-
sinoc smo ih potamanili jedno 20-tak :shock: nismo ih trazili, lijepo sjedili pred tv-om i svako malo zaleprsa nesto ispred ekrana
do sad smo prosli valjda sve moguce kukce. u proslom stanu smo imali najezdu zizaka (otisli na more i ostavili otvorenu vrecicu sezama; buduci da nisam znala sto su to zizci mislila sam da su to bube koje se skupljaju na lampu na kredencu, dok nisam isla upotrijebiti sezam
); pa smo imali najezdu zutih zohara (isto, otisli na put i ostavili ne precistu kuhinju); pa najezdu odvratnih crnih debelih velikih pauka (zasluzan susjed pijanac iznad nas, prestrasno nesto); ali uz sve to nikad, nikad nisam vidjela moljca u tom stanu.
bas smo se pitali koje cemo kukce imati u ovom stanu
i eto. prvo sam jedno jutro nasla odvratnu crnu stonogu (odakle, pobogu, usred zagreba??), nazalost pobjegla je prije nego sam se vratila s usisavacem (gadi mi se ubijati fizickim kontaktom). pa onda ovi moljci koji sad leprsaju po cijelom stanu i ne mogu odrediti odakle dolaze. kako mrzimo vrata, ili ih nemamo ili su uvijek otvorena, pa je jos teze skuziti gdje im je leglo. ima ih od kupaone do dnevne sobe.
e sad, originalno su nam se pojavili iz orasastih plodova koje, ne znam zasto, jedine ne drzim u posudama nego u originalnim vrecicama. bacili ih. sve ostale namirnice smo pregledali i sve cisto. u kredencu sa zitaricama se nijedan nije nalijepio. u kredencu sa brasnom i zacinima isto. je li moguce (nadam se) da ovo leprsaju samo preostali moljci koji su vec otisli iz legla, i da kad ih poubijamo, zavladat ce mir? :/
a nekako u isto vrijeme kad smo otkrili moljce, poceli smo koristiti i autan naljepnice. pa si sve mislim da ih pobacam u smece (ili jos bolje, poklonim susjedima ili s vanjske strane zgrade
)
pitanje: cime oprati spajzu i kuhinjske elemente? kombinacija lavande i cajevca? neko raid sredstvo? koje? sve skupa :?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma