-
Kiddy Life Plus AS
Kupujem novu AS i zaista ne znam sto kupiti. Dvoumila sam se izmedju MC Priorifix i Romer dok nisam procitala uputstva za AS za Pugeot 307 gdje proizvodjac preporuca Kiddy Life Plus AS kao najbolju varijantu za ovaj auto. Ja nikad nisam cula za ovu AS i ne znam da li se uopce prodaje kod nas? Je li netko od vas zna o cemu se radi?
-
I ja sam se svojevremeno raspitivala za ovaj model, recimo da je imala najbolje ocjene na testovima, ali očito se ne može kupiti u našim krajevima. Na forumu sam ostala na 0 (nula) odgovora i bojim se da ni sada nije bolje.
Nećeš pogriješiti ni s ove dvije marke o kojima razmišljaš, obje isto imaju odlične ocjene i sasvim su OK.
-
Sanjice, odgovor jedan ali vrijedan
. Hvala.
-
Evo podizem. Bila sam u Peugeot servisu radi servisiranja auta i usput pitala da li imaju Kiddy Life AS i rekli su mi da je moraju naruciti i da po narudzbi stize za 5-6 dana. Kiddy Life je skupina 1,2 i 3 tj od 9kg do 36kg. Ima ECE R44-03. Cijena 1676 kuna. Uzela sam specifikaciju pa ako koga zanima, posaljem.
-
S ADAC-OVE stranice
KIDDY Life pro
General German Automobile Association judgement: well
Result: Child seat for a large area of application (9-36 kg) with altogether good test values. But each child does not accept a catch body - absolutely try out therefore before the purchase. By the use of foamed plastic the seat is easy, in addition, break sensitive in the daily use.
Description ECE group: I/II/III
For children from one year to 12 years or 9-36 kg
Sitzerhöher with backrest and catch body
Use in the vehicle In direction of travelwith 3-point vehicle belt:
from 9 to 18 kg with catch body
starting from 15 kg without catch bodies
For children up to 18 kg: Seat and sleep position
Price 249 euro
Security +
• Very small ratings in the Seitencrash
• Expressed high backrest • Only average ratings in the Frontcrash
• Size adjustment aufwändig
• Stability strongly dependent on the Fahrzeugsitzkontour
Operation +
• Small danger of the faulty operation
• Buckling the child simply
• Seat installation very simply and fast
• Easy understandable operating instructions and warning reference
• Lighter seat
Comfort +
• Very good leg edition
• Very good upholstery
• Property view for the child outward
CleaningProcessing +
• The covering can be cleaned easily
• Property processing
++ = very well; + = well; O = satisfying;
-
Super Tratincice,
ako nekom treba na hrvatsom, saljem.
-
moja kuma je to uzela u citroena s novim autom, narucila neku koja se moze valjda mjenjat , kao i za male i za vece bebe , ono kao jaje se skine ,pa ostane sjedalica od 9-ne znam ni ja. I jos je isofix.Medjutim oni joj dali tu kiddy life , ne znam koliko je tocno platla ali je li moguce 2500 kn? Cini mi se.
Ugl, tamo joj to nisu uopce instalirali kako treba , ta sjedalica plese totalno ,a kao je isofix, i jos ona dite od 7 kg vozi u tome. Kad sam vidila poludila sam i dala joj svoje jaje autosjedalicu, a sta je taj kiddy life ne znam , vidila sam nema svoje pojaseve nego neki se jastuk stavi kao zastita onda se po njemu provuce obicni pojas od auto, imam osjecaj da bi to i jagu ugusilo koji ima 11 kg
-
Kod autosjedalica od 09-36 kg, jako je vazno da sjedalica ima svoje (integrirane) pojaseve.
Dijete se u toj as moze vezati pojasom vozila tek nakon navršenih 15 kg.
-
Kiddy Life se može kupiti u Citroenu Hrvatska, kategorija je 9-36 kg i NEMA svoje pojaseve (zbog čega smo mi i odustali). Međutim, ima jako dobre ocjene sigurnosti što mi zbilja nije jasno.
-
pojma nemam, ja sam htjela isofix romer duo plus...bla bla,ali su mi rekli kako treba i auto bit opremljeno nekim posebnim kukama, moja 2 god.stara fabia nema , bar ja nisam nasla , pa,sam uzela romer king TS plus,sama je instalirala po upustvima i jagic je voli, prezadovoljni
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma