Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: Mijenjam pedijatra; molim pomoć!

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno Mijenjam pedijatra; molim pomoć!

Lijepo bih zamolila ako mi netko može preporučiti dobru pedijatricu (ili pedijatra) na području centra ili Črnomerca. Trenutno sam u Šestinama i jako sam razočarana. Svaki put kad odem kažem sama sebi da možda i nije tako strašno, ali nekako me svaki put dokica uspije razočarati. Jednostavno više nemam povjerenja u nju i kako da joj onda povjerim svoju bubicu.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Negdje se spominjala odlična, ali stroga pedijatrica dr. Štajduhar u Runjaninovoj. Ja nisam kod nje jer mi je centar daleko, ali čula sam da je ona ok.

Irchi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Negdje se spominjala odlična, ali stroga pedijatrica dr. Štajduhar u Runjaninovoj. Ja nisam kod nje jer mi je centar daleko, ali čula sam da je ona ok.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Zar nije u Šestinama dr.Smiljanić (koju jedna moja frendica kuje u zvijezde)?

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Irchi prvotno napisa
    Negdje se spominjala odlična, ali stroga pedijatrica dr. Štajduhar u Runjaninovoj.
    ona je super, mi smo kod nje

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj mamanatali prvotno napisa
    Zar nije u Šestinama dr.Smiljanić (koju jedna moja frendica kuje u zvijezde)?
    Da, nažalost...

Goga25 avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Zna li netko kakva je ped u DZ Črnomerec? Frendica mi ju hvali, ali htjela bi čuti više mišljenja. Nije to tak mala stvar...

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi idemo kod doktorice u Zvonigradskoj, to je Tresnjevka, istina nije centar. Za sada smo jako zadovoljni, pogotovo jer radi i van radnog vremena privatno, a u istoj zgradi, tako da ne moramo cekati. A kad je dezurna, ima dezurstvo u DZ Crnomerec. . .

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Mi idemo kod dr. Župić u DZ Črnomerec, jako, jako smo zadovoljni s njom i preporučila bih je svakako (i medicinska sestra je jako dobra). Jedina mana je što uvijek dugo čekamo, valjda je pretrpana (a i temeljita je u pregledima)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo kod dr.Lučeva u DZ Črnomerec...i neznam kaj bi rekla...s njim se može pregovarati...radi briseve...brz je, nije nikad velika gužva i čovjek fakat ima smisla za humor

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj zmajić prvotno napisa
    Mi smo kod dr.Lučeva u DZ Črnomerec...i neznam kaj bi rekla...s njim se može pregovarati...radi briseve...brz je, nije nikad velika gužva i čovjek fakat ima smisla za humor
    Što se tiče Dr. Lučeva ne mogu se baš pohvaliti dobrim iskustvom jer taj humor nekad zna biti previše upućen mami, a dijete se ne pregleda kako treba. Osobno iskustvo imam samo pri davanju inijekcija na dežurstvu i nije mi se svidio pristup (stetoskop prislonjen djetetu na leđa i pomalo dvosmisleno dobacivanje mami). Mi smo kod Dr. Vujasića u istom domu zdravlja. Pedantan, strpljiv, može se dogovoriti za bris (svaki puta inzistiram i nisam imala problema), nije pričljiv, ali to nije ni toliko važno: u ordinaciju idem zato jer trebam pregled djeteta, a ne "na čašicu razgovora". Moja kćer je već 3. dijete iz naše obitelji koje je kod njega i za sad nemam nikakvih zamjerki, a i nakon kretanja u školu ostala je njegov pacijent. Jedino se dugo čeka, ali samo zato jer vrlo temeljito pregledava. Svaka mu pohvala!!

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Postano: sri ruj 20, 2006 9:43 pm Naslov:

--------------------------------------------------------------------------------

-mi smo kod nje, i ja sma cula da je stroga ali meni se uopce ne cini.cula sma da svaki put mora naci nesto za prigovarat, ali Taru samo hvali.
    ona druga u smjeni mi se zainatila kad mi je pocela kvocat da kako mogu drzat dijete u toliko plastike (bila je u platnenoj kamaris peleni i zastitnoj) i da olaksam bebi zivot (bio je 6mjesec i jako vruce) i da joj stavim obicnu jednokratnu peleenu????????a stajuharica se svaki put iznenadi kako su te pelene simpaticne.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno pedijatar

mi idemo kod dr štajduhar već 6 godina i mogu reći samo pohvalno...
    kod mene ima svakakvih uzrasta, školarka, vrtićarka i jedna mala od 1,5 godina tako da vidim pristup svakoj dobi.
    no, suprotna smjena, s kojom smo se na sreću sreli samo 2X je :shock:

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Goga a zašto si tako razočarana njome? Mi k njoj odlazimo s Malešnice i stvarno smo zadovoljni. Doduše, nismo baš jako često gore, ali kaj ja znam, meni je ok. Jedino kaj mi se kod nje nije svidjelo je bilo kad sam nakon Jankove godine dana rekla da se još dojimo. Njoj je to bilo onak :/ ! Mada nam nije govorila da pretanemo ili slično, a i kao da bi je poslušali!

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

dr. Štajduhar je izvrsna doktorica. ne čini mi se stroga, uvijek nas hvali, velika je podrška, pro-dojeća je i za nju imamo samo riječi pohvale (da ne spominjem da u ove 4 godine nismo ili na antibiotiku, a kod mnogih bi bili nebrojeno puta :D )

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo na početku bili kod dr.Lučeva i zbog vrlo ružnih iskustava prešli kod dr.Vujasića i preporodili se!
    Ko što je neka cura napisala - nije pričljiv, ali će ti dati podrobne informacije o svemu što te zanima.Da, čeka se poprilično na red, ali kad odeš od njega barem si ziher da si sa točnom dijagnozom jer je izrazito temeljit za razliku od nekih gore navedenih!!
    U svakom slučaju moja preporuka za dr.Vujasića i sestru Anu!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •