Mi smo se uselili u totalno renovirani stan. Nisam još ni stigla donijeti hranu kad sam vidjela moljca (ubijte me koje vrste), a taman je izišla ona naljepnica u novinama. Naljepila sam je na unutarnja vrata ormara s robom. Za tjedan dana sam bila u totalnom šoku. 22!!! 22 moljca glavom i bradom na mom ormaru se diče. Ostavljaju za sobom prašinu pa su fakat moljci, nisu leptirići. Ja u svom ormaru imam hrpu lavande, što prirodne što raid kupljene i da se nasele u mom ormaru - užas.aleksandra70vanja prvotno napisa
Investirala sam u autan naljepnice i kupila ih za svaki ormar - kuhinjski i garderobni (oko 20-ak). I pogađate na svakom, ali baš na svakom hrpa moljaca. U zadnjih dva mjeseca već tri puta sam čistila, zračila, kapute na kemijsku nosila, ali nisam uspjela.
MM umire od smijeha nad mojih živciranjem i svako veče pušeći na balkonu viče evo ti stiže još jedan i kad ga pratim fakat on namiriši feromone ili kako već i vrti se oko vrata od ormara i hop unutra. Zaključila sam da ih Autan papirići privlače te da sam poubijala većinu moljaca iz susjedstva, a valjda i hrpu svojih (makar prvih mjesec dana u kući nije bilo ništa za jesti pa tako ni žitarica, ni čaja, ni brašna, a ono baš ništa jestivo. Useljavali smo prvo robu,tehniku itd).
Zaključno poskidala sam sve autan papiriće i sad živim u uvjerenju da ih više neće biti ili bar ne u tolikom broju. Javim ishod

Odgovori s citatom