-
Osoblje foruma
sta sve s mlijekom?
evo, imam par litara mlijeka u zamrzivacu kojemu je prosao (ili prolazi) rok trajanja i srce me boli od pomisli da cu ga bacit u sudoper ili wc.
imala sam preeevise mlijeka pa sam ga izdajala da bi prezivjela do sljedeceg podoja, desnu sam 3 tjedna samo izdajala, pa mi je bilo bed to bacat te sam zamrzavala...za svaki slucaj, ko zna nakon carskog mogu nastat svakakve komplikacije, pa nek se nadje.....pa je uslo u praksu. i tako, Lea nije popila ni mililitar i sad ne znam sta cu s njim.
kako se moze iskoristiti mlijeko?
i onda citam kako je picula donirao tone adaptiraog. trebala sam se i ja kandidirat i donirat majcino
-
Ja sam na tom mlijeku slagala Rizolino.
-
Osoblje foruma
al neko mlijeko sad vec ima 6 mjeseci. koliko na kraju moze stajati u zamrzivacu? negdje pise 3mj. negdje 6 :?
-
Da, to je i mene zbunjivalo, onda sam odlucila da cu probati kad ga otopim pa cu vidjeti. . . mada to spremljeno mlijeko mijenja okus pa je ponekad fakat bljak. . .a dobro je. Ja sada trosim mlijeko sa kraja 05/2006 dakle staro oko 4 mj. Napravi joj neku kasicu s tim mlijekom, ovisi kako se hranite ili joj ga daj na salicu ili bocu da popije, pa ti zbog ponude i potraznje izdoji i spremi frisko onoliko koliko je malena pojela. . . tako sam ja radila kad se pocelo gomilati u skrinji, jer isto sam ga imala tak, na litre
Ili mozes u njemu otopiti rizine pahuljice. . .
I mene bi dusa boljela to baciti.
-
Osoblje foruma
jos uvijek dojimo...iskljucivo. tako kad i krene dohrana to ce ti na kapaljke, a ne case od 2 dl :dursmajl:
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma