-
pelene PEPU
Znate li za Pepu pelene?
Ja namjeravam kupiti 6 kom malih, pa me zanimaju Vaša iskustva, ako ih imate?
-
-
a od kuda si ih kupila? link?
-
privatno gđa. iz Austrije prodaje uz još 2 kom popolini
-
Koji je materijal, koliko slojeva?
-
Pojma nemam za materijal, ali nisu skupe, pa ako ih i ne budem koristila, nema veze. Ašto kažete na ove popolini, ne znam jesu li organic?
-
Ja imam nekoliko tih popolini onesize pelena. Ne mogu na slici skuziti jesu bijele ili je to neizbijeljeni frotir. ja imam neizbijeljene. I nemam rijeci kojima bi ih dovoljno nahvalila.
-
Zorana, Felix mi je rekla da si zadovoljna s popolini pelenama.
Ja planiram kupiti OneSize Organic, a kako je moja Bebe zimsko dijete, ne znam koliko komada mi treba. Računam 7 dnevno u prosjeku, pa x 3 dana = dvadesetak. Je li to dovoljno?
Kupila sam 4 švedske povijače, a u planu su i tetra (30 kom) pelene, za svaki slučaj. Imat ću sušilicu, ako treba puhat ću u njih fenom, samo plastičnjače ne dolaze u obzir. (To mi je isto kako kad me pitaju jesam li kupila bočice, a ja velim ja ću dojiti. Komentar: Što ako ne mogneš? Ja: Moći ću
znam
Neće jesti ako ne bude dojilo
Ne dam, pa ćemo vidjeti tko je ustrajniji
)
Ove koje sam našla su tek toliko, jer mi se čine povoljne. Ne znam kako ide kupovina od privatne osobe iz Austrije? Kako da doznačim novce?
-
Dvadesetak pelena mi se cini taman dovoljno da ih mozes svaki drugi dan prati. Posto imas tetra pelene i susilicu, ne moras se brinuti oko susenja.
Koje zastitne gacice ces uzeti, jel isto popolini?
Sto se tice placanja, ja sam obicavala slati lovu postom. Iako to nije najsigurniji nacin. Ako se radi o vecoj sumi novca, mozda da radije posaljes preko bankovnog racuna?
-
Zaštitne popolini ( u rodilištu - Feldbach-sam dobila letak i kontakte zastupnika), mislila sam poslije slijedećeg pregleda naručiti se kod zastupnice pa odmah kupiti pelene, zaštitne gaćice, papiriće.
Jesi novce slala poštom u koverti, ili si uplatila preko pošte?
-
Ja sam novce slala u koverti, ali radilo se stvarno o malim sumama, za dvi-tri pelene.
Kod prve velike kupovine sam novaca slala preko racuna. Kod druge sam isla direktno u ducan.
-
Htjela sam jos nesto za zastitne napomenuti. Popolini ima dvi vrste: popo wrap i bravo wrap.
Obje vrste imaju takozvanu vento verziju, sa drukerima.
Popowrap su izvana presvucene nekakvim tankopamucnim slojem pa su malo skuplje od bravo gacica.
Ali, razlika je totalno mala i skoro pa neuocljiva. Zato, ako se dvoumis koje uzeti, mozes se slobodno odluciti i za ove bravo wrapove. Malo su jeftiiji, ali nisu nista losiji.
Zastitne gacice su im jako kvalitetne. Ja svoje redovno perem u masini na 60. Znaci vec preko godinu dana, svaki drugi dan. I jos su u super dobrom stanju.
-
Slanje novca preko Western Uniona mi se čini ok (do 350 kn - 100 kn).
Novci su kod prodavatelja u Austriji na primjer za 15 minuta :shock:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma