Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa
Citiraj Davor prvotno napisa
Naljepnica je tu samo radi prevencije, ali je očito da ju gamad iz susjedstva obožava.
evo ga opet
ma to su sve tvoji domestik moljci, vjeruj mi
evo skok, skok, sebi u usta
pušim danas kraj otvorenog kuhinjskog prozora i fiju, jedan za drugim 2 moljca ulete u kuhinju i drito prema plakaru, koji je kraj prozora, a pogađate, s unutarnje strane ima naljepljenu autan moljacljepilicu
Mi smo se uselili u totalno renovirani stan. Nisam još ni stigla donijeti hranu kad sam vidjela moljca (ubijte me koje vrste), a taman je izišla ona naljepnica u novinama. Naljepila sam je na unutarnja vrata ormara s robom. Za tjedan dana sam bila u totalnom šoku. 22!!! 22 moljca glavom i bradom na mom ormaru se diče. Ostavljaju za sobom prašinu pa su fakat moljci, nisu leptirići. Ja u svom ormaru imam hrpu lavande, što prirodne što raid kupljene i da se nasele u mom ormaru - užas.
Investirala sam u autan naljepnice i kupila ih za svaki ormar - kuhinjski i garderobni (oko 20-ak). I pogađate na svakom, ali baš na svakom hrpa moljaca. U zadnjih dva mjeseca već tri puta sam čistila, zračila, kapute na kemijsku nosila, ali nisam uspjela.
MM umire od smijeha nad mojih živciranjem i svako veče pušeći na balkonu viče evo ti stiže još jedan i kad ga pratim fakat on namiriši feromone ili kako već i vrti se oko vrata od ormara i hop unutra. Zaključila sam da ih Autan papirići privlače te da sam poubijala većinu moljaca iz susjedstva, a valjda i hrpu svojih (makar prvih mjesec dana u kući nije bilo ništa za jesti pa tako ni žitarica, ni čaja, ni brašna, a ono baš ništa jestivo. Useljavali smo prvo robu,tehniku itd).
Zaključno poskidala sam sve autan papiriće i sad živim u uvjerenju da ih više neće biti ili bar ne u tolikom broju. Javim ishod