-
problemi s očima
Drage moje, molim, ako ima na forumu da mi se javi netko, čije je dijete imalo problema s centrom za vid. (makula)
Ja sam prije par mjeseci otkrila kod svoje šestogodišnje curice ciste u oku. Doktori sumljaju na nekakvu degenerativnu nasljednu bolest, ali nisu 100 % sigurni, jer nemaju iskustva u Hrvatskoj s takvim vidom bolesti u tako male djece.
Može li me tko uputiti van Hrvatske gdje da tražim, najbolje svjetske sručnjake?
Hvala Vam
OČAJNA MAJKA
-
Makula je dio oka, centar za vid je u mozgu. Okom se bave oftalmolozi, a ako se radi o centru za vid mislim da su kompetetniji neurolozi.
Ima li kakvih drugih simptoma, da li je bolest na jednom ili na oba oka?
Jedino nasljedno u vezi oka za što znam je galaktozemija ali ona zahvaća i druge organe.
-
probleni s očima
sorry, krivo sam se izrazila, moja curica ima ciste na oba oka, točno u makuli oka, tj. u centralnom dijelu koji je zaslužan za vid, sve pretrage koje su se mogle napraviti u hrvatskoj smo napravili. Ono što me straši je da niti jedan oftamolog u cijeloj zemlji nema iskustva s takvom bolesti u tako male djece.
Njene nalaze sam skenirala i slala na razno razne adrese u svijetu, ali nigdje nisam dobila povratni odgovor.
dijagnoza je best-ova bolest oba oka.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma