Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: AS iz metroa

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno AS iz metroa

frendica mi kaze da misli kupiti neku as u metrou, mislim od 9-18 kg, cca 4oo kn....ne zna marku...

nisam bas siher da to ista valja, ali napamet joj ne mogu nista reci, osim da vidi ima li oznaku ECE i atest...

jel tko vidio tu sjedalicu i kakva je? cure, savjetnice, jel bila koja na pregledu?

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

ja se sjećam, doduše, dosta davno, da su ljudi došli sa sjedalicom koja je kupljena u metrou; ne sjećam se marke, ali znam da smo ju jako teško smontirali; teško smo ju pritegnuli, nikako nije htjela "sjest" kak spada. :/

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam ju ni ja vidjela nit montirala.

Mony avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi ju imamo kao backup sjedalicu, cure na pregledu su je montirale jako brzo, rekle da je OK, ima ECE.

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

a da nije mother's choice?

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

meni te sjedalice očajno izgledaju. pa samo postolje mi se čini nahereno i na ravnom. jednom sam radi cijene zastala al me zanimanje brzo prošlo. slične se prodaju i u ipercoopu i mercatoru.

brane avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Andora prvotno napisa
    meni te sjedalice očajno izgledaju. pa samo postolje mi se čini nahereno i na ravnom. jednom sam radi cijene zastala al me zanimanje brzo prošlo. slične se prodaju i u ipercoopu i mercatoru.
    potpisujem od riječi do riječi
    kad smo tražili neke stvari za stan prije cca 3-4mj bili smo u Metrou...naravno da su me zaintrigirale te sjedalice...katastrofa su...
    ljud na žalost padaju na cijenu ne na kvalitetu...lagane ko pero, nekakve krive...katastrofa

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

a bilo ih je i u superkonzumu na črnomercu

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj brane prvotno napisa
    ljud na žalost padaju na cijenu ne na kvalitetu...
    nije li osnovna kvaliteta autosjedalice u sigurnosti koju pruža a koju bi trebao garantirati odgovarajući certifikat?

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Maruška prvotno napisa
    nije li osnovna kvaliteta autosjedalice u sigurnosti koju pruža a koju bi trebao garantirati odgovarajući certifikat?
    pa mene isto zanima u cemu je problem ako ima certifikat :?
    zanemarit cu boju tkanine ako je 1000kn jeftinija. za didino auto meni je to sasvim dovoljno.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam AS iz metroa, ali onu za vece dijete, od 9-36. privuklo me sto ima integrirane pojaseve a tada sam bas takvu bila trazila, i bila vrlo ogranicena s lovom.
    imala je oznaku ECE itd, crvenu kopcu, i nakon nekoliko dvojbi ipak sam je kupila.

pokajala sam se odmah. ta 'crvena kopca' ne sluzi za fiksiranje pojasa da se sjedalica moze ucvrstiti, nego za pridrzavanje pojasa kad se za vezanje djeteta koristi pojas automobila.

ucvrstiti se ne moze nikako. osjetila sam to pri prvom naglom kocenju.

uspjela sam je fiksirati kopcom od stare sjedalice, ali, sve u svemu, ne bih preporucila.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Čini mi se da je kod tih jeftinih sjedalica problem da ne postoji ta kopča za fiksiranje :/
    Mi smo kupili jeftinjak za dedin auto preko Neckermanna i imamo isti problem. Ali smo je ipak uspjeli zacementirati tako da smo zafrkali pojas prije nego što smo ga zakopčali. Za dedin auto i vožnju jednom mjesečno je OK, ali nije baš da bih ju preporučila za svaokdnevnu vožnju.

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj lara26 prvotno napisa
    Citiraj Maruška prvotno napisa
    pa mene isto zanima u cemu je problem ako ima certifikat :?
    zanemarit cu boju tkanine ako je 1000kn jeftinija. za didino auto meni je to sasvim dovoljno.
    nevjerojatno, al mene ovo postojanje certifikata na tim stolicama muči već 10-ak dana
    jer, nemoguće je da nešto što se okom uočava kao nekvalitetno nosi isti certifikat kao PegPerego, Graco, Brevi, Bebe Comfort.
    cijena je tu meni najmanje upitna - realno gledajući pa sve su one od plastike, pojaseva i tkanina, možda je ovih 300 ili 400 kuna upravo "normalna" cijena svih njih samo eto....
    a tkanina.... pa nijedna nije od indijske svile ili kašmira

ovi certifikati zahtijevaju istragu

kako se ono učlanjuje u Rodu?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •