Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Papirologija za prijavu na HZZO

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Papirologija za prijavu na HZZO

Dobar dan,
    imam par pitanja, pa vas molim pomoć... Od 1.10. idem na čuvanje trudnoće. Dobila sam papir od moje ginekologice i to sam odnjela svojoj dr. opće prakse, sad mi ona treba otvoriti bolovanje i doznaku nosim u svoju firmu. Tamo mi trebaju dati prosjek mojih plaća...
    To onda nosim u HZZO (molim pomoć gdje se nalazi?)
    :?
    Do kojeg datuma to moram odnjeti?
    Koji mi sve dokumenti/kopije trebaju kod predaje?
    Koji obrasci?
    Hvala puno unaprijed!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

-Ovisi o sjedistu firme, cini mi se. To ce u firmi znati. Moja firma je na Tresnjavci i ja sam nosila u Jukicevu 12.
    -Sto prije odnesi, unutar ovih 10-dana. U Jukicevu se na mora ici osobno, moze ti papire odnjeti bilo tko.
    -Doznaka od doktora, prosjek place, zdravstvena (cini mi se) i kartica tekuceg racuna na koji ce ti uplacivati bolovanje/naknadu
    -Nikakvi obrasci.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Pina,
    puno hvala na brzom odgovoru!
    Da li je ponedjeljak 2.10. prekasno za predavanje papira?
    Hvala!

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Nema na cemu
    Pa, vjerujem da nije. Znam da su meni u firmi rekli da mi je bitno odnjeti papire prije 15-og da prve novce dobijem "vec" slijedeci mjesec. Ja sam isla na porodiljni sa 08.01. a prvu "placu" sam dobila sredinom 02-og mj.

Iskreno, vise se ne sjecam da li sam isla na HZZO koji dan prije ili poslije 08.01.

Pokusaj nazvati 4882-100 i trazi sobu za porodiljne naknade, to je u Jukicevoj. Tamo su zenskice jako ljubazne i sve ce objasniti.

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Danchi,
    Doznaku odnesi do 5. u mjesecu. Ako doneseš kasnije možda te 'bace' u slijedeći mjesec.
    Naknada će ti stići na tekući račun do kraja mjeseca (za prethodni mjesec, naravno). Obično stiže između 22. i 28.

Od papirologije ti treba samo doznaka i kartica tekućeg da im napišeš broj kuda da ti uplate lovu. Zdravstvena ne (barem meni nije nijednom trebala). Tamo će ti teta dati da popuniš neki njihov zahtjev i to je to.

To je sve kod prvog dolaska. Kod drugog i slijedećih im samo odneseš papir, doznaku, oni te već imaju 'na stolu'.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Meni stize izmedju 17. i 20. u mjesecu. . . . ocito da ni tu nema pravila. . . :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •