-
mučnina
Pozdrav svima!
Imam jedan problem.Eto,već nekih sedmicu dana me muće mučnine.Nisu to mučnine da moram ići povratiti,ali mi je nekoliko puta na dan lagano loše,nakon čega obično imam žgaravicu, prije neki dan mi se i zavrtilo,dobro da sam sjedila na klupi,čini mi se da bi se inače srušila....Pošto MM i ja pokušavamo dobiti bebu već neko duže vrijeme,taman smo se ponadali htjeli-ne htjeli da se radi o malom
,ali danas mi se dole pojavilo malo krvi,kao da će početi mjesečnica.Malo je i uranila.Mene je znalo dole probadati povremeno već prije 10 dana,pa moguće je,ali to zna i u slučaju trudnoče,pa smo se zato ponadali.Sad sam malo razočarana,ne želim se jako deprimirati,ali sam zabrinuta zbog tih mučnina,jer mi je i jutros opet bilo malo loše,a kao mjesečnica dolazi,pa mi ne bi trebalo biti,a i nikad u životu nisam imala mučninu u pms-u...Probava mi je inače u redu i hrana mi se ne gadi.Napravila sam jučer ujutro onaj testić za trudnoću koji se dobije uz testove za ovulaciju koji se naruče iz inoz. preko interneta i bio je negativan,a opet malo je i bilo rano da ga napravim.Ne znam...pijem natal aktiv koji sam kupila u dm-u,pa ne znam da li je moguće da mi je od toga mučnina;možda od željeza iz njega...Molim vas,ako je netko imao slično iskustvo,da ga podijeli,ili ako netko zna od čega može biti mučnina,neka predloži.Možda je neki hormonalni problem?U svakom slučaju pomozite,molim vas i hvala vam unaprijed
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma