prvo moni-oprosti ali ne slazem se,jer je i teta u vrticu rekla zbog situacije kakva je da ga on ne moze niti podizati bez mene, a da ti ne govorim sto je kada se prekine odlazak u jaslice8 on ima 20 mjeseci) i kada treba ponovo krenuti-nioje uvijek jednostavno,i premali je da mu objasnis da tata je sada tu pa da ge nece biti mjesec ili dva. sto mislis iskreno sto si je ta mala glava mislila kada ga je njegov tata u 5 mjesecu vidio 11 puta, u 6 mjesecu 2 puta u 7 mjesecu 3 puta u prolazu, u 8 mjesecu 3 puta u prolazu, u 9 mjesecu do danas 2 puta u prolazu??!!! i onda kada mali odjednom stane i kaze-nema tate-otisao, to ti je to. a kada tata dojde onda se radi ono sto se ne smije unatoc mojim molbama da se tako ne rusi moj autoritet jer ja sam ta koja s njim zivi i koja je odredila neka pravila a on povremeno se naslika i veliki je tata jer se jurca,baca,trga,sprica,proljeva......pada,razbija glava...ma svasta.
da treba biti s njim ali kvalitetno i adekvatno za njegovu dob a ne da kasnije mali ima problem sa shvacanjem i ja s njegovom mukom