Ne ljuti se, nitko nije ništa loše mislioHana_Sara prvotno napisa
.
Ne ljuti se, nitko nije ništa loše mislioHana_Sara prvotno napisa
.
ja se samo mogu :shock: na ove savitljive koje upotrebljavaju bijelu tehniku.....
pa ja bih se odmah ukočila ako bih se popela na veš mašinu,a seks stojećki mi je neizvodljiv
onda nista od bijele digitalne vagea seks stojećki mi je neizvodljiv![]()
Curke, a bilo je tako lijepo pristojno raspravljati. Ovako mi postanje gubi na znacaju.![]()
Ja vjezbam jogu, u zadnje vrijeme neredovito, ali ipak...pa ja bih se odmah ukočila ako bih se popela na veš mašinu
cure, hold your horses!
bijelu tehniku i jogu selite na onaj raskalašeni topic, lijepo molim! 8)
ja REDOVNO vježbam jogu![]()
(ali zato da ujutro mogu izaći iz kreveta, što je sasvim unutar okvira ovog topica)
Mi se skrivamo po stanu kad su djeca budna....a kad spavaju, ak se K. (on je jedini još s nama u sobi) probudi usred grešnog nam ljubavnog čina, ja mu samo šapnem, sine, gledaj i uči!!!
ajme cekana![]()
Opa, nisam ni znala da je ovdje tako zabavno.
Izgleda da i mi spadamo u vaš klub, E i ja spavamo u bračnom krevetu, a I i tata u dječjoj sobi. I je sama odlučila ići u svoj krevet sa 3 g , ali tata mora biti u sobi na krevetu predviđenom za starijeg brata, koji se neda od mame. (već ima 6,5.) Šta mislite kada će se on odvojiti?
Čvrsto smo odlučili da ga ne tjeramo dok sam ne bude spreman.
Hoće, bez brige, i kad se odvoji bit će ti prerano.Eci prvotno napisa
Ako ne, bit će vam kao u reklami za stambenu štednju.
Izvrsno da ga ne tjerate ninašto.
Hajde da se ja malo ispričam dotičnoj HS, iako mislim da uz malo smisla za humor nebi bilo potrebe za ovakvu ispriku.Hana_Sara prvotno napisa
Nisam zločesta, nisam bezobrazna, nisam neodgojena. I prije svega nisam došla na ovaj forum s namjerom da bilo koga vrijeđam!
hm... i edi s nama spava, al ne možemo se khm khm po stanu jer sveki ide u svoju sobu tek oko ponoći. dakle, što nam preostaje?
hebi ga, soba i krevet zauzeti, svekina soba zabranjena( jer nikad ne znaš po što će trebati ići), dnevni nemamo, a u blagovaonici ona stoji do ponoći!![]()
Believe me, odmah ćes se otkočiti ako izvodiš "raspashow" jel'te, na veš mašini dok centrifugiramaria71 prvotno napisa
![]()