coccinella prvotno napisa
Zlobo.
![]()
![]()
a jeste lajave, idite tamo na onaj topic pa tamo pričajte o useljenjima![]()
a mogla bih i ja tamo koju napisati...
meni je najbolja one size kushies snap to fit..fenomenalno..nije mi loša ni ME...
Cure, možete li si zamisliti što ćemo doživjeti, ako Teddy nakon par mjeseci korištenja pelena malo prolupa :DTeddyBearz prvotno napisa
Meni se čini da bih ja mogla prolupati samo u suprotnom smjeru, u ovom ne mogu prolupati jače nego što već jesam.cekana prvotno napisa
![]()
![]()
Toga se ja i bojim, znam da žene sa krasnim i raznolikim pelenicama znaju prolupati, prodati te krasne kolekcije i početi koristiti samo tetre i sl. :shock: Neeeeeeeeeee! :shock:
Ja znam više od nekoliko korisnica platnenih, koje će ti u tome pomoći ustupljujući ti sve svoje tetre u korist oslobađajuće terapije tvog svekolikog platnenog šarenilaTeddyBearz prvotno napisa
1. cekana
2. snoopygirl (ipravo na fiksnoj trač-liniji)
cekana prvotno napisa
![]()
![]()
na ovu listu se ne mogu upisati, naime i tetre su mi šarene 8)
Daj sliku ženoooooooooooooo! ! ! Jesu to one krasne s medama plavo-crvene?anjica prvotno napisa
![]()
anjica prvotno napisa
![]()
a znaš mene sa slikama, ljena na kvadrat, sutra obečavam
inače mi više nitko neće više ništa vjeroviti
Postoji li negdje tvoj album sa pelenama 8)
da postoji , na mom kompuanjica prvotno napisa
![]()
ali sam lijena da ga stavim na public.fotki
I nije ti neugodno ovako s nama svaki dan komentirati :shock:anjica prvotno napisa
![]()
Ja mislim da ovo zahtjeva sankciju!
cekana prvotno napisa
,
onda me nema na ovom pdf-u do srijede
tek se utorak vračam kući, pa ne stignem prije
Tc, tc... nisam rekla sankciju kojeg tipa![]()
:shock: Već lista?! :shock:cekana prvotno napisa
![]()
Za nepoderivost ne znam, a ostalo potpisujem.Zorana prvotno napisa
dok smo ih mogli koristiti bila sam zadovoljna, ali su nam već male, možda nešto krivo radim :?mama_jos_malo prvotno napisa
Ja mislim da su one naprijed krojene nisko, tj. da na većoj bebi bude niski struk, puno ispod pupka. Malo čudno, pogotovo kad staviš visoki cover preko. Tako su krojene i Kissaluvs.anjica prvotno napisa
a jeste usr... ovaj topic... i tko drugi nego 3 ovisnice...
a usput, na listu se upisujem i ja...
![]()
Teddy ja se nekako ne bojim da ćeš prolupati na način da rasprodaš svoju prekrasnu kolekciju![]()
I nama su odavno maleanjica prvotno napisa
za razliku od ME One size koje su po ozgledu istog kroja, ali puno, puno dublje