-
Sto se tice Radoncica njega sam odabrala iz tog razloga jer sam mu u biografiji vidjela da je iz Makedonije.
Bila sam kod njega par puta u Viliju.
Kad sam mu rekla di sam bila rekao je da je puno naucio od dr koji je meni radio ivf oplodnju.
Vidjevsi slike mojih embrija koji su mi vraceni pitao me je "a sto vam je biolog rekao za embrije"??
Dobivsi odgovor je rekao svoje misljenje na koje sam ja ostala u cudu jer po njegovom to nisu savrseni embriji.
Pa zasto mi to nisu rekli???
Njegov odgovor je bio " pa oni to mozda neznaju...pa neznaju svi doktori sve".
Tako da je ova recenica potekla bas od doktora a koliko vidim sanjka je bila kod njega i poznavajuci
dr. R on je sa svima ljubazan i prisan pa vjerojatno vecini u razgovoru i kaze isto jer ko bi s nama svima na dugo i siroko.
Tako da to nitko ne treba uzeti osobno jer nikoga nije niti islo osobno. Meni uopce nije bitno da se moj mpo dr svidi svima recimo.
S njim onda nesto nebi bilo u redu. I uopce mi nije bitno sto ce netko za nekog mpo dr reci...ja o komentarima uopce ne razmisljam...
Pa sto imam od toga da se s nekim raspravljam ili da branim tog dr. Pa ja sam samo jedna u nizu od pacijentica.
Za par godina ce mi i ime zaboraviti.
Posljednje uređivanje od LaraLana : 15.11.2016. at 14:44
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma