Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: Par pitanja...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno Par pitanja...

Već sam pisala o problemima s poslodavcem i dobila odgovore na sva pitanja pa evo još par najnovijih...
    Između ostalog i meni je prijetio otkazom zbog trudnoće ali sam pobjegla na bolovanje...
    Na porodiljnom sam već 7 mj. i traje mi do 2 mj. 2007g, sve doznake od bolovanja sam predala poslodavcu i na zdravstveno, a nedavno sam dobila i rješenje o drugih 6 mj. porodiljnog...
    Danas me zove netko iz računovodstva, netko kažem, jer direktor stalno mjenja zaposlenike, strašno

Uglavnom zovu me da nemaju doznake, tko zna gdje i tko ih je zametnuo i gdje su završile pošto se djelatnici stalno izmjenjuju,mene zanima da li ja zbog toga mogu imati kakvih problema?I da li ako ih ne nađu mogu dobiti kopije na zdravstvenom ili se ja za to ne trebam uopće brinuti?

Drugo, tražili su me poreznu karticu, za što im treba(rekli su da to moraju imati) da im je dostavim ili ne?

Tražili su i kopiju rješenja o drugih 6 mjeseci porodiljnog.

Hvala unaprijed na odgovorima

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno Re: Par pitanja...

Citiraj SU prvotno napisa
    Drugo, tražili su me poreznu karticu, za što im treba(rekli su da to moraju imati) da im je dostavim ili ne?
    Moja porezna kartica je u firmi. Mislim da bi tako trebalo biti kod svakog tko je zaposlen. Kada odlaziš iz firme poreznu karticu ti trebaju vratiti.
    Tražili su i kopiju rješenja o drugih 6 mjeseci porodiljnog.
    Moje rješenje o drugih 6 mjeseci porodiljnog HZZO je poslao i u firmu (to je i pisalo na rješenju). Mislim, ako su ga zagubili, onda im možeš dati kopiju.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Uglavnom zovu me da nemaju doznake, tko zna gdje i tko ih je zametnuo i gdje su završile pošto se djelatnici stalno izmjenjuju,mene zanima da li ja zbog toga mogu imati kakvih problema?I da li ako ih ne nađu mogu dobiti kopije na zdravstvenom ili se ja za to ne trebam uopće brinuti?

napisala sam da su zagubili doznake a ne rješenje

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

napisala sam da su zagubili doznake a ne rješenje
    Vidjela sam. Nažalost ne znam odgovor na pitanje o doznakama.
    A za rješenje sam napisala da su ga trebali dobiti, pa pretpostavljam da su ga izgubili, ako ga traže ponovo. Ja bih im dala (foto)kopiju rješenja. Možeš ga poslati poštom s povratnicom, ali ako ćeš donositi poreznu karticu, onda tada možeš donijeti i rješenje.
    Piše li u tvom rješenju da je dostavljeno poslodavcu?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

piše da treba dostaviti meni, njemu i još na dva mjesta a sad da li je dostavljeno, ne znam

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

podižem

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mene zanima da li ja zbog toga mogu imati kakvih problema?

Teoretski da, jer oni moraju imati dokumentiran prestanak obračuna plaće. U praksi ovo će se pokazati kao problem ako dođe do nekakvog neslaganja da Regosom.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •