćokni tamo....a guza raste.
    (pročitaj u mom zadnjem postu skroz sitna slova. To ti je to, mislim za vrtoglavicu)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Suncem.m prvotno napisa
    Ćokni tu, ćokni tamo, a guza raste!
    ovdje se prepoznajem

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

E cure jeste me nasmijale...nego da ja napisem neke ideje za vocni dan!
    D(dorucak)-u mikseru usitnite manju bananu i narancu i popijte.
    M(meduobrok) - 2 marelice
    R(rucak)- narezite na ploske 3 velike zute kruske i prokuhajte u malo vode kojoj ste dodali nekoliko klincica i vrecicu vanilin secera. Kad se ohladi, umijesajte veliku zlicu meda i malo cimeta. Lagano mijesajte da se med otopi. Jelo pospite narezanim orasima ili ljesnjacima.
    M - saka susenih jabuka i casa soka od ribiza
    V(vecera)- skuhajte kompot od 3dl vode, jabuke, kruske i zlice opranih grozdica

Primjeri za meduobroke: 12 kikirikija i salica caja;casa vocnog soka; zlica bucinih sjemenki i casa soka od mrkve;velika zlica suncokretovih sjemenki i casa soka od povrca; 8 badema i caj; saka susenog voca i caj; 6 orahovih jezgri i caj.

R- ogulite 2 banane i prerezite ih po duzini. Sva 4 dijela pokapajte limunovim sokom i naglo isprzite na zlici maslaca. Banane prelijte protisnutim jagodama.

Nadam se da su cure koje su sutra na vocnom nasle nesto za sebe!!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

M(meduobrok) - 2 marelice
    M - saka susenih jabuka i casa soka od ribiza

Primjeri za meduobroke: 12 kikirikija i salica caja;casa vocnog soka; zlica bucinih sjemenki i casa soka od mrkve;velika zlica suncokretovih sjemenki i casa soka od povrca; 8 badema i caj; saka susenog voca i caj; 6 orahovih jezgri i caj.
    Međuobrok :shock:
    Zar smije međuobrok :?
    Pa piše obavezno samo 3 obroka dnevno.
    Međuobrok :D

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

kada imas vocni dan onda imas 3 glavna obroka i dva meduobroka!!!

Suncem.m. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

nitam ja to dnala

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

storm,kli_kli dobro nam došle
    Iana 27,suncem.m., Tonja_1,fritulice

evo da raportiram, super se osjećam :D , ali cure ja ne mogu da veceram :shock:
    Pa ja sam prije bila večera freak, a sad mi teško niz grlo siđe večera.
    današnji meni:
    D:3 male mandarine
    R:voćna salata
    V(ako mognem):Ianin kompot od jabuka

Iana, kod mene danas treća kila nestala :/

dakle 3kg u tri dana,pa jel to moguće :?

(iako, moram vam još reći i da vježbam svaki dan 8) )

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...khm..evo i mene.da probam.od kad je Karlo došao doma a budući da mu stalno nešto spremam ( i khm..isprobavam )-vaga je pokazala par kila više od uobičajnih pa da ih skinem budem malo probala s ovom dijetom.
    p.s. jel' se može piti bijela kava ujutro svaki dan?
    p.s.želja mi je skinut barem 2 kg a max 5.(175 cm,67 kg trenutno...)

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

( e jesam našla termin za počet dijetu...uskoro Karlov rođendan...pa Božić..pa Nova Godina.......uhhhhhhhhhh.... )

white_musk avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj LeeLoo prvotno napisa
    ( e jesam našla termin za počet dijetu...uskoro Karlov rođendan...pa Božić..pa Nova Godina.......uhhhhhhhhhh.... )
    sačekaj da prođu praznici pa da imaš šta skinut

inače, dobrodošla

Stranica 4 od 6 PrviPrvi ... 23456 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •