-
Papirologija za prijavu na HZZO
Dobar dan,
imam par pitanja, pa vas molim pomoć... Od 1.10. idem na čuvanje trudnoće. Dobila sam papir od moje ginekologice i to sam odnjela svojoj dr. opće prakse, sad mi ona treba otvoriti bolovanje i doznaku nosim u svoju firmu. Tamo mi trebaju dati prosjek mojih plaća...
To onda nosim u HZZO (molim pomoć gdje se nalazi?)
:?
Do kojeg datuma to moram odnjeti?
Koji mi sve dokumenti/kopije trebaju kod predaje?
Koji obrasci?
Hvala puno unaprijed!
-
-Ovisi o sjedistu firme, cini mi se. To ce u firmi znati. Moja firma je na Tresnjavci i ja sam nosila u Jukicevu 12.
-Sto prije odnesi, unutar ovih 10-dana. U Jukicevu se na mora ici osobno, moze ti papire odnjeti bilo tko.
-Doznaka od doktora, prosjek place, zdravstvena (cini mi se) i kartica tekuceg racuna na koji ce ti uplacivati bolovanje/naknadu
-Nikakvi obrasci.
-
Pina,
puno hvala na brzom odgovoru!
Da li je ponedjeljak 2.10. prekasno za predavanje papira?
Hvala!
-
-
Danchi,
Doznaku odnesi do 5. u mjesecu. Ako doneseš kasnije možda te 'bace' u slijedeći mjesec.
Naknada će ti stići na tekući račun do kraja mjeseca (za prethodni mjesec, naravno). Obično stiže između 22. i 28.
Od papirologije ti treba samo doznaka i kartica tekućeg da im napišeš broj kuda da ti uplate lovu. Zdravstvena ne (barem meni nije nijednom trebala). Tamo će ti teta dati da popuniš neki njihov zahtjev i to je to.
To je sve kod prvog dolaska. Kod drugog i slijedećih im samo odneseš papir, doznaku, oni te već imaju 'na stolu'.
-
Meni stize izmedju 17. i 20. u mjesecu. . . . ocito da ni tu nema pravila. . . :/
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma