Ma dajte cure, tko bi tugovao pored ovakvog osmjeha
Sunašce mamino slatko![]()
![]()
Ma dajte cure, tko bi tugovao pored ovakvog osmjeha
Sunašce mamino slatko![]()
![]()
Vjeruj draga! Takav nam je život iliti država iliti horoskop![]()
Definitivnojosie prvotno napisa
Pa koliko si platila te covere kad je carina tako visoka ?
Vidi Paule kako je znatiželjna ...Paula prvotno napisa
To su neki fiiiini coveri![]()
Ponavljam: koji coveri???
(znatiželja je vrag)
"Tiwi prvotno napisa
![]()
![]()
Sorry, Paula, trebalo je biti iznenađenje za may, pa nisam odmah odgovorila - 44$ su 2 covera sa s(kršitelj koda)ingomPaula prvotno napisa
![]()
i bilo je iznenađenje... velikooo :D :D :D
![]()
kad bi ti samo znala koliko sam ja bila uzbuđena cijelo popodnemay prvotno napisa
bojala sam se da me ne otkačiš, tko bi spavao noćas.... :shock:
Baš sam sretna sad![]()
Ceki, stvarno si krasno iznenađenje pripremila!![]()
Oooooooooooo :shock: :shock: :shock: hildegard???? Velkam bejbe![]()
x 10000000000000
na vukovarsku adresu mi je došla carina
ali su mi poslali pismo da im faksiram račun, pa će mi prikeljiti carinu kad vide iznos
ovi u sb-u su zaboravili staviti račun, pa ne znaju iznos, a ja sam sad malčice izmjenila raču, za nekih 20 usd u svoju korist pa ću vidjeti kako će to proči 8)
Pls. pitanje za iskusnjače, prvi put naručila pelene, poštar nam je samo ostavio obavjest da dođemo u ozaljsku, a bili smo doma :?
Uz iznos za platiti ne piše ništa, piše ADC pored.
Jel to znači da spripremimo nofce za platiti pri podizanju ili se carina plaća negdje drugdje, bilo nekih 5 pelenica, cover, inserti, nije veliki iznos (outlet), zapravo se in nisam usudila naručiti više bojeći se carine, ovo je za probu...
Thnks. platnenice iskusnjače![]()
Pikulice, ostavio je obavijest jer mu se valjda nije dalo nositi (meni moj isto za neke teže pakete ostavi obavijest, lakše donese).
Trebalo bi na obavijesti pisati ako trebaš platiti carinu, međutim meni se znalo desiti da ne piše ništa, a onda mi naplate kad dođem po paket.Srećom se ne događa često.
Hvala, baš si super brza, ponijeću novce za svaki slučaj.
naravno da sam ih odmah išla zvati, carinu moram platiti zato što je to komercijalna pošiljka i zato što su to GAĆE, i patam ju a zašto se u Zg ne plača, a ona meni, otkud ja to znam, uglavnom oni se drže zakona, a u zg ne
Osječka carina, anjice, jel![]()
O, i Zg se drži zakona, kad im puhne...anjica prvotno napisa
![]()
A ovo sa gaćama mene posebno izluđuje! Ne toliko zbog carine, ok, platit ću ako moram, ali kad im na deklaraciji lijepo piše da su to platnene pelene, kad im primatelj kaže da su to platnene pelene, a oni to i dalje nazivaju gaćama, pa dođe mi da ispalim!![]()
zato sam namjerno i pocrtala gaće, jer me baba na telefonu dotjerala do ludila s tim gaćama, ja njoj da su to pp, a ona meni opet gaće, ja njoj opet da su to pp, a ona meni gaće, i tako još par puta dok nije rekla peleneTeddyBearz prvotno napisa
![]()
i... jesi ju dobila, tj.dal su te oslobodili carine ili...hildegard prvotno napisa
Evo meni je danas stigao onaj promo paket od ME i nisam platila carinu...
jedno 2 tjedna nakon sto sam narucila... :D
ma jesu frišku figu, platila sam i carinu i špedicijuanjica prvotno napisa
![]()
Hilda![]()
A ovo sa špedicijom je već posebna bezobraština, kao da ih uvozimo radi preprodavanja.![]()
Stiglo 6 pelenica, cover, inserti, bez carine :D
Stigla pošiljka sa zannadu.com poslana 15.12. i riječka carina je lupila pečat OSLOBOĐENO CARINE :D :D![]()
to je bila moja prva online narudžba i skroz sam ohrabrena :D joooj sad kad krenem :D