Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Naknada koju isplaćuju gradovi

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Naknada koju isplaćuju gradovi

Zna li tko koliko iznosi naknada koju dodjeljuju gradovi i gdje se podnosi zahtjev i šta je potrebno sve od papirologije? (da li to još uopće funkcionira?)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno Re: Naknada koju isplaćuju gradovi

Pa nije moguće da niko nezna

luce2006 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

mislim da je 1000 kn, moras se javit u svoj kotar kojemu pripadas, oni ce ti rec sta ti sve triba

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

Citiraj Astralis prvotno napisa
    + što ti je daju neki gradovi koliko sam čula Zg, Split ...
    Ne može se općenito odgovorit. Svaki grad ima drukčije (novce i papirologiju). Za Zagreb npr. sve piše na web stranicama grada.

P.S. Glede potpisa: I meni je doc. odredio termin bio prije nove godine, ali je moja računica ispala točnija.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Dalm@ prvotno napisa
    Citiraj Astralis prvotno napisa
    + što ti je daju neki gradovi koliko sam čula Zg, Split ...
    Ne može se općenito odgovorit. Svaki grad ima drukčije (novce i papirologiju). Za Zagreb npr. sve piše na web stranicama grada.

P.S. Glede potpisa: I meni je doc. odredio termin bio prije nove godine, ali je moja računica ispala točnija.
    Ma i ja mislim da je moja točnija jer smo hopsali točno 4.4. i tad mi je po grafu točno negje počela O (prije toga se nismo vidili 15ak dana jer smo bili trenutno razdvojeni, a i kasnije od pustih obaveza nismo imali priliku ništa raditi pa sam za datum sigurna) a implantacija je bila 7.4 jer se tad pojavilo vrlo malo krvi kad sam se obrisala i to je bilo to Tako da ja računam 4.1. da ćemo povećati broj ukućana

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

E saznala šta je potrebno za te ˝gredske˝ naknade :D bar što se tiče Splita:

Javiti se svom kotaru gdje pripadate i donijeti djetetov izvadak iz matične knjige rođenih i svoju kopiju osobne iskaznice, te onda tamo popuniti nekakav formular.

Eto pozdrav

Dalm@ avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

A jesi saznala ono najvažnije: kolika je naknada?

zrinka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u Bolu je 5000 kn!

spli 1000 kn ili 1200 kn, ne znam tocno

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

eto neznam gdje bi javila, cini mi se ovdje prikladno, pa dodajte na popis gradova

opcina tkon takoder po novom dodjeljuje 1000 kn za novorodence :D

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Draga Astralis, prosurfaj malo po netu i naci ces sigurno puno iformacija.Ja znam za Zagreb, za Split nemam pojma, ali vjerojatno to isplacuje Ured za javno zdravtsvo i socijalnu skrb kao i u Zagrebu, pa probaj to upisati u google.

Irena001 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Ja sam malenu prijavila u Crikvenici, još uvjek nije uplaćena ona jednokratna pomoć od 1000kn. (Ella ima sada 5 mjeseci)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Irena001 prvotno napisa
    Ja sam malenu prijavila u Crikvenici, još uvjek nije uplaćena ona jednokratna pomoć od 1000kn. (Ella ima sada 5 mjeseci)
    Evo baš danas na site-u rode na naslovnici piše da je za Split 1200 Kn ta naknada od grada

A to Zrinka za Bol ne mogu vjerovati :shock: 5000, ako nije kao u Zg da moraš biti prijavljen tamo 5god. idemo se prijaviti na Bol 8)
    Ma ako je tako svaka im čast, bar bi za otoke trebalo najmanje toliko izdvajati jer znamo svi koliko mladi odlaze sa otoka :/

Početno naknada

cao drage mame
    ja bih molila ako netko zna koliko iznosi naknada za rođenje prvog djeteta u Bjelovaru?hvala

stella avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mi smo iz Zg odselili u Veliku Goricu,pa nas isto zanima imaju li oni kakve poticaje?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •