ajde da opet podignem temu o zloglasnim letačima....

otkad sam uselila u stan imam povece zalihe svega u spajzi i nikad problema...do nedavno....

bacila sam samo one stvari u kojima sam vidila "paucinu" i crve...ne mogu vjerovat ali u smece je otislo pola kila neotvorenog pakiranja suncokretovih sjemenki, usli i u sezam....
imam brdo raznih orasastih plodova,nadam se da nece i njih napast,oni su u staklenkama ali koliko vas citam to ih ne sprjecava...

danas sam u DM-u gledala one listice, 40kn za 3 komada,skupoooo, a jos ih se i krade jer sam uzela u ruke otvorenu kutiju u kojoj je bio samo jedan listic...
nisam kupila jer je pisalo da nakon stavljanja listica,kad se svi poljepe treba baciti SVE iz spajze...mislila sam da je to radi nekih otrova koji su u tim listicima a sad citam da pisete da to ti feromoni privlace one iz susjedstva...pa kuda će mi uć izvana kad imam komarice na svim otvorima?

nakon bacanja svega "naseljenog",mlatila sam letace po spajzi zadnja 3-4dn, po 5-6 bi ih umacarala....evo danas vise ne vidim ni jednog...
nisam znala za ta jajasca,dakle rano mi se bilo radovat,izleci ce se novi?

ugl,stvarno ne zelim unaprijed bacat nista gdje ih ne nevidim,ni crvice ni tu paucinu...sta mi moze bit kad termicki obradjujem proso/quinou/heljdu itd itd itd...?