Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: gljivice na noktima

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno gljivice na noktima

Pitam za svoju mamu koja ima problema s gljivicama na noktima.
    Bila je kod dermatologa i potvrđene su gljivice. Dobila je neke jako toksične tablete i kremu.
    Te tablete uništavaju jetru pa ih se ne preporučuje dugo korisiti i ako ne pomognu odmah , onda navodno treba napraviti pauzu pa opet jedna kura.
    Nisu joj pomogle uopće i sada postavljam pitanje kako ih se riješiti jer mislim da nema smisla ponovno trovati se nečim kada uopće nema rezultata.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

imaš negdje topic o naizmjeničnim baznim i kiselim kupkama.....

lara26 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mozda da proba raditi kupke sa hipermanganom. on je dobar za gljivice. stavi ga se malo, tek da voda postane roza boje jer inace koza moze potamniti.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

hipermangan je više za gljivice, prije nekoliko godina postojala je kura za nokte ( rašpica, lak ...) zaboravila sam ime , firma koja ga radi je la Roche , kupuje se u ljekarnama . Nemam pri ruci registar lijekova da provjerim , ali mogu sutra pokušati pronaći.

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

vjerojatno je dobila difulcan; to je ona konjska tableta koju popiješ jednu mjesečno :/ ako to nije pomoglo, onda nek proba sa promjenom prehrane. moja frendica se tak uspjela rješiti gljivica. moram ju pitati za detalje, ali uglavnom ne smiješ jesti ništa što "hrani" gljivicu. znam da nije smjela ništa slatko, cedevitu,neke vrste mesa....pitam pa javim detalje.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

potrazi u apoteci loceryl lack.
    feeenomenalna stvar koja je ustvari lack providne boje, nanosi se par puta nedeljno otprilike 6 meseci i ubija ih garantovano. odlicno je jer nema sistemskog efekta.
    prakticno se nanosi dok ne izraste zdrav nokat.
    u paketu sa tim idu turpijice kojima se smirgla nokat i stari lak pre nanosenja novog i vlazne maramice (prakticno aceton bez acetona).
    po nestanku tih maramica kupis samo aceton bez acetona (jer nije predvidjen dovoljan broj maramica u kutiji)
    turpijica ima dovoljno.
    nanosi se sa spatulom koju dobijas unutra i isto je izbrises tim acetonom.

mm je preporucila dermatolog jer je imao gadnu sportsku povredu (skok na taj nokat i onda se odvojio u usao vazduh i sa njim sve ostalo pod njega) i nista mu nije pomoglo da iseli gljivice iz nokta osim ovoga. (probao je pre toga i kiselo bazne kupke i tea tree)
    posle je koristila i moja mama i odusevljena je.

cena je 39-40 evra ali dugo dugo traje, moze cak i celu terapiju.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

upravo o tom laku za nokte govorim o kojem ti je pisala sandy !

Malo mi je mozak stao na porodiljnom. Uglavnom iskustva su pozitivna.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala , potražit ću

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj sandy prvotno napisa
    potrazi u apoteci loceryl lack.
    feeenomenalna stvar koja je ustvari lack providne boje, nanosi se par puta nedeljno otprilike 6 meseci i ubija ih garantovano. odlicno je jer nema sistemskog efekta.
    prakticno se nanosi dok ne izraste zdrav nokat.
    u paketu sa tim idu turpijice kojima se smirgla nokat i stari lak pre nanosenja novog i vlazne maramice (prakticno aceton bez acetona).
    po nestanku tih maramica kupis samo aceton bez acetona (jer nije predvidjen dovoljan broj maramica u kutiji)
    turpijica ima dovoljno.
    nanosi se sa spatulom koju dobijas unutra i isto je izbrises tim acetonom.

mm je preporucila dermatolog jer je imao gadnu sportsku povredu (skok na taj nokat i onda se odvojio u usao vazduh i sa njim sve ostalo pod njega) i nista mu nije pomoglo da iseli gljivice iz nokta osim ovoga. (probao je pre toga i kiselo bazne kupke i tea tree)
    posle je koristila i moja mama i odusevljena je.

cena je 39-40 evra ali dugo dugo traje, moze cak i celu terapiju.
    jel taj lak još uvijek postoji?
    ja sam još u prvoj trudnoći pobrala gljivice i nisam nikakvu terapiju provodila. dok je f još cicao ja ostala trudna, sad smo još na cicanju, a palci koma. već su mi se zadebljali i to dosta.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •