-
kod mene ti je bilo ovako:
dođeš na prijem u rodilište, tamo sestre zapišu podatke, skidaš se u spavaćicu (ispod ništa), doktor te pogleda i šalje na PRIPREMU...
tamo jedna sestra, sjedaš na stolac kao ginekološki, ona te obrije, zatim uzima jednu cijev koju ti uvodi u analni otvor. i pušta ti unutra vodu (sad ne znam za sastav, meni je to točila iz neke ko vrećice, pa možda niti nije bila obična voda :? ). uglavnom kad ti to natoči, moraš jedno 10 minuta šetati gore dolje da "klistir uradi svoje". i onda kad fakat više ne možeš držati, ideš na wc, i tamo puštaš dušu jedno vrijeme, rekla bih 20 minuta. a iz tebe teče i teče, (da ne bih rekla jedan slap, Cesarić nije zaslužio ovakvu usporedbu....). zvukovi su divota, razmišljaš o sestri koja to sad sluša, ali si ne možeš pomoći.
kad sam izbacila što sam imala, čistila sam malo školjku jer je bila grozno zašpricana, pa sam je čistila wc papirom i četkom dok nisam bila zadovoljna da netko može polsije mene na taj WC (bilo me sram ostaviti ga onakvog
). i onda se otuširaš. koliko se sjećam, tuš je bio vrata do WC-a. i onda lijepa, mirisna, obrijana i praznih crijeva, odlaziš u box....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma