Joooj Sunce stalno čitam sa strepnjom nove izvještaje! Ali Tweety dobro zbori (i Sanja)....vjerujem, da ti je još hiljadu puta gore što vidiš kako Fabić reagira na jaslice i to što ti se približava početak posla....znam taj osjećaj.. Ali, starno moraš izbaciti iz sebe sve strahove i tek tada se okrenuti Fabiću...(govori ti jedna mama, onak opće poznata ko kulerica... )...I samo se ti isprazni ovdje...

Za onu malu slatkicu nisam niti sumnjala da će se odmah prilagoditi dječurliji u vrtiću.... jedva čekam izvještaj!

Čoksa, ona tvoja mala ptičica me uvijek obori s nogu!

Tweety, nisam niti prokomentirala koliki je Frenki!!!! Ti bogca, pa još jučer je bio najmanja beba u gradu!

Ne smijem zaboraviti niti ostale ZPDiće...(sigurno ću nekog preskočiti), ali posebna pusa Vidu Aneku Glumcu i Andreju Ajviću Samostalcu!

I za kraj nešto od Lovrijanera:

Prišteka se on i kaže: "Mamica ima sok u ciki!!!!" (dijete je tek sad "skužio" da nekaj i posauga ..na mamu je!)

Govorim ja Lovriju: " Ma Lovro, već si veliki dečko, stvarno ti više ne treba cika! Već gotovo svi tvoji frendovi ne cike! ( ) Ako se hoćeš maziti sa mamom, zagrli me i poljubi!"
On govori: "Cika je za decke! Lovljo je decko! Svi decki papaju ciku!..Lovljo je mali decko!"...