Citiraj Betty prvotno napisa
Odgovorila sam ti iznad nakon sto sam pogledala chart , nikako da se sinhronizujemo .

Vidim da ti imas nekih problemcica i sa stitnom z. , pa bih ti isto preporucila vrkutu i vitex koji ce ti vremenom srediti cikluse .
Mislim da je O bila ipak 15dc :/ .
Prestani sa dabrostonima ovaj ciklus i prestani uopste sa njima , jer ti ne djeluju i sa njima nista nisi postigla .
Predji na utrogestane sljedeci ciklus , pirica je sa njima rijesila problem koji ti imas , pa mislim da ces i ti .
Ako svaki mjesec imas O , koristi ih nakon O , da bi ti mogli podrzati kompletnu lutelnu , a ne da prekines sa terapijom u sred lutelne pa ti progeteron koji je tada najpotrebniji -PADNE .
Sto se stitne tice, zapravo jos nisam sigurna da li je ona problem, jer mi je TSH prv put bio tek na gornjo referencnoj granici, drugi put vec manji, a treci put jos manji... Moja osobna lijecnica, pa i gin. smatraju da tu nije problem. Ipak, voljela bih kada bi to potvrdio i endokrinolog, jedino sto ne znam kome da se obratim, a da se taj ne poziva na isto....

Za Dabroston bih i sama rekla da mi bas ne pomaze, jedino sam mislila da mozda moram prebroditi proces prilagodbe od tri mjeseci u kojem cak i uputama pise da se moze pojaviti probojno krvarenje...

Nista, za ovaj ciklus dakle prestajem sa Dabrostonima i cekam M, a onda prvo HSG, pa lijepo dalje sve po redu...