Pokazuje rezultate 1 do 50 od 106

Tema: klistir,zašto je loš?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Meni je klistir bio nešto normalno,u sva tri poroda nisam imala loše iskustvo,i tokom trudova od učestalog mokrenja sama sam zamolila primalju da mi kateterom olakša učestalo uriniranje,i pomoglo je puuuuno!

Rivendell avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Nitenaja prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je klistir bio nešto normalno,u sva tri poroda nisam imala loše iskustvo,i tokom trudova od učestalog mokrenja sama sam zamolila primalju da mi kateterom olakša učestalo uriniranje,i pomoglo je puuuuno!
    Kateter koji su mi bez najave i pitanja više puta gurali bez da sam uopće imala potrebu urinirati jer je sve skupa trajalo oko 2 sata, neću komentirati. To zbilja poistovjećujem sa silovanjem.

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Ne razumijem, cemu kateter za vrijeme poroda?

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Kateter koji su mi bez najave i pitanja više puta gurali bez da sam uopće imala potrebu urinirati jer je sve skupa trajalo oko 2 sata, neću komentirati. To zbilja poistovjećujem sa silovanjem.

Nitenaja avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj Yummy_mummy prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem, cemu kateter za vrijeme poroda?
    Ja sam molila primalju da mi olakša kateterom,meni je stvarno pomoglo,u sva tri poroda,nikada nije sama na svoju ruku išla to raditi,ja sam tražila,meni je bilo lakše,neznam ali stvarno imala sam osjećaj da više osjećam pritisak pravih trudova,ako je rodiljama to neugodno i više odmaže nego pomaže bolje ne,meni je pomoglo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •