Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Molim savjete iskusnih

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno Molim savjete iskusnih

Poštovane forumašice,
    ovo je moja situacija; dojila svoju bebu 7,5 mjeseci i nisam imala mengu do tada, dobila neku gnojnu upalu u lijevoj dojci i morala prekinuti dojenje. bila sam 19.02.kod ginekologa, on napravio uzv i rekao da je sve ok, jajnici u stadiju mirovanja, endometrij tanak. 22.02.počela piti Bromergon za prestanak dojenja, pila sam 10-tak dana. 13.03.2013. sam dobila menstruaciju, ali je trajala samo tri dana, srednje obilna. prvi dan menge sam počela piti cilest, ali od 18.03. mi je KONSTANTNO MUKA ( kao što mi je bilo i u trudnoći ), izluditi ću. 21.03.sam napravila test da budem sigurna da nisam trudna i pokazao je minus ( doduše, radila sam ga navečer....)

zanima me da li je ikoja bila u ovakvoj situaciji, da li postoji ikakava mogućnost da jesam trudna ili mi je muka od nečeg drugog. da li test može pokazati negativno ako se pije cilest.....ja imam djecu i ne želim više djece, ali ako sam trudna rodit ću...da li može biti kakav hormonalni poremećaj.........

molim vas uputite me svojim savjetima

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

od hormona ti može biti muka,
    ali ako si imala mengu 13. kakav uopće test može išta pokazati 21.? jedva da stigneš imati plodne dane (čisto sumnjam) do 21.
    ja bih se svakako posavjetovala s gin, ako već nisi

tamarisa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Poštovane mame i buduće mama.... ja sam totalno u banani i trebam Vašu pomoć ili utjehu...
    saznala sam da sam trudna i navodno sam u 4tj. sad...išla sam kod ginekologice ništa nije mogla vidjeti što je i normalno... vadila sam betu i bila je 963,26
    to znači da je trudnoća
    no moj problem je drugi...danas popodne dok sam spavala iz kreveta me je digla neopisivo oštra bol dolje oko jajnika i trbuha....
    ja ne znam kako je to biti trudan ni da li je normalno da to boli u prvim tjednima....ali me je to toliko prestrašilooooo užas...
    nakon toga se je smirilo i eto sada je ok...krvarenja nije bilo...
    Molim Vas da mi pomognete i kažete da li je to normalno probadanje ili da se brinem....
    HVALALALALALALA

S2000 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Tamarisa, mene je i u prvoj i u dugoj trudnoci jako probadalo, najvise izmedju 5. i 8. tjedna. Prvi put sam bila u strahu, i isla u ginekologa koji je rekao da je to normalno, da je trudnoca maternicna (tad se plod jos nije vidio, samo zumancana vreca). U drugoj trudnoci ista bol, znala sam na poslu samo cucnut na pod i ne bi se mogla pomaknuti po par minuta, ali tad sam znala da je to normalno i da se to dogadja dosta trudnica na pocetku. Ako si i dalje zabrinuta- nazovi opet gonekologicu- sigurno ce te smiriti

tamarisa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

eto,sutra opet moram vaditi betu...nadam se da je sve ok...ali pošto sam ja paničarka i stvarno zabrinuta...čitajući i slušajuči svoje prijateljice shvatila sam da radim sve što ne smijem...danas mi je došla frendica koja masira i izmasirala mi je donji dio --križa i desnu nogu jer mi se neki živac uklještio i ne spavam....odem na net i kad ono... ZABRANJENO MASIRANJE U PRVOM TROMJESJEĆJU....Bože pomozi...sjedim u suzama jer piše da postoji mogućnost pobačaja..... drugo....jedem ja tunu i uživam...a oko mene frendice graknule TO JE PUNO OLOVA NE JEDI TUNU....užas...mislim da moram prestat disat....užasno se osjećammm i ne znam kako ću izdržati 9 mj.

Jesen u meni avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

tamarisa, nemoj se toliko bojati (znam da je lako meni govoriti kad nisam više u toj situaciji, a i ja sam ponekad paničarila).
    vjerojatno se nije ništa dogodilo od jedne masaže i jednog obroka. sad kad znaš izbjegavaj, ali nemoj da te ovo izludi. bebi više škodi to što se ti sekiraš. tako su i meni govorili.
    drži se. probaj okrenuti misli na pozitivu :grli:

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

To je potpuno normalno. Zapravo, u trudnoci je gotovo sve normalno. Ja sam i krvarila u pocetku, pa sam rdila zdravu bebu. Sjecam se u pocetku probadanja. To je normalno. Samo se opusti i uzivaj u pocetku trudnoce.

Citiraj tamarisa prvotno napisa Vidi poruku
    Poštovane mame i buduće mama.... ja sam totalno u banani i trebam Vašu pomoć ili utjehu...
    saznala sam da sam trudna i navodno sam u 4tj. sad...išla sam kod ginekologice ništa nije mogla vidjeti što je i normalno... vadila sam betu i bila je 963,26
    to znači da je trudnoća
    no moj problem je drugi...danas popodne dok sam spavala iz kreveta me je digla neopisivo oštra bol dolje oko jajnika i trbuha....
    ja ne znam kako je to biti trudan ni da li je normalno da to boli u prvim tjednima....ali me je to toliko prestrašilooooo užas...
    nakon toga se je smirilo i eto sada je ok...krvarenja nije bilo...
    Molim Vas da mi pomognete i kažete da li je to normalno probadanje ili da se brinem....
    HVALALALALALALA

Yummy_mummy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mnoge stvari u trudnoci nisu preporucljive, sto znaci da ne bi smijele biti praksa. Da, masaza moze uzrokovati pobacaj, ali, ako do sad nisi, niti neces od te jedne masaze. Samo ju izbjegavaj do daljnjeg. Istina, tuna, morski pas i sabljarka se ne smiju jesti. Isto tako jetrica, radi velike kolicine vitamina a koji moze biti fatalan za plod. Vitamin a se opcenito u trudnoci treba izbjegavati isto koliko cigarete i alkohol. Ruzmarin isto nije preporucljiv. MIslim da je ostalo sve ok. I oprezno sa mackama, jer mogu nositi virus koji je los za plod. Eto, mislim da sam sve sazela, tako da znas za ubuduce

Citiraj tamarisa prvotno napisa Vidi poruku
    eto,sutra opet moram vaditi betu...nadam se da je sve ok...ali pošto sam ja paničarka i stvarno zabrinuta...čitajući i slušajuči svoje prijateljice shvatila sam da radim sve što ne smijem...danas mi je došla frendica koja masira i izmasirala mi je donji dio --križa i desnu nogu jer mi se neki živac uklještio i ne spavam....odem na net i kad ono... ZABRANJENO MASIRANJE U PRVOM TROMJESJEĆJU....Bože pomozi...sjedim u suzama jer piše da postoji mogućnost pobačaja..... drugo....jedem ja tunu i uživam...a oko mene frendice graknule TO JE PUNO OLOVA NE JEDI TUNU....užas...mislim da moram prestat disat....užasno se osjećammm i ne znam kako ću izdržati 9 mj.

tamarisa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Hvala Vam svima puno....danas sam dobila nalaz bete i 21,500 mi je...jako sam sretna...želim da moja bebica bude zdrava i vesela.....puno ste me utješile i smirile. nadam se da ću od sad samo uživati..

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

tamarisa ne brini, evo još jedne mame koja je umirala od bolova.. jutro, podne, večer, bolovi stalno prisutni, nekad ni hodat nisam mogla. svaki put kad sam išla kod ginića sam ga gnjavila jel sigurno sve ok, čak sam ošla i kod drugog ginića da i on napravi uzv da budem sigurna. mališan je živ, zdrav, savršen :D
    jedino mi je ginić dao duphastone da pijem, smanjilo je jačinu bolova poprilično, ali su i dalje bili prisutni no barem sam mogla hodati

tamarisa avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Citiraj kriks prvotno napisa Vidi poruku
    tamarisa ne brini, evo još jedne mame koja je umirala od bolova.. jutro, podne, večer, bolovi stalno prisutni, nekad ni hodat nisam mogla. svaki put kad sam išla kod ginića sam ga gnjavila jel sigurno sve ok, čak sam ošla i kod drugog ginića da i on napravi uzv da budem sigurna. mališan je živ, zdrav, savršen :D
    jedino mi je ginić dao duphastone da pijem, smanjilo je jačinu bolova poprilično, ali su i dalje bili prisutni no barem sam mogla hodati
    ja se tako veselim svom embriju malome i bojim se da mi ne ode....jedva čekam uvz idući tjedan...nadam se da će se nešto vidjeti....tek sam u 7.tj....psihički sam jako slaba osoba pa se nadam da će sve ići ok...bolovi su mi se jako smanjili...nadam se da će i ostati tako

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •