Pokazuje rezultate 1 do 13 od 13

Tema: Kašljem već tjednima....

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Kašljem već tjednima....

Mislim da plaćam danak dječjim bakterijama... Pobrala sam od njih prehladu (dakako, nisam odležala) i sad hripam već tjednima.

Taman kad mi bude bolje, za 2 dana stvar se vrati na početak. Koji je to jad ??? Nije mi palo na pamet otići doktoru (jer bi dobila antibiotik, a to mi nije všeč) nego se pacam doma sa čajem, medom i sirupom, ali već mi je dosta... Imate li kakav pametan savjet???

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

To ti mozda takva bolestina. MM je kasljao cijeli sijecanj, sveki mi kaslje 3 tjedna. Ja sam samo 2. Bas mi prestaje.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možda ipak da odeš do dr., da te presluša? Ja sam isto dosta kašljala od isto nepreležane prehlade, prošla sam bez atb, pila puno čajeva od podbjela, sljeza, majčine dušice.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ne kužim, bojiš se antibiotika?!?

Ja stvarno imam osjećaj da se ljudi ovdje ili šale ili ne znam ni ja što, nemoj se uvrijediti. A što će se dogoditi ako dobiješ antibiotik? Što bi bilo da se taj tvoj kašalj pretvori u upalu pluća, bi li onda pristala na antibiotik ili nebi?

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mene podsjeća na moju davnu upalu pluća, samo fale povremene temperaturice. Provjeri ipak to kod doktora. Ne mora biti da ćeš dobiti antibiotik, ako ga dobiješ pitaj je li neophodan.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Imala sam ljetos sličnu situaciju.
    Kašalj s iskašljavanjem (i to produktivnim) trajao je 4 tjedna, kad sam napokon otišla doktorici, sumnjala je na upalu pluća, ali na kraju se pokazalo da je ipak bila malo tvrdokornija viroza.
    I nisam dobila antibiotik ali bila sam mirnija nakon što sam vidjela nalaze krvi. Tako dugačak kašalj nije za zafrkavanje, na tvom mjestu bih ipak otišla doktoru.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Ne kužim, bojiš se antibiotika?!?

Ja stvarno imam osjećaj da se ljudi ovdje ili šale ili ne znam ni ja što, nemoj se uvrijediti. A što će se dogoditi ako dobiješ antibiotik? Što bi bilo da se taj tvoj kašalj pretvori u upalu pluća, bi li onda pristala na antibiotik ili nebi?
    Neee... nego sam nedavno (prije manje od 2 mjeseca) popila duplu turu zbog sinusa, pa mi je malo prebrzo...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

I bila sam kod doktorice već 2 puta (u čekaonici), svaki put je unutra 100 ljudi, a meni je muka tamo sjediti i kampirati cijelo popodne. Ako ne prestane do Uskrsa, morat ću ipak.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa
    I bila sam kod doktorice već 2 puta (u čekaonici), svaki put je unutra 100 ljudi, a meni je muka tamo sjediti i kampirati cijelo popodne. Ako ne prestane do Uskrsa, morat ću ipak.
    Eh da, blažena moja doktorica kod koje se naručuje i čekanje traje max. 10 minuta, u najčešće polupraznoj čekaonici...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Nemoj se zezati s kašljem. Oko mene je dvoje ljudi oboljelo od hripavca, s tim da kolegica uz hripavac dobila i tešku upalu pluća. Isto je tako čekala i nije išla kod dr. i evo sad je već 5. tjedan na bolovanju.

kahna avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Doktoru

Kašljucao je MM, prije 2 godine, jako jako dugo.
    I nikako doktoru,
    pa su nas još splašili da ima TBC :shock: (sva sreća samo luda dr. s dugim jezikom)
    ali bila je upala pluća s apscesom bez temperature (!).

Nije se za zezati.

zhang avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja isto kašljem već neko vrijeme... bila sam kod dr, nemam upalu pluća, malo se smiruje.
    ali sam bila dobila antibiotik, od kojeg mi je bilo bolje. još uvijek se zakašljem, ali daleko manje nego prije.
    izgleda da je ove godine tako: kašalj koji dugo traje.

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ove smo zime MM i ja imali neku opaku virozu, a nakon što nam je prošla kašljali smo oboje još skoro mjesec dana, rekli su nam da je to takva viroza nakon koje se još dugo kašljuca.
    Međutim, ako si sklona upalama sinusa možda ti opet pomalo curkaju pa te iritiraju na kašalj. Tu meni više pomaže homeopatija i/ili sauna nego antibiotik.
    Trebala bi ipak liječniku da te pogleda i posluša.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •