... u kratkim crtama: zašto dijete dojiti ćim prvi put kaže kme i baš svaki put kad to kaže. Već mi je pun k.. onih koji mi prigovaraju jer ne hranim dijete svak a3h, jer mi je beba ogromna i ima tri brade i neznamštovećne ...
Mislim, nije mi baš drago da dijete s nepuna 2 mjseca ima 7 kg ali što da mu radim kad traži jesti?
Probala sam i s ćajem i s vodom i to njega ne zadovoljava - čim popije opet plače a kad se nacica zadovoljno šuti ili spava.
Stvarno više neznam kako da ih sve otkantam jer to s dojenjem nije kao stav pedijatara već ludih baba kao ja !?!

Odgovori s citatom
A i moja pedica se slaže s tim, pa im i to natrljam na nos kad mi dozvizde.
) i uistinu mi je jako važno da imam dosta mlijeka jer ćemo s dohranom krenuti puno kasnije i jako polaganim koracima - i onda me tako svi "žderu". Jučer se cijela rodbina (njih oko 30-tak) iščuđavalo zašto tako često cica. Ako im nešto kažem (jer izgubim živce) onda sam ja živčana i nerazumna i da ustvari nisu zlonamjerni i da su oni odgojili neznamkoliko djece i da valjda znaju.
) Napokon smo dobili pravi ritam spavanja i dojenja. Kako je on veliki momak, već više od 2 mjeseca on spava cijelu noć BEZ budjenja i dojenja, sve do ujutro u 8-9 sati. A i dojenje preko dana traje svega 5-10 minuta po podoju. Sretna ja, beba još sretnija jer ne skida osmijeh sa lica. Sve će to doć na svoje!! Znam, jer sam i ja prolazila istu krizu kao i ti
.