Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Ormarići

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Ormarići

Zanimaju me iskustva sa ormarićima u školama. Kod nas sad ide anketa prema roditeljima da li se slažemo da se rade ormarići, tako da svako dijete ima svoj sa svojim ključićem (jedan ključ za svaki slučaj ostaje u školi). Ti ormarići bi bli na hodniku i trajali bi im naravno iz godine u godinu.
    Nadam se da će opcija proći ali me nekako strah da će roditeljima biti puno para pa da nećemo imati kvorum.

Da li je netko možda sudjelovao u takvom pothvatu i kakva je bila finacijska kontrukcija?

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nemamo ormarice nazalost

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja bih željela da imaju ormariće. Ovako mu stalno netko ode s patikama, jaknom - pa vraća sljedeći dan... Užas!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ormariće nemamo, a nećemo ih vjerojatno ni imati - područna škola, nema mjesta i bla, bla.
    A voljela bih - nosi svaki dan papuče u torbi, a 3xtjedno ima i tjelesni te nosi trenirku, gornji i donji dio, a poslijeće će nositi i tenisice. Tako da stvarno je torba jaaaakoooo teška.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali koliko bi bile spremne uloziti u te ormarice?
    ako postanski kosta 200 kuna, koliko moze ovaj, 800? nije valjda da traze od roditelja potpuno sudjelovanje?

kod nas imaju ormarice u razredu gdje ostavljaju papuce, tjelesni, likovni i sve knjige osim domaceg.
    u hodniku imaju vjesalice za jakne i resetke za cipele.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislim da bi takve ormarice morao moci napraviti domar, ako ga skola ima.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Mi imamo ormariće, ali svaki dan treba nositi šlape... samo čekam kad mene zapadne put u školu kad mm ode na put, pa ja zaboravim...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nama je prvi izračun ispao nešto manje od 300 kn po roditelju. to nije baš jeftino ali ako je to za 4 godine ili čak za 8 onda mi se čini ok investicija. mislim ja sam zaokružila da smo za, ali strah me da će mnogima biti previše

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nama je jučer ravnatelj na roditeljskom (prvi dio roditeljskog je bio s ravnateljem i pedagogicom za oba 1.razreda) iznio prijedlog oko ormarića. Kod nas su dvije škole u istoj zgradi i to je onda odmah lakše financijski. Ormarići bi bili samo za one od 5-8 razreda jer ovi mali imaju vješalice i klupice kod razreda, a veliki se nemaju gdje presvlačiti. Cijena tih ormarića bi bila oko 127000 kuna, znači svaka škola 63.500 kn. Rekao je da škola ima 1/3 iznosa, da će nešto tražiti od Gradskog ureda, da ne bi odmah htio prebaciti sve na roditelje nego ako bi mogli naći neke donatore za to. Vidjet ćemo kako će to završiti, što se mene tiče ja bih bila i za to da roditelji sudjeluju u cijeni jer mi je to jako dobra ideja.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kod nas u (bivšoj) školi su se radili ormarići postepeno. počeli su s prvašićima i internacionalnom školom, a mislim da se nastavilo polako za druge, treće... razrede. sve je išlo na teret škole. škola iznajmljuje prostore, i ima internacionalnu nastavu koja se plaća - pa iz tog pokrivaju te troškove. 300 kn po roditelju je puno - jer ispada da roditelji kupuju nešto što neće moći odnesti sa sobom. što s djecom koja npr. trebaju promijeniti školu???

nadica_b avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

naša škola je lani napravila ormariće - mis mo financirali ključeve + nekakvo osiguranje=sitna lova sveukupno

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ala, pisite gradonacelniku nek da lovu 8)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •