Citiraj irenask prvotno napisa
Citiraj Kejt prvotno napisa
Baš sam danas bila nešto do našeg vrtića i vidjela ovotjedni menu za vrtićku i jasličku djecu. Svaki dan je za doručak nešto s (kravljim) mlijekom. Što mislite o tome? Mislim, ne mogu to izbjeći, samo me zanima vaš komentar ... Thnx
ja cu svome cicu davati dokle je god hoće i tako će prvi obrok imati čim otvori okice-cicu i cim se vidimo kad ga pokupim a između... a zakaj ne bi mogao jesti čokolino na kravljem mlijeku? jos mu ne dajem a i sama bas nisam ljubitelj mlijeka ali kaj se s mlijekom ne krece s godinu dana? Ima li razlog zasto ne davati?
www.nomilk.com
60% djece netolerira mlijeko, a 20% ih ima alergiju na mlijecni protein. Djeca koja piju velike kolicine kravljeg mlijeka, cesto su anemicni i nemaju uopce jake kosti. Najveci potrosac mlijeka SAD i imaju najvise slucajeva osteoporoze, astme, alergija, upala usiju, netolerancije prema hrani, dijabetesa i ostalih poremecaja, od kojih mnogi usko povezani sa velikom konzumacijom mljecnih proizvoda.
Moje drugo dijete nikada ga nije okusilo, i sasvim normalno raste i ima jake kosti, zube, kosu itd. Pije malo sojino, vecinom svjeze napravljeno od cashews, badema, itd. .