Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 150

Tema: ZPB 05 (5. dio)

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~ za jakova!
    drzi se josie!
    sva sreca na ciki!!!!!!!!!! x 1000000

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

I Jelena je nedavno imala puna usta afti. doktorica rekla herpangiom(n). Imala je i temperaturu 2 dana. Sve je samo od sebe prošlo, jedino se Jelena prepolovila. Dok su prošle afte i apetit se vratio!
    Pusa ozdravilica Jakovu

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

a joj Josie, mogu misliti kako vam je, da li se smije to mazati propolisom? i kak uopće to izvesti?

što prije neka nam ozdravi!!!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

hvala vam na ozdavilicama.
    jeluška, koliko su trajale te afte?
    to što vam je doc prepisala je neka tekućina za ispiranje ili što?
    zvala sam maloprije svoju stomatologicu i ona veli da radije ne bi ništa davala jakovu jer je premali za sve to.
    nekako se i meni čini da će se i više nego prepoloviti, samo cica

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Temperatura je bila dok su izbijale 2 dana. I dok su prošle cca 3 dana. Rekla nam je da koristimo ˝Gencianu˝- onu ljubičastu tintu. Jelena još koji dan iza toga brljala s jelom . Znam da joj je tetka pravila kako ona kaže ˝vitaminsku bombu˝ svo voće smiksano. Tada su bile aktualne borovnica i kupina. Izgledalo je bljak, ali je ona to tamanila.
    Smršavila je sigurno 2 kile, što je za njezinu kilažu puno. cca 11-12 kg

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Josie, afte ti traju oko tjedan dana. Lovro je imao blaži oblik pred jedno mjesec dana, temperaturicu je dobio kada su mu ostale samo dvije na mekom nepcu. Ali nije prešla 38 stupnja. Trajala je tri dana. Nemoj mu davati vitamin c niti nešto kiselo jer ćeš samo pogoršati situaciju. Blaga kokošja juhica je možda najbolja. Ja sam mu je kuhala svaki dan, natrpala bi povrća unutra i to mu je bilo super. A za te tekućine za premazivanje i sl., je doktorica rekla da radije ne jer i one peku. Samo neka on cicka, to mu je najbolji lijek.
    Pusa ozdravilica Jakovu

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Josie, ljubi bubanog Jakova....
    Ja sam vam cure ljuta ko pas. Nakon probrljavljenog duručka odvela sam Leu u podne šogorici da je pričuva na 10 minuta dok je ne skočim u nešto obaviti. Vratim se a ona jede Kinder Pingu.....Rekla sam šogorici da mi se to ne sviđa i da sigurno neće htjeti ručati. Odvedem je mojima zatim da obavim zubara. Vratim se nakon sat vremena i kažu da naravno nije ništa htjela jesti ali je, gle čuda, u frižideru našla pogodite šta........Kinder Pingu i pojela to!!!!!!!
    Sad smo doma, spava. Upravo je 16.30 i ona je danas na dvije glupe čokoladice........
    S mojima sam već obavila obavijesni razgovor a sad me čekaju mm-ovi.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ajme, josie, strašno zvuči Pusa bubanom mišu.

Da živim 200 godina, ne bi mi bilo dovoljno da shvatim zašto ljudi davanje slatkiša djeci izjednačavaju s ljubavlju... Točkice, čuvaj živce

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Točkice, potpuno te razumijem. Lovro stvarno sve voli jesti. I onda mi je totlna glupost kada mi kažu da im je lijepo za vidjeti kako pojede čokoladu s guštom. A pojeo bi s guštom i voćkicu, povrće ili juhu. Mislim...

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nažalost, upisujem i nas u klub bubanih zpb-ića......
    Sinoć u 21 počelo povraćanje, u 2 ujutro proljev...... Bili smo Kantridi navečer jer smo mislili da je možda reakcija na cjepivo koje je dobila prekjučer ali nije nego viroza. Sad pije Humanu 9 i na dijeti je.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Eh, eto i nas u klubu....
    U nedjelju imali temperaturu 39,1 i povracanje.
    Srecom, to je trajalo samo taj jedan dan.
    Jucer imali proljev, a navecer procurio nosic i malo kasljucamo.
    Osim dviju gornjih petica koje su izbile, izgleda da krecu i dvije donje petice, pa ja jos uvijek sve prepisujem zubicima, mada sad zbog ovog kaslja pocinjem sumnjati da su samo zubi.:/

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

a Bože dragi što je to s našim malcima?
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    da svima sve prođe što brže.
    mamasita, tako visoka temp sigurno nije od zubića :/
    mi smo sinoć imali još jednu besanu beskrajno nacicavajuću noć, jedva sam sve preživjela
    afte su se proširile na jezik, ali pojeo je danas ono mekano pecivo iz krafne tako da sam supersretna da barem nešto osim mog mlijeka ubaci u organizam.
    inače je dobro raspoložen više- manje.
    temp. po danu nema, ali mu se povisi pred spavanje.
    još jednom ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve nas!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

josie, nemam pojma :/
    Sve si mislim da je mozda moguca visoka temp ako izbijaju 4 zuba odjednom, i to petice.
    A buni me i to sto je temperatura trajala samo jedan dan.
    Mislim si da se sad mozda prehladio od silnog skidanja temperature cestim tusiranjem.
    Ne kaslje jako i kaslje samo po noci, nosic malo curka, ali on je dobro raspolozen.
    Jedino sto slabo jede (osim cice).
    Pricekat cu jos koji dan, pa ako se pogorsa idemo pedijatru.
    Evo vibrica za Jakova, da afte prodju sto prije i svima ostalima da ozdrave sto prije ~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

joj sjetih se apropo kinder pinguia- moram ovo podijeliti s vama.
    moja mama je inače genuine biserka, ali jučer je izvalila nešto nevjerovatno.
    došla ona da vidi jakova,i sad pričamo kako je pao imunitet blablabla, i veli ona meni :"znaš, ja se baš razmišljam, taj pad imuniteta...to ti velo lako može biti...zapravo ja mislim da je to zato što ti djetetu ne daješ niti kapi mlijeka."
    ja :shock: :?
    a ona na to :"pa da, što me tako gledaš?
    meni jednostavno nije normalno da ditetu od godinu ipo ne daješ ni kapi mlika."
    nakon toga su uslijedili rafali od mene i poslije nije spominjala ni trena pad imuniteta, a kamo li mlijeko.
    ali ljudi moji zamislite vi to?

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Uh, ovo me sad podsjetilo na nedavnu izjavu moje mame, kako F. mozda ima proljev jer mu moje mlijeko vise ne pase.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

joj, sad mi je žao što i ja nisam pisala sve bisere...pa ih se nikad ane mogu sjetiti kad treba

ajoooj bubanih mišića kao u priči!
    sve me strah, bilo bi ravno katastrofi da se ivan razboli...sad kada je prošao adaptaciju

pusa svim bubanićima!

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Kako ste, bubani......?
    Lea cijeli dan ok, samo što ništa nije jela. Večeras je povratila dva puta ali nema proljev. Neće baš ni piti, mm joj je vjerujući da je ok dao bočicu kravljeg mlijeka i to je ispovraćala a ovo adapt. koje su nam savjetovali neće.
    Da bar još dojim........

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Šaljem vibre i puse bubancima!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Josie, ljudima koji nisu dojili ili su dojili vrlo kratko, pod pojam mlijeko spada samo ono u tetrapaku, prašku ili u bočici. Majčino mlijeko je očito apstrakcija. Ja sam si to nekako uzela za opravdati glupe izjave.

Točkice, pa ni nama odraslima nije pretjerano do jela ni pića kad smo bolesni. Znam da bi Lea trebala piti radi povraćanja i proljeva, a vjerujem da joj non-stop nudiš nešto za piti. Jesi probala ORS otopinu od (kršitelj koda)a? Ja sam je Lovri davala na žličicu.

Mamasita, i ja nekako mislim da nije tako velika temperatura radi zubića, pa makar ih bilo 4 odjednom. Lovri su četvorke tako izbijale u isto vrijeme.

Inače, Lovri sada izbija očnjak, nadam se da neće i on pod temperaturu.

Držite se cure!

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

luka je jos uvijek smrkav pa ga to stalno budi po noci jer ne moze disati...
    nekad malo zakaslje ali nista strasno (kuc, kuc) za sad...

puse ozdravilice i
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~ ostalim bubancima...

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bubanići, ima li promjene?
    AA nikad nije imao temperaturu niti bilo kakav drugi problem od zubića, a uvijek su mu rasla po 3-4 odjednom. Nekako mi je 39,1 previsoka temperatura za zubiće.
    Mi smo za sada zdravi :kuc-kuc-kuc:, upravo smo se vratili sa nekog snimanja za rtl gdje je malac šarmirao sve što se kreće, dijelio puse, mahao, ljubio sve cure, žene i djevojke koje su se približile... Izgleda da je opet u turbokomunikativnoj fazi.

Planiramo od 11. mjeseca krenuti 2x tjedno u igraonicu da se malo druži s djecom svoje dobi. Imate vi slične planove ili prijedloge? Educarena mi ima OK program, pa ćemo vjerojatno tamo, ali moram primijetiti da je cijena od 370kn mjesečno za 2x 45minuta tjedno malko previsoka.

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~ i puno pusa za male bubane
    mi smo zdravi za sada (kuc-kuc)
    jos uvijek mali problemi sa hranom
    danas smo na bananama i kruhu proveli dan

evo jos malo vibrica za mame da izdrze sa svojim bubanima

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

paulita- mene je moja mama dojila dva mjeseca, ali je zato brata 3 godine, pa mi doista nije jasno odakle sipa te bisere.
    m_p-i mi bi trebali neku igraonicu, a tu u kvartu je baš i nema, a u educareni smo bili na roćkasu i bilo je simpa, još se moram sa sobom odlučiti koliko mi je to zapravo daleko.
    ne znam jesam li te dobro razumjela, za šest sati mjesečno traže skoro 400kn, tu je uključeno što?
    jakov je danas puuuno bolje.
    jutros su mu usta bila skroz krvava jer mu je par njih popucalo-izgledalo prestrašno, ufff...
    za ručak sam mu skuhala pileću juhicu i cvjetaču, čisto da ako bude htio da imam spremno i pojeo je cijeli tanjur, čak je i meseka malo pojeo.
    zamislite mog veselja :D
    naravno da se cijeli dan nacicavao, ali je i pio dosta vode.
    sad mu se dosta njih povuklo iako ih ima još za davati zabadave
    ja sam presretna, nije imao temp pred spavanje, ovo se povlači i napravili smo veliki korak ka ozdravljenju.
    nadam se da ćete i vi slijediti naš primjer.
    pusamo vas i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Josie, drago mi je da ste bolje, ovo je stvarno strašno zvučalo!

Da, 370kn je u Educareni za 6h mjesečno, imaju neki vođeni "sportski" program za djecu staru 1-2 godine, mame su unutra s djecom, a ako se nakon nekog vremena žele probati odvojiti, mogu ih gledati iz susjedne prostorije kroz jednosmjerno ogledalo. U 12. mjesecu će u Kaptol Centru Educarena imati bazen isključivo za djecu pa će biti i igraonica u vodi ili nešto slično.
    Zapravo je i meni daleko jer ne vozim, ali jako bih htjela da je u kontaktu s drugom djecom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Josie, drago mi je da je Jakov bolje! Evo još malo vibrica
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~
    ~~~~~~~~~~~

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

jesi bila tamo?
    ne znam kako funkcionira sportski program za tako male klince.
    zapravo ne znam kako bi uopće kakav program funkcionirao, brijem da se tamo klinci igraju kako hoće, a oni imaju program pro forme da mogu naplatiti.
    ako odlučim ići tamo, nije mi nikakav problem pokupiti tebe i arpada sa črnkasa.
    treba li se tamo predbilježiti već sada?
    može li se doći za probu ili nešto?
    zapravo, imaš li link da te ne pilam toliko sa pitanjima?

a bazeni, paaaa, ja san dite s mora, pa su mi bazeni i ne baš :/

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nisam bila, vidjela sam samo web www.educarena.com - pogledaj pod "mame i bebe" i "vježbe na bazenu". Mi smo većinu listopada na putu pa bi eventualno krenuli od početka 11. mjeseca, ako ne nađemo ništa bliže nama.

Nisam znala da si ti s mora, baš sam par postova ranije zapazila da ti mama prodiku drži o ditetu i mliku.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Kada već spominjete druženja, igraonice želim spomenuti nešto.
    U našem slučaju društvo vršnjaka se pokazalo odlično, ivan i tri mj. stariji bratić odrastaju zajedno, istina više se igraju paralelno nego zajedno ali u zadnji par mjeseci sam primjetila kako su se zaprvo počeli doživljavati, jedan drugog zovu pred vratima, trče jedan prema drugome kad se vide, grle se i ljube a počele su izajedničke igre, lovice, nešto slično skrivaču i najdraža igra otmi-drž-nedaj!

Dakle obojica su ispod 2 godine , u našem slučaju ono da se do tri godine djeca ne igraju zajedno pada u vodu, dobro, vjerojatno je istina da oni NE TREBAJU društvo jedno drugog ali da iz njega izvalače dobrobit to je sigurno

tete u vrtiću su ga odmah pohvalile kako se lijepo ophodi sa drugom djecom, dijeli igračke, ne ljuti se i ne plače ako mu netko iz ruke otme, ne udara drugu djecu i slično
    e sad nisam sigurna koliko je to do činjenice da je već naviknut na vršnjake a koliko do toga da mi ipak nismo tabula rasa kad se rodimo, a koliko do toga koliko mi kao roditelji ulažemo u njegov razvoj i trudimo se postupati najpravilnije što znamo

ipak, moju teoriju uspješno potkopava mali bratić koji je ivanu sušta suprotnost, udara, baca se po podu, štipa i sl. no u njegovom slučaju ima isto tako dobar razlog (vrlo malo vremena je sa roditeljima, mama mu se vratila na posao kad je iamo 8 mjeseci, baka i deda totalno popustljivi i brdo toga čega se uopće ne volim prisjetiti...)

uh, al odužih...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I mi smo danas bolje, samo jos malo curi nosic.
    Jucer sam nabavila homeopatske globulice za zubice i globulice Echinacea da malo podignemo imunitet.
    Sad samo ne znam da li da mu odmah dajem Echinaceu ili da cekam da prodje prehlada... :?
    I mi planiramo u igraonicu, cim zahladi dovoljno da nam vise nije ugodno vani.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo prilično malaksali. Imala je proljev maloprije, traži piti vodu i želi jesti samo štapiće. Stalno mi je na rukama i mazi se.
    Tata nam javlja da je ulovilo i njega......

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi echinaceu koristimo i kada smo bubani

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

saznah za jos jedan prirodan nacin ojacavanja organizma i imuniteta kod djece, pogotovo mladje... sveki je dosta koristila homeopatiju i oligo elemente sa svoja dva mladja sina te mi je preporucila ove oligo elemente...navodnio se ovdje svugdje mogu nabaviti pa vjerujem da ima i u hr...
    jel znate nesto o tome (a pitat cu i na nekom homeop. topicu):

cuivre-or-argent (bakar-zlato-srebro)

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Josie, drzite se! Tek sam sad procitala sve i skuzila da ti je herpes napao malca. Jadni mali. Ne brini se, vratiti ce on kilazu. Filip je isto bio samo na cici danima dok je imao salmonelu (+non stop proljev) pa je nakon toga poceo jesti ko vuk. Sad ces vidjeti kad navali.

Filip je inace dobio negativan nalaz na salmonelu, tako da je free :D

Mislim da bi opet mogao dobiti prehladu, jer sam ja ovih dana sva zacepljena, kisem, kasljem sve u 16, ali to nam je sad sve mala maca.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Definitivno je neka epidemija, vidim po stanju u vrtiću, ima jako malo djece i koga god pitam svi su se porazboljevali za vikend...

viroze, upale uha i grla prednjače

nemrem vjerovati da nas je zaobišlo, no moj je sin kao i mama mu antuntun, mi smo uvijek bolesni kada svi ostaliu pucaju od zdravlja!

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Curke moje, baš vam svima hvala na dobrim mislima i vibrama
    afte su još tu, ali je sve podnošljivije.
    jučer je pojeo cijeli lonac povrtne juhe!
    temp. više nema :D , ali je noć i dalje koma.
    budi se negdje 53 puta i počne plakati-ma koma...ali jutros se digao, upalio muziku i plesao.
    to je dobar znak, ne!?
    kako su svi ostali?
    tanja-bravo za nalaz!

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Super za Jakova!
    Jos malo i pa pa afturine!
    Evo jos malo vibrica~~~~~~~~
    F. je jucer malo zakurio, 37,7. Mislila sam danas ici kod pedijatra.
    Dobra vijest je da sto god on imao, to sam sinoc dobila i ja!
    Grlo mi je u komi, nos pun....a on misic, nocas navalio na cicu, kao da je osjetio da stize lijek!
    I evo, danas je vec bolje. Nema temperature, ne kaslje, jos malo cistimo nosic.....cini se da antitijela iz mljekeca dobro obavljaju posao.

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lea je bolje, ne povraća a proljev je imala jučer popodne zadnji put. Još nema apetita ali pije i traži mlijeko.
    Loša vijest je da je mm bolestan, temperatura, proljev, a ja sam sinoć povratila i općenito nisam svoja, nisam ni jela ništa od jučer a tu i tamo mi se zavrti lagano.
    U pon. se vraćam na posao, nadam se da ću biti bolje. Vrijeme nam je predivno i mm predlaže da unatoč svemu sutra skočimo na more, ne znam baš...... :/

Jeluška avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Bravo za Jakova! :D
    Sad se pripremite da će jesti sve pred sobom. Jelena je jela kao da je pobjegla iz gladi! Kad sam joj pripremila svakakvog povrća iz pileće juhe i malo pire krompira, sve je vikala am-am! Nekad se pitam gdje joj to sve stane, koliko pojede.
    Ali sad njoj baš nije najbolje. Samo najednom počne plakati i to tako tužno. I onda sama od sebe prestane. Mislim da su u pitanju zubići jer joj se i stolica omekanila. Nema temperature samo je nervozna i ne zna što bi sa sobom!

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Bravo ZPBići, izgleda da vibre pomažu!!!
    Yasmin, mi slično vama - zdravi usred najgore epidemije, a pobolijevamo kad su svi zdravi.
    Inače, Arpi je već nekoliko tjedana u najmaznijoj mogućoj fazi - samo bi se grlio, ljubio, trljao obraščiće od moje lice (dođe do mene, kaže buci-buci i počne se trljati ), a najnovija fora mu je da podigne galavu i traži da ga ljubim ispod bradice. Nemojte ni pokušavati zamisliti u kojem sam agregatnom stanu nakon takvih seansi...

Btw, ako ste večeras kod TV-a, pogledajte rtl Exploziv, bit će kratki prilog o vježbama koje vodimo MM i ja (ako slučajno nije danas, bit će u ponedjeljak).

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

nadam se da su bubani danas puno bolje pusa svima

mi smo naime medju ovim zdravijim jos uvijek
    danas smo isli napravit termin za slikanje kod fotografa i na odlasku nas brbljavac cudnog jezika pozdravi tetu fotografkinju sa tschüs :D

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo ozdravili! :D
    Vratio se i apetit, u tolikoj mjeri da je danas na sred Korza počela vikati "kašeeeee, kašeeeeee!!!!!" Jedino me čudi što je danas dva puta tako obilno kakala, ne pamtim kad je tako zadnji put a tome je svaki put prethodila prava simfonija iz crijeva......
    Bili smo i na jednom dječjem rođendanu gdje je na moj užas navalila na narezak i smoki što nikad ne jede, i nikako ju odlijepiti od stola (upravo zbog tih "delicija" mrzim takva okupljanja jer moram ekipi tumačiti zašto ona to ne jede )
    I još nešto, vidjela sam večeras da su izbili donji očnjaci!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Btw, ako ste večeras kod TV-a, pogledajte rtl Exploziv, bit će kratki prilog o vježbama koje vodimo MM i ja (ako slučajno nije danas, bit će u ponedjeljak).
    nisam na vrijeme vidjela, jel bilo?
    kada je repriza?

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Bili smo i na jednom dječjem rođendanu gdje je na moj užas navalila na narezak i smoki što nikad ne jede, i nikako ju odlijepiti od stola (upravo zbog tih "delicija" mrzim takva okupljanja jer moram ekipi tumačiti zašto ona to ne jede )
    I još nešto, vidjela sam večeras da su izbili donji očnjaci!
    ja se niti ne trudim...nema smisla, samo ga isfrustriram, svi smo živčani i sl
    kada je roćkas jede što je na stolu...zato doma toga nema, barem ne u izobilju, a budući da ide u vrtić gdje hrana i nije najzdravija doma smo "delicije" sveli na minimum
    ja nikome ništa ne objašnjavam, neki znaju da ivan ne jede neke stvari neki ne ali na ročkasu na žalost to nebi imalo smisla
    zato se za naše roćkase potrudim pripremiti barem malčice zdravije "delicije"

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lovri su izbili gornji očnjaci, a ja mislila da oni idu zadnji :?

A što se tiče nezdrave hrane, ni ja ne objašnjavam, jedino ne dajem smoki s kikirikijem. Niti na rođendanima. A naresci, salame, pršut... sve je to već probao, ali doma se to ne jede. Nemam živaca objašnjavati da to nije zdravo, ali kada mi netko izjavi da je dobro za ovo ili ono, onda raspalim

Lovro sada više stvarno ne doji. Kad vidi cicu, smije se, čupa ju i igra se s njom. Baš mi je krivo što je prestao. Ali još malo pa dolazi novi cicavac. Neka se cike malo odmore.

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Još sam davno pisala da je AA kao beba plakao na tužnu muziku - e, pa to se nije promijenilo. Neki dan sam mu pjevala "tiho pojte sićani slavuji" (čula sam da Frida to pjeva svojoj Iloni pa nikako izbaciti melodiju iz glave), a njemu se okice napunile suzama. Ja sam, naravno, odmah prestala pjevati, ali je on vrlo glasno i odlučno tražio još. Na kraju sam mu to otpjevala 3-4 puta, dok je on ležao kraj mene suznih očiju i drhtave bradice. Mamin emotivac

Citiraj yasmin prvotno napisa
    nisam na vrijeme vidjela, jel bilo?
    kada je repriza?
    Nije bilo, valjda će onda u ponedjeljak.
    2.10. će biti prikazan Maja talk show na temu dojenja u kojem smo gostovali AA i ja. Budući da je dosta vremena proveo prištekan na cicu, strašno me zanima koliko će dojenja stvarno i prikazati na državnoj televiziji

Točkica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Lovro prestao cicati a Lea koja je prestala prije 7 mjeseci sad često traži cicu samo da je vidi! Jučer mi je kopala po majici i vikala "ciku, cikuuuu", kad je vidi samo se nasmiješi i to je to, ali, mora ju vidjeti. Možda je to zato jer moja sestra doji pa se prisjetila i ona.
    Nisam se jučer na toj fešti živcirala samo zbog smokija već i zbog prijateljice koju nisam duže vidjela a čija beba ima 5 mjeseci i pazite ovo" po preporuci pedijatrice dajem joj kašice od 3.mjeseca ali pazim da su to one na kojima piše od 4.mj. nadalje, da vidiš kako jede, sada već jede skoro sve........" Ja sam šutjela. Šta da kažem a da to nešo promijeni....

Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj Točkica prvotno napisa
    dajem joj kašice od 3.mjeseca ali pazim da su to one na kojima piše od 4.mj. nadalje
    Koja glupost!!! Jučer sam na rasprodaji čula sličnu priču - krenuli su s dohranom s manje od 5 mjeseci zato jer su znatiželjni kako beba jede, iako su informirani o tome da se dohrana ne preporučuje prije 6. mjeseca života.

Neki dan je frendica čula da AA nikad nije jeo čokoladu ni slatkiše pa je šokirano rekla: "Šta ćeš ti napraviti od tog djeteta?!" A njen tata je tvrdio da je znanstveno dokazano (gdje, u Mikijevom zabavniku?) da djeca koja ne jedu šećer u djetinjstvu imaju veće šanse postati pretila u odrasloj dobi. Trebam li uopće napomenuti da i ona i njen otac imaju višak kilograma?
    Mi odbijamo slatkiše bez obzira tko ih nudi, a slane štapiće/ribice dam ako ih baš sam želi uzeti (yasmin ) i ne ulazim u rasprave oko toga što tko jede. Iako se nekad stvarno moram ugristi za jezik da ne počnem...

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Joj, a te priče da su djeca jadna i neboga jer ne jedu čokolade i znanstveni dokazi o čokoladinoj dobrobiti...bljuv, bljuv. Kod mene se čudom čude što L ne jede čokolino.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Ja Filipu ponekad poslije rucka dam malo cokolade.
    On je zove cicolada
    Ponekad dobije i stapice i to je to sto se grickalica i slatkisa tice.
    Mommy bas mi je krivo sto necu vidjeti Maju 02.10. Bas cu pitati nekoga da mi snimi. Sjecam se kad je jednom prilikom gost bila Lex, bilo je dosta cicanja, pa ce tako valjda biti i s vama! :D

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi odbijamo slatkiše bez obzira tko ih nudi,
    a kako rješavaš situacija dječjih roćkasa (i sličnih fešti) gdje je sve na izvolte, a druga djeca sve trpaju u usta? :?
    posegne li AA za onim što još nikada nije probao ili čak vidio?

u mojoj okolini je to nemoguća misija, kod nas na stolu nema grickalica i slatkiša (iako i MM i ja dosta toga volimo i jedemo)
    ali gdje god dođemo sve je puno smokija, napolitanki, izmrvljene čokolade i slično, ivan naravno, odmah navali...

bake su nam isto slaba točka, sve bitke s njima manje više gubim, uspjela sam postići samo to da mu ne daju neposredno prije jela te da su pudinzi strogo zabranjeni a i čipsevi (da, da- što sve bakama ne pada napamet) :?

Ivan dobije komadić čokolade, kinder čokoladice, slane štapiće i pokoji keksić ali ne svaki dan

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

mi skoro pa zdravi!
    napokon je prespavao noć uz minimalna polubuđenja za cikenje..
    afta je ostalo na par mjesta, ali je sinoć za večeru pojeo jabuku i krušku i popio 2 jogurta! :D
    ne znam da li se sjećate kako sam govorila da jakov obožava jogurte, stvarno ih obožava.
    kako ovih dana nije mogao niti gucnuti kapi, sinoć je tražio da mu 2 od jednom otvorim i pijuckao je paralelno jedan pa drugi, ljubav moja.
    tako je vedar, veseo i komunikativan da sam mu jučer rekla kako mi je jaaaako nedostajao i zaželila mu dobrodošlicu natrag
    na rasprodaji smo bili, jakov je divljao posvuda, upoznali smo predragu tanjuds, koja nam se netragom izgubila i žao mi je što nismo imale bolje uvjete za pročeskati.
    m_p je bila u turboakciji na pretrpanim blagajnama pa joj se nismo niti javili.
    poslije smo otišli na boćarski da vidimo fifi i cvjetno društvo-iskreno,bilo je bezveze.
    mislim na boćarskom je općenito super, ali fifi mi se baš i nije iskazala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •