Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: ešerihija

Početno ešerihija

Koliko je opasno da dijete ima razinu bakterija E.coli 10 na petu! Molim da mi netko odgovori. Naš doktor veli da nije ništa opasno, dok neki vele da je.

tinavu

Početno RE:

Moja curica je imala česte urinoinfekcije izazvane e_coli.
    Negdje sam pročitala da je to poslje upale grla, druga infekcija u ženske djece po postotcima.
    Ja sam svom djetetu davala antibiotik, a poslje kure antibiotika brusnicu u kapima, koja zakiseli mokraću, tako da ne dozvoli bakteriji da se razvija, jer je jedna od karakteristika e-coli da nekad zna ne reagirati na antibiotike.
    Mislim da to nije nikakav problem, bitno da je dijete pod ljekovima.
    Jedino što možete napraviti kasnije je da poslje kure antibiotika napravite pauzu, na urinokulturu, pa jedno vrijeme brusnicu.
    pozdrav

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Mi smo imali 10 na 6, pili antibiotike, i cranactin, to su te kapi brusnice. Poslije toga je pala na 10 na 4. Opet Antibiotik, sad je 10 na 2. . .
    Morate ju u svakom slucaju "istrijebiti" i "sterilizirati" urin, da se ne namnozi jos vise, bilo lijekovima ili brusnicom.

anika2 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

pomoć! kako se rijšiti t bakterije kod bebe od 8mj koja inače jako slabo jede?

paučica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2013

Početno

Mi smo ju imali baš u toj dobi. Riješili smo se antibiotikom. Nesjećam se sada točno koji je bio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •