Sweety, kod mene nije taj slučaj. Dobila sam i recept i Dabrostone i dobila sam ih na preporuku soc. ginića...
Od odgovornosti se ne bi morali ograđivati, jer da sam trudna, Dabrići tome (koliko sam skužila) ne bi naudili, a iako ne postoji mogućnost, jučer sam napravila testić samo zbog toga, kako bih je sasvim isključila i kako bih mirno uzela terapiju ako mi daju nešto "opasnije".

Visibaba i Betty , meni debljanje neće biti nimalo dobrodošlo. Kile se unatrag nešto mjeseci samo lijepe za mene. Pročitala sam da bi i to mogao biti simptom PCOS-a pa ću vidjeti hoće li mi postaviti tu dijagnozu. :/

Visibaba, ako uzmem Dabriće od 37. dc sedam dana, onda bih M valjda trebala dobiti unutar sljedećih sedam dana, što znači da bi došla (valjda) do 50. dc.

Betty, odlazim im naoružana grafovima, ali za normalne cikluse redovno napomenem da su bili samo u Bromergonskoj eri.

Stelač, Bromergonko moja mila... hvala na c/p odgovora.

Najavljen mi je Klomifen, vrlo vjerojatno već od sljedećeg ciklusa, moram se javiti giniću čim dobijem M.
Btw, ako mi se M spremela i sama doći, Dabrići je neće spriječiti ili odložiti? Nadam se da neće... Trbuh mi je već danima jako povećan i tvrd, od jučer imam i mučninu...