Ma, ovo higijenom je u svakom slučaju bitno (veš i ručnici na iskuhavanje... i sl).
Ja sam obožavala ići u saunu. Ali, sad svjesno odustajem od odlaska tamo jer znam da pogoduje razmnožavanju gadura.
Slatko - oooooooh, ote mi dubok uzdah iz grudi... Baš danas kolegica imala roćkas i donijea brdo kolača. Ali, što je pladanj kolača u usporedbi s nadom u neku skoru trudnoću!
Antibotik je "glup", on ubija sve živo u organizmu pa tako i one bakterije koje borave u nama kao "dobre" iliti "korisne" bakterije. I sad tamanim sve što ima primisli da pomaže obnovi flore (lgg, L.casei, inulin...), ma daj sve što se nađe.
Brusnica - hm, čitala davno u nekom romanu o umaku od brusnica.... Odnedavno ih tamanim u svako doba dana i noći (ozbiljno, ustanem na Wc i kad se vraćam, uzmem šaku brusnica da lakše zaspim)
E da, i ja sam mislila, kakve vražje veze ima recimo crijevna flora s brisevima cerviksa??? Šipak, kako nam onda gadura ešerihija dospije u bris a ne prenosi se spolnim kontaktom (nisu ni naši M krivi za sve )
Reggae man jo .... eh, to bih i ja, al me trenutno ždere kretenska faza mog šefa koja mi kvari sliku