Pokazuje rezultate 1 do 23 od 23

Tema: VREĆA ZA SPAVANJE

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno VREĆA ZA SPAVANJE

..dakle,planiramo Karlu kupiti vreću za spavanje pa me zanimaju vaša iskustva.Sada ga pokrivamo sa dekicom ali on se uvijek izvuce van i ujutro ga nađemo otkrivenog.Postoji li neka online stranica za pogledati i ev. kupiti te vreće?Hvala.

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Mi ti imamo vreču i zimsku i ljetnu. Naravno, ljetnu ne koristimo kad su one užasne vrućine.
    Mogu ti reči da sam ja zadovoljna. Moja mala isto dosta nemirno spava i ja se stalno moram dizati da ju pokrijem, ali sa vrečom sam puno mirnija. Ne moram se brinuti hoće li biti otkrivena ili ne.
    Ova zimska nam je dosta debela, jako mekana i ima rukave, uglavnom super je. Ljetna je tanka, bez rukava. Obadvije sam kupila u Bebama (Rijeka). Na stranicama od turbo limača sam vidjela da možeš online naručiti razne stvari pa i vreču, vidi malo. Samo su tamo bez rukava.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Laura nosi vreću od prvog dana kada je došla kući.
    Blažen bio onaj koji ju je izmislio.
    Imamo i ljetnu i zimsku bez rukava (zimi joj obučem ispod piđamice još i bodi dugih rukava). Zimsku nismo uzeli sa rukavima čisto iz razloga da ju može duže nositi - ako zavrneš rukav, sve mi to nekako gombasto i neudobno izgleda.
    Kada budeš kupovala vreću, gledaj kao da kupuješ sebi - pazi na udobnost. Meni se one u TL čine jako neudobne i krute - čak mi se čini da su kruće i od jorgana.
    I još jedan detalj, nama su bolje one na patent (pogotovo ako uspiješ naći da se kopča naopako, odnosno od vrata prema nogama, pa ga onaj jezičak od patenta ne može žuljati - takvih ima u Tintiliniću), jer nam je kod onih na kopčanje, noga obavezno završavala vani i znala bi se u snu raskopčati (od nemirnog sna).

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Sven ih koristi od rođenja (i zimske i ljetne) i to nam je spas. Rekla sam da ću mu ih kupovati dokle god će biti broja za njega.
    Ja uvijek kupujem bez rukava i do sada je ispalo tako da su mi se najviše sviđale one iz Baby media shopa. Po zimi ispod piđame ima samo potkošulju, a ljeti mu znam obući samo gornji dio tanke piđame kratkih rukava i gaćice i tanku vreću. Mislim da su mi te vreće najbolje od svega što smo mu kupili.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Brunda, da li ti S ide po noći na WC - kako to tada rješavate? Jer moja L ode sama, ni ne budi me više!

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ide na wc i zna si sam skinuti vreću, ali ipak ga najčešće mi budimo (2 puta zbog lijeka) pa ga onda i skinem i otpratim do wc-a.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...gledala na stranicama od TL,sve su bez rukava i samo do veličine 90cm!Karlo trenutno ima 85 cm pa bih mu ipak kupila malo veću,npr. onu od 110 cm.Ovdje kod nas u gradu smo malo pogledali,i nema nekog izbora-u jednoj trgovini prodavačica nam je rekla da nemaju broj 110 ali ako hoćemo kupiti da će ju naručiti.Molim lijepo,ali samo ako ŽELIMO kupiti! ---tako vam je to u provinciji. I dalje sam u potrazi za nekim online stranicama sa opremom za bebe,pogotovo vrećama za spavanje.Ako netko zna,nek' javi!

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...-KUPILI!!!...nakon početnog neprihvaćanja sad smo zavolili našu vreću! :D

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam danas kupila Raheli novu vreću 100 cm.

makka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

marko prošlu zimu nije htio u vreću ni pod razno. Nekidan ja ju izvadila i on oduševljen s njom!
    problem, malo mu je mala i treba nam nova, a isto svuda vidim samo ove od 90 cm.
    Gdje ste nabavile ove veće od 100 i 110 cm?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...u potrazi smo za još jednom vrećom.Tu u gradu ih nema veličine 110,pa malo tražim preko neta da se može kupiti i da dostavljaju doma.Ali nisam uspjela pronaći ništa.Zna li neka od vas za nekakve stranice gdje se takva vreća za spavanje može naručiti?

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

p.s. može i od 100.

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Kako je vreća dosta topla sama od sebe, obučem M. ispod u laganiju piđamicu, i stavim joj tanju dekicu. Problem se javlja kaod uspavljivanja- naime uspavljujem je u našem krevetu, pod poplunom, pa se dotle već cijela uznoji, a ponekad noću zna preći u naš krevet, pa je prevelika razlika u temperaturi (količina prekrivača).

Bez obzira na vreću, ona se meni uspije izvući iz prekrivača, iako joj ga podmotam i pod jogi, ali činjenica jest, da to puno teže ide nego bez vreće.

Imam nekoliko pari posteljine (dječje) koja mi je prekratka, pa mi je ovih dana palo napamet da od 2 para plahti skrojim tanku vreću za spavanje, bar ću dobiti jednu poštenu vreću adekvatne dužine.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Lee Loo pogledaj ovo i ovo.

JaMajka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

U Bebi u Rijeci (Stari grad) ima vreća do veličine 6 godina. Baš sam pitala neki dan.
    Ali nama je još uvijek dobra ova koju imamo pa za sada nema potrebe za novom.
    Inače vreća mi je odlična stvar

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

D. nikad nije htio u vreću, nisam dugo ponovno probala...al on spava s nama, u vreći bi mu bilo vruće... a ipak se otkrije i ohladi

nataša avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

naprosto se iznerviram kad krenem moju A oblačiti u vreći, da li da ju pokrijem , da li da ju otkrije, jel dovoljan samo jorgan, oće li joj biti zima, vruće.... , i tako svako veče, ali bez vreće ne ide, uvijek se otkrije...

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...eto,problematika vreće riješena.Kupila prekrasnu dekicu,malo poveću, pa su vrijedne ruke moje majke sašile vreću za spavanje za Karlita.Od ostatka sam dobila i još jednu manju dekicu.Ma super!Cijena?Sve skupa 120 kn!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Joj, ja imam veliki problem što moj Filip kad mu obućem vreću poludi!
    Izgleda da će od histerije iščupati sebi i ruke i noge. Jer i inače ne voli biti sputan.
    A kad je bio mali, negdje do ljeta (6 mjeseci) je spavao u njoj bez problema.
    Tako da mi sad prijateljica iz Kanade šalje 2 piđamice od flisa s nogicama (stopalima).

Lucky2 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Zna li netko ima li vreća s nogavicama, tj. nešto kao debeli kombinezon? Jer je navodno u moje vrijeme (prije nekih 30-tak godina to postojalo). Ili se to nekak drugačije zove? Mi vreću još nismo probali pa se bojim da se ne spotakne kad se hoće ustati i sl. Kakva su vaša iskustva s tim? :?

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam prošle godine Marti koristila nešto takvo, zapravo je izgledao kao pamučni skafander, koja mu je namjena stvarna bila, ne znam, ali je dobrodošao kao vreća za spavanje i bilo je super.

Inače, danas sam završila sa šivanjem vreće iz dječjeg lancunića, i skroz sam zadovoljna kako je ispalo.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lucky2 prvotno napisa
    Mi vreću još nismo probali pa se bojim da se ne spotakne kad se hoće ustati i sl. Kakva su vaša iskustva s tim? :?
    Laura sva sretna hoda u vreći po kući - kada ju mi pustimo, i do sada nikada nije pala.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Za početak velikih vreča ima u Prevecu od firme D&N a vreču sa nogavicama smo mi naručili iz Quella i odlične su, tople (ima sa i bez rukava) a dečki su u njima pokretni , skaću, hodaju, igraju se i zadovoljni. U ono bez nogavica nebi izdržali ni pola sata. Da kad su bili bebe ali sada ni pod razno.
    A što se tiće vreće iz TL idu samo do 90cm ali nisu krute, mislim jesu kad ih kupuješ ali kad ih opereš jednom postaju odlične mekane a imaju naopaki zip. Ja nisam iamala prigovor na njih.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •