http://public.fotki.com/sanjaff/tunis/
pass: ljetovanje
![]()
http://public.fotki.com/sanjaff/tunis/
pass: ljetovanje
![]()
i ovdje da dodam
cure i tata su krasni
ali mama je 8)![]()
ja ti be bih dala više od 26 godina
ma vidi se da ste gustali :D
lijepa obitelj![]()
prekrasni ste svi odreda...prava sretna obitelj![]()
Super su curke a i mama i tata...
kolica za dupliće su mrak, jedna spava druga sjedi...super
Ajme, koje fotke!
Ona obiteljska vam je divna...I baš mi je zgodno kako ste se podijelili - Fiona je preslikana ti, dok malena Flora jako nalikuje svom tati!
Iz aviona se vidi da ste se izguštali...![]()
Baš ste lijepi svi od reda, Fiona i Flora, dvije sekice pogotovo![]()
![]()
A kao što vidim i ljetovanje vam je bilo predivno :D
prekrasni ste svi...
curice su ti prepreslatke-k'o bomboncici!
a fotke su super-pogotovo one uz more sa fionom...
curke su prekrasne,a ti izgledaš odlično![]()
nije ni tata za baciti![]()
vidi se da ste uzivali...
krasna ste obitelj, a cure su prave princeze![]()
medenjaci mali![]()
jesu li ti teska ona kolica? Kod nas su slicna i maloprije sam racunala da svakodnevno vucem 45 kg. A cijelo vrijeme se cudim sto me sve zivo boli![]()
prekrasni ste.........i mene zanimaju kolica.........daj pliz reci koja su to i da li sjedalo ide skroz u ravni položaj ili ne.........thnx
Prekrasne slike!
Naročito me fasciniraju one slike na "kavama" - svaka čast, da uspijevate popiti kavu vani![]()
prekrasne slike ,curice su preslatke![]()
Jako slatke cure!![]()
Hvala svima, cvatem!![]()
Kolica su Hartan, model Racer. Ne znam točno koliko su teška, no mogu voziti djecu do 32 kg. To bi, u slučaju blizanaca, bilo dosta preko dvije godine. Imaju skroz ravni položaj i iako u uputama piše da su namijenjena za djecu od šest mjeseci nadalje, mi u praksi nismo vidjeli razliku između tog modela i modela na kojem je pisalo da je od rođenja, pa smo kupili ovaj model, jer nam se po drugim kriterijima činio bolji.![]()
i mene su kavice fascinirale![]()
baš ste uživali, vidi se! a cure su bombončice prave...
nažalost zbog tlaka samo vodu.....Sanja prvotno napisa
ja ti inače ne dijelim komplimente bez veze,ti si stvarno obdarena mladenačkim i svježim izgledom....
sanja, curice su ti prekrasne.![]()
i ako dobro vidim, fiona je 100% ti. (sve curice koje ja poznam su prestike tata, ukljucujuci i moju)
super ste, baš vam je bilo lijepo
pusa curama![]()
jako ste zgodni! nego, sanja, ja ti se iskreno divim: s dvoje tako male djece šibate diljem svijeta, obilazite tvornice keramike i pijete kave!?!?
ja se cijelo jutro spremam da odemo u običnu šetnju i onda tamo gledam kolko je sati da ne zakasnimo na ručak i spavanje.![]()
koja je vaša tajna?
Aleta, nisam ziher da postoji neka tajna, osim što ne sjedamo na kavu ako Fiona nije premorena ili ako nemamo neku njezinu omiljenu knjigu sa sobom.![]()
cure su ti medene,premedene!
baš vam zavidim na ljetovanju 8)
Sanja, fotke su fantastične! A cure su mali preslatki komadi!![]()
A ti super izgledaš..i uvijek se iznenadim radi tvoje tamne kose!![]()
Koji slatkiši.![]()
Vidim da ste uživali. A kad vidim tvoje i spookičine fotke, poželim i ja još jednu curicu.![]()
Sanja draga pa kako ste samo prekrasna porodica![]()
cure su medenjaci, a ja i dalje tvrdim da si ti plava...nikako ne mogu da te prihvatim kao crnku :hihiihih:
a od prve slike sam znala da je ovo Tunis
vidi se da vam je bilo prekrasno
to je i moja nezaboravna i najdraza destinacija.
Zar provaljujem tolike bisere da čak i preko ekrana zvučim kao plavuša?Njojza prvotno napisa
![]()
(NHF plavušama, samo se zezam - bila sam ja i plava.)
I ja jako volim Tunis. Divno mi je tamo.![]()
jao ni ja, ne znam zastoNjojza prvotno napisa
![]()
Svi ste prekrasni.![]()
A kad god vidim Fionu, sjetim se pinca....![]()
preeeeslatke su curice![]()
(ja sam cjelo vrijeme zamišljala Fionu kako kaže:zvao pinc)
Super slike,klinke predivne![]()
![]()
Bas vam je bilo divno.
Ove godine smo i mi planirali putovati na more u avgustu, medjutim u nedoumici sam oko puta, da li ici avionom (Grcka), da li putovati kolima oko 8h ili ici na planinu. Moja beba ce tada imati 11 meseci i razmisljam o ishrani , htela sam te pitati kako si svoju decu hranila na moru? Cula sam da postoje hoteli koji spremaju hranu za bebe ali ih ne mogu naci u ponudi.
MM kaye da previse brinem jer vec od sad raymisljam o tome, kako cemo stici, gde se smestiti, sta ako let nije tacan (jedne god. smo cekali avion 12h ali tada smo bili sami), sta da radim ako bas tih dana krenu yubici..itd
Na sta bi trebalo da obratim paynju?
Beba je tada bila isključivo dojena, a starija curka je jela nešto iz odlične ponude švedskog stola (bio je bogat izbor za doručak, ručak i večeru plus kolači, voće i slično ostatak dana, all inclusive). Uvijek se našla neka riba, piletina, puno povrća i sl.mikac moj prvotno napisa
Nama je bilo bitno da imamo obiteljsku sobu, što je otprilike kao apartman, ali bez kuhinje - znači, jedna soba je za djecu, a u drugoj smo spavali mi, uz to postoje, naravno, kupaonica, balkon i sl. Svaki bolji hotel ima takve sobe, samo se treba raspitati u agenciji prilikom rezervacije.
Ja bih se uvijek odlučila za avion, bez obzira na potencijalna kašnjenja (aerodromi su ionako odlično opremljeni svim i svačim). U Grčkoj smo bili pretprošlo ljeto i bilo nam je odlično, jedino što se bojim da je osmi mjesec prevruć za dijete. Mi smo bili zadnji tjedan kolovoza i prvi rujna.
Nadam se da sam ti odgovorila.![]()
Hvala, na informacijama, nadam se da cemo naci odgovarajuci smestaj i da cemo se lepo provesti na nasem prvom zajednickom letovanju...
Nema na čemu, držim fige da provedete prekrasno ljetovanje.mikac moj prvotno napisa
![]()
GenijalnoBaš ste divna obitelj
želim vam jednako lijepo ljetovanje i ove godine a i nove fotke
![]()