Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: kvržice

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno kvržice

Danas ujutro sam B napipala kvržice (po jednu) u svakoj preponi. Iste su kao one koje često imamo na vratu. Danas popodne idemo pedijatru, nisam u panici, ali...pa htjedoh pitati dal imate kakovih iskustva?

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Moji klinci nemaju, ali MM ima nekoliko tvrdih, bezbolnih i bezopasnih kvržica na tijelu. Doktorica mu je rekla da su to nakupine loja i da se mogu operirati ako on inzistira, ali da nije potrebno. Možda to ima tvoje dijete.Nadam se da nije ništa ozbiljnije. Pregled i pretraga krvi će vjerojatno pokazati o čemu se radi.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bb kaj je pedijatar rekao?! :? Baš me zanima jer ja sam svojoj curi napipala na glavici neku pokretljivu kvržicu kad je imala mjesec dana a pedijatar je rekao da to niš, da je to normalno kod beba....kad je imala nekih 5-6 mjeseci sam skužila da ima iste takve 2 na vratu i danas smo baš bili kod pedijatra na kontrolnom pregledu s devet mjeseci i ja ga opet za to pitam a on veli da to niš....ak bude raslo i mjenjalo se onda ćemo poduzet neke konkretne mjere...veli da ne brinem....a ja luda ne znam ni sama kaj da delam.... :? :? :? Nebi htjela paničarit a opet strah me kad čitam po novinama i slušam kakvih bizarnih boleština ima :shock:

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

marina mama nema brige, nije to ništa...

i moja je žabica imala takvu pokretnu kvržicu na glavi, primjetila sam da kvržica raste i otišli smo kod pedijatrice, ona nas je smirila i rekla da su to neke masne nakupine (čega - više se ne sjećam) i da ako želimo da možemo malu odvesti na odstranjivanje - ambulantno, lokalna anestezija, 2-3 šava - ili da pričekamo da će kvržica vjerojatno sama od sebe nestati

srećom nismo išli na rezanje nego smo pričekali i ubrzo je nestala

inače mm se često događa da ima takve nakupine i već je napravio valjda 5 ambulantnih odstranjivanja, uglavnom na leđima - valjda je to genetski...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Marina mama prvotno napisa
    bb kaj je pedijatar rekao?! :? Baš me zanima jer ja sam svojoj curi napipala na glavici neku pokretljivu kvržicu kad je imala mjesec dana a pedijatar je rekao da to niš, da je to normalno kod beba....kad je imala nekih 5-6 mjeseci sam skužila da ima iste takve 2 na vratu i danas smo baš bili kod pedijatra na kontrolnom pregledu s devet mjeseci i ja ga opet za to pitam a on veli da to niš....ak bude raslo i mjenjalo se onda ćemo poduzet neke konkretne mjere...veli da ne brinem....a ja luda ne znam ni sama kaj da delam.... :? :? :? Nebi htjela paničarit a opet strah me kad čitam po novinama i slušam kakvih bizarnih boleština ima :shock:
    Sorry, kasnim s odgovorom, nisam vidjela prije...uglavnom sve je ok, to su normalne žlijezde, koje se tu i tamo u toj dobi povećaju i smanjuju, moguće da malo nateknu uslijed neke upale, čak i male prehlade...i da ima ih i na vratu, 2 kom, btw, imam ih i ja...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Thnx bb, sad mi je malo lakše

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Sunčana i tebi havala na riječima utjehe, i baš mi je drago da nisi svoju žabicu vodila na odstranjivanje, da ju bezveze maltretiraju...nek su kvržice same otišle i nek se više ne vrate!!!!!!!!!! :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •